طنز مردستیزی

شما که باید یادت باشه .حالا سن خیلی از دوستان قد نمیده ولی اوایل دهه هشتاد که اوج این حرکت بود.میدونی چند نفر بدبخت شدن؟چند نفر زندان رفتن؟؟؟
الان دیگ کسی برای مهریه زندان نمیره
و راه های رو مردا پیدا کردن ک چطور حق زن رو ندن

من نسبت به شما ستیز ندارم
ستیز دارما ولی نسبت شما نه
ولی ظاهراً شما نسبت به دخترا ستیز داری
یعنی چی آخه منم مردم دیگه؛ این حرف شما بدتر از ستیزه 🤦‍♂️😁 شما ستیز نسبت به منم داشته باش ؛ والا همینم مونده بود که منو از مردا خارج کنن
عجب عجب
نسبت به فمنیست و زن سالاری آره 😎
اون هیچی اصلا
بدترینش لولیتا ست. 😭😭
اصن عروسک لولیتا تو خود دارک وب هم به ندرت دیده میشه ؛ مثه فروش برده و قاچاق اعضای بدن ؛ فک کردی مردها قاچاق اعضای بدن ندارن ؛ اونا یه قشر نادر ... ی ... هستن و تو باندشون شاید زن هم باشه
حرفای شما و اون یکی کاربر اصلا عقلانی و معقول نیس ؛ یه سری حالات خاص ؛؛ خاص که چه عرض کنم نادر رو بیان میکنید میچسبونید به همه مردا و میگید مردا بدن
بیخیال

دخترا یاسن مثل الماسن
پسرا پنیرن قاچ بزنی می‌میرن 7np5_laie_100
ما گفتیم یه تو گفتی تاپیک مزخرفی ؛ شماهم که مشارکت کردی 😁🤦‍♂️😂

فقط یه دیس و دیس بک بازی ساده بود jc_ghey 😂

هممون انسانیم داریم با هم زندگی می‌کنیم حوصله این حرفای مسخره رو هیچوقت ندارم 7np5_laie_100 خصوصا که خودم داداش جوون دارم.

یعنی چی آخه منم مردم دیگه؛ این حرف شما بدتر از ستیزه 🤦‍♂️😁 شما ستیز نسبت به منم داشته باش ؛ والا همینم مونده بود که منو از مردا خارج کنن
عجب عجب
نسبت به فمنیست و زن سالاری آره 😎

اصن عروسک لولیتا تو خود دارک وب هم به ندرت دیده میشه ؛ مثه فروش برده و قاچاق اعضای بدن ؛ فک کردی مردها قاچاق اعضای بدن ندارن ؛ اونا یه قشر نادر ... ی ... هستن و تو باندشون شاید زن هم باشه
حرفای شما و اون یکی کاربر اصلا عقلانی و معقول نیس ؛ یه سری حالات خاص ؛؛ خاص که چه عرض کنم نادر رو بیان میکنید میچسبونید به همه مردا و میگید مردا بدن
بیخیال

من نمیگم همه مردها بدن
میگم بعضی ها شون بدهستن
عروسک لولیتا هم فقط مربوط به دارک وب نیست
منم قبول دارم که مورد نادری هست ولی کاری به کم و زیاد بودنش ندارم حرف غلط بودنش هست
آره ولی حرفایی شما خیلی عقلانی و منطقی طرف عروسی نکنه با پولی که میخواسته بده خرج عروسی تا آخر عمر کباب بخوره نه مُردم منی عقل و منطقم فهمیدم 😂😂

آخرین ویرایش:
ببینید حل شدن مشکل خانم ها تو سطح جامعه به نفع بقیه هست.خانمی که از نظر روانی و روحی و عاطفی تو جامعه ردیف باشه و مورد تایید باشه پس فردا مادر یک فرزند میشه و به اون کمک میکنه اون فرزند میره مدرسه و همکلاسی اون فرزند که سطح پایین تری داره رفتارهای اون میبینه و باعث پیشرفت اونم میشه.نقش خانم ها خیلی مهم...
در مورد رسوم غلط باید اول امیدوار باشیم از روستا ها جمع بشهتا به شهر برسه..
ای کاش همه طرز فکر شما رو داشتن ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌واقعا
که میفهمیدن ما خواستار این هستیم که هرکسی به حق واقعی خودش تو زندگیش برسه چه مرد باشه و چه زن و اینکه ما بیشتر محدودیت داریم و خواستار برابری هستیم و مردها نسبت به ما خانوم ها هیچ برتری ندارن .
همین فقط درکش سخته واقعا

آخرین ویرایش:
هیچوقت برابری بوجود نمیاد
چطور می‌خوام برابر باشن؟ با کار کردن خانم‌ها؟ با کار خونه انجام دادن مردها؟ بچه‌ داری با تقسیم کار؟
مردهای ایرانی زیر بار این کار نمیرن

الان من چند دوست از سوئیس و آلمان دارم
ما هممون همزمان با هم بچه‌دار شدیم
الان اونا هم کار میکنن، هم خوش میگذرونن، هم به خودشون میرسم چون شوهرهاشون کمک هستن، پا به پاشون
اونجا قانونه اگه زن از شوهرش شکایت کنه میندازنش زندان، اگه طلاق گرفت هر چی که داره نصف نصف و البته یکیشون می‌گفت همه به زن تعلق میگیره.

هیچوقت برابری بوجود نمیاد
چطور می‌خوام برابر باشن؟ با کار کردن خانم‌ها؟ با کار خونه انجام دادن مردها؟ بچه‌ داری با تقسیم کار؟
مردهای ایرانی زیر بار این کار نمیرن

الان من چند دوست از سوئیس و آلمان دارم
ما هممون همزمان با هم بچه‌دار شدیم
الان اونا هم کار میکنن، هم خوش میگذرونن، هم به خودشون میرسم چون شوهرهاشون کمک هستن، پا به پاشون
اونجا قانونه اگه زن از شوهرش شکایت کنه میندازنش زندان، اگه طلاق گرفت هر چی که داره نصف نصف و البته یکیشون می‌گفت همه به زن تعلق میگیره.
حالا همین شرایط رو توی ایران ببینیم.
خانم باید ۴ بلند شه، غذا درست کنه، کارهای بچه رو بکنه، صبحانه مرد رو آماده کنه و صد بار آقا رو یاد بزنه و بره سر کار
بچه یا می‌ره مهد یا میمونه پیش دوست همسایه و ....
خانم باید با هزار نفر سر کار سر و کله بزنه، اعصاب بکشه یا نکشه، الان هم در زمان حال مردان بد وقیح‌تر شدن، با تشکر از آزادی مثلاً...
خسته و کوفته بیاد خونه حالا یا ۴ یا ۸ تو تهران باشه اعصاب ترافیک
وقتی میاد اگه بچه در حد ۸-۹ باشه و مرد هم باشه خونه زلزله اومده...
تا اینجا چیزی به نام برابری میبینین؟

فقط یه دیس و دیس بک بازی ساده بود jc_ghey 😂

هممون انسانیم داریم با هم زندگی می‌کنیم حوصله این حرفای مسخره رو هیچوقت ندارم 7np5_laie_100 خصوصا که خودم داداش جوون دارم.
هنوز به اون قسمت زندگی نرسیدی نمیدونی چه خبره که میگی

الان دیگ کسی برای مهریه زندان نمیره
و راه های رو مردا پیدا کردن ک چطور حق زن رو ندن
اون موقع خیلی از زندگی ها نابود شد.خیلی از عشق های یک طرفه از بین رفت.خیلی ها به مرزجنون خودک*شی رسیدن

عقب
بالا پایین