اخبار اتهام تجاوز و آدم‌ربایی؛ ماجرای جنجالی پژمان جمشیدی

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع امین141
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

دوسش داری

• بله

رای: 6 85.7%
  • خیر

رای: 1 14.3%

• مجموع رای دهندگان
    7
نه ببینید مردم ما هیچ قدرتی نسبت به هم ندارند.برداشتتون از تعریف قدرت وارد مقوله قدرت اجتماعی و زورگویی شده..اصلا بحث کوچکی بزرگی مطرح نیست.من میگم قدرت مردم نسبت به حکومت ضعیف و قدرت افراد خاص با یک سری شرایط خاص میچربه به افراد عادی....
در مورد فرضیه شما که اگر قرار این طرز فکر باشه عملا قانون بی معنی میشه.عملا هرکس میتونه این کار بکنه..من تو کامنت قبلی هم گفتم اواخر دهه هفتاد پارتی استقلال منتشر شدو همه انگشت به دهن موندن.یک بازیکن که اونم شهرستانی بود به خاطر همین محو شد.یا کلیپ حیایی گلزار تو پارتی شبانه ولی الان بحث تجاوز مرح..بعد کی گفته تمام کشور طرفدار پژمانن؟؟؟بعد چرا فکر میکنید با پول دهن رسانه رو میشه بست؟؟؟ایا طرف تونست با پول از انتشار فیم عروسی جلوگیری کنه؟؟
چ گیری دادی به عروسی
طرف دخترش ازدواج کرده ل*خت شدن
ولی این تجاوزه
شما فکرکن به خواهر و یا ناموس خودت بود
باز همین فکر رو داشتی؟

دقیقا
و وقتی هم میبینیم یکی باهوشه و داره شرایطو به نفع خودش تغییر میده بهش کلی انگ میچسبونیم
به نظرم بهتره به جای دنبال کردن اخبار و فحش و لعن و نفرین انرژیمونو صرف چیزای بهتری بکنیم
اینکه پژمان تجاوز کرده یا نه
اینکه دختره سواستفاده‌گره یا نه
اینکه اون عروسی واقعیه یا نه
یا اصلا اینکه حکومت کیه و چیه فقط وقت ما رو تلف میکنه درست مثل سیاستی که تو یونان باستان برای پرت کردن حواس مردم از مشکلات استفاده میکردن فقط یکم ورژن بدتر
ای کاش مردم یکم از اون عقلی که خدا بهشون داده استفاده کنن واقعا عقل چیز بدی نیست
نه من خودم میگم فوتبال به عنوان تفریح میبینم.مثل فیلم .کنسرت،ولی شما نمیتونی بی تفاوت باشی نسبت به اتفاقات پیرامون مملکتت..میدونی صحبت شما عملی نیست.چون پیرامون محیط زندگیمون..ایا مثلا پسر بیست تا بیست پنج ساله که میخواد بره خدمت میشه ندونه حکومت کیه و چیه؟میشه ارگان ها رو نشناسه؟؟؟یا مردم عادی زمان جنگ میتونن این کار کنن؟شما خواه ناخواه درگیری...نه بحث تجاوز خیلی مقوله مهمیه.یادتون چند وقت پیش راننده اسنپ تجاوز کرد؟؟؟؟یک ارگان درگیر کرد..خیلی از خانواده ها دوباره روی اوردن به اژانس..کلا تو مملکت ما خیلی مسائل زنجیروارن

باورم نمیشه انقدر گارد داری
اوکی دختر بد هم هست اما همه؟
جمع نبدن گلم خودتم شامل میشی
شما غیر منطقی داری صحبت میکنید.و الان هم جنس خودتون هم خطاب قرار دادید..یا اینکه از جامعه خبر ندارید..من کلی براتون دلیل اوردم ولی شما میگید خواهر خودتون..و اصلا به حرف های من توجه نمیکنید...معنی تجاوز شما نمیدونید هنوز...من به عروسی گیر ندادم به همزمانی ماجرا گیر دادم،،،موفق باشید

شما غیر منطقی داری صحبت میکنید.و الان هم جنس خودتون هم خطاب قرار دادید..یا اینکه از جامعه خبر ندارید..من کلی براتون دلیل اوردم ولی شما میگید خواهر خودتون..و اصلا به حرف های من توجه نمیکنید...معنی تجاوز شما نمیدونید هنوز...من به عروسی گیر ندادم به همزمانی ماجرا گیر دادم،،شما دارید بحث جنسیتی میکنید و این باعث میشه از منطق دور بشید...موفق باشید

اگر ادله محکمی وجود نداشت بر چه اساس قضات دادگاه کیفری قرار بازداشت صادر کردن ؟؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zhina
شما غیر منطقی داری صحبت میکنید.و الان هم جنس خودتون هم خطاب قرار دادید..یا اینکه از جامعه خبر ندارید..من کلی براتون دلیل اوردم ولی شما میگید خواهر خودتون..و اصلا به حرف های من توجه نمیکنید...معنی تجاوز شما نمیدونید هنوز...من به عروسی گیر ندادم به همزمانی ماجرا گیر دادم،،،موفق باشید
شما نمیخواید متوجه بشید حرفای منو
بله همجنس خودم داره به همه میزنه
منم میگم نمیشه از واژه "دخترا" استفاده کرد میشه گفت بعضی از دختر ها
شما کاملا درمورد پژمان حرف میزدید در حالی که چندین بار تکرار کردم بحث من ایشون نیست
بحث من اینه که "تجاوز" رو انقدر ساده ازش نگذریم، شما میدونید چی به سر اون کسی که بهش تجاوز شده میاد؟
بحث بعدیم این بود که دوستا گفتن کلی ادم دور و برشه، گفتم که کسی که تجاوز میکنه و متجاوزه شاید 10 درصد بخاطر میلی جنسیش باشه بقیه ش به خاطر به دست اوردنه بخاظر حس قدرته که اره تو زورت به من نمیرسه
هیچ کدوم از حرفام غیر منطقی نبوده ولی شما نمیخواید بفهمید موفق تر باشید

سراسیمگی عجیب پژمان در فرودگاه جای تامل داره

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zhina
شما نمیخواید متوجه بشید حرفای منو
بله همجنس خودم داره به همه میزنه
منم میگم نمیشه از واژه "دخترا" استفاده کرد میشه گفت بعضی از دختر ها
شما کاملا درمورد پژمان حرف میزدید در حالی که چندین بار تکرار کردم بحث من ایشون نیست
بحث من اینه که "تجاوز" رو انقدر ساده ازش نگذریم، شما میدونید چی به سر اون کسی که بهش تجاوز شده میاد؟
بحث بعدیم این بود که دوستا گفتن کلی ادم دور و برشه، گفتم که کسی که تجاوز میکنه و متجاوزه شاید 10 درصد بخاطر میلی جنسیش باشه بقیه ش به خاطر به دست اوردنه بخاظر حس قدرته که اره تو زورت به من نمیرسه
هیچ کدوم از حرفام غیر منطقی نبوده ولی شما نمیخواید بفهمید موفق تر باشید
خانم من محترم تعریف من از تجاوز با اون چیزی که تو ذهن شماست فرق داره.پژمان نه دوست منه نه اشنا من نه حتی من طرفدارشم.بحث من اینه تجاوز به معنای زور گیری و رابطه زوری.مثل اون راننده اسنپ که اعدام شد.مثل خیلی از کسایی که دزدی و تجاوز میکنن. نه اینکه دختر بیست ساله بره خونه مرد مجرد چهل و اندی ساله...شما میگید بحث من پژمان نیست ولی ماجرای پژمان مثال میزنید و ماجرا پیرامون پژمان هستش.....
کسی از تجاوز به سادگی نمیگذره.نه من نه شما نه دادگاه...ولی تجاوز تعریف داره...
نکته بعد در بحث همیشه جامعه اماری وجود داره برید تحقیق میدانی کنید دخترهای هجده تا25سال چقدر رابطه با افرااد بالای چهل سال دارند....بعدش رابطه جن*سی با دختر بیست ساله هیچ قدرتی نداره..کسی که میخواد قدرتی طبق گفته شما به رخ بکشه گزینه های بهتر هست قطعا ..هیچ قدرت درکار نیست...دیگه واقعا واضح تر ازاین بلد نیستم بگم

خانم من محترم تعریف من از تجاوز با اون چیزی که تو ذهن شماست فرق داره.پژمان نه دوست منه نه اشنا من نه حتی من طرفدارشم.بحث من اینه تجاوز به معنای زور گیری و رابطه زوری.مثل اون راننده اسنپ که اعدام شد.مثل خیلی از کسایی که دزدی و تجاوز میکنن. نه اینکه دختر بیست ساله بره خونه مرد مجرد چهل و اندی ساله...شما میگید بحث من پژمان نیست ولی ماجرای پژمان مثال میزنید و ماجرا پیرامون پژمان هستش.....
کسی از تجاوز به سادگی نمیگذره.نه من نه شما نه دادگاه...ولی تجاوز تعریف داره...
نکته بعد در بحث همیشه جامعه اماری وجود داره برید تحقیق میدانی کنید دخترهای هجده تا25سال چقدر رابطه با افرااد بالای چهل سال دارند....بعدش رابطه جن*سی با دختر بیست ساله هیچ قدرتی نداره..کسی که میخواد قدرتی طبق گفته شما به رخ بکشه گزینه های بهتر هست قطعا ..هیچ قدرت درکار نیست...دیگه واقعا واضح تر ازاین بلد نیستم بگم
من حتی ذره ای نظر شما رو قبول ندارم پس بهتره دیگه باهام بحث نکنیم
شب خوش موفق باشید

من حتی ذره ای نظر شما رو قبول ندارم پس بهتره دیگه باهام بحث نکنیم
شب خوش موفق باشید
موافقم.با احترام....دیگران قضاوت میکنند..خدا رو شکر که هم جنس های شما بیشترن...قضاوت به عهده بقیه میسپاریم

عقب
بالا پایین