طنز قاضی انجمن| Tiam.R

قاضی عزیزم @Tiam.RTiam.R عضو تأیید شده است. دختر گلم
من از جناب @حسین یحیائی شکایت دارم‌چند وقت پیش دعوت نامه ی مختصری براشون فرستادم که در سوژه شو شرکت کنن ولی بهونه کار رو آوردن
نمیدونم مهمونی ام دعوت میشن نمیرن؟ 1355+=_
@دالان ِبهشت
@حسین یحیائی
به دلیل بی احترامی به مامان بزرگ من باید در سوژ شو شون شرکت کنید یه کادو بهشون بدی دوتا هم تاپیک طنز بزنی
@Tiam.RTiam.R عضو تأیید شده است.

من که گردن نمی‌گیرم این اتهام رو اصلا فرض کنید درستم باشه قاضی محترم ؟ آیا شرکت نکردن در یک تاپیک سوژه‌شو به دلیل مشغله‌های کاری دلیل اتهام میشه و مجازات ؟ اگر رای به تبرئه من ندید و مجازاتم رو ملغی نکنید منم از ادمین به همین علت شکایت می‌کنم که نمیاد تو سوژه‌شو شرکت کنه خدا وکیلی مجازاتم رو برندارید بلافاصله از ادمین شکایت می‌کنم وکیل هم می‌گیرم آبرو حیثیت واسه دادگاه نمی‌ذارم حالا خود دانید !!!
Lagh Lagh2 -53-؟"_}

ما که بی احترامی نکردیم به مامان بزرگ محترم ولی شما اگر می‌خواید الکی و کشکی دوغی اتهام بزنید و مجازات کنید حرفی نیست

biggrin_" Lagh2 Lagh2 Lagh

میتونی باهاش یه پنج دیقه بیای بیرون اکسیژن بگیری بعد دوباره بری توو smilies
دو و نیم دیقه شو بده به من خدا خیرت بده

اینا دارن الکی الکی ما رو مجازات میکنن
biggrin_" Lagh Lagh2

دو و نیم دیقه شو بده به من خدا خیرت بده

اینا دارن الکی الکی ما رو مجازات میکنن
biggrin_" Lagh Lagh2
هیییییی 😬
الان یچی یادم افتاد! 🤨

خانوم قاضی @Tiam.RTiam.R عضو تأیید شده است.
ایشون میخواستن کمپین آتش سوزی راه بندازن و کار و کاسبیمون توو رمانخور در معرض ورشکستگی بود! mad2\{}|"

@دالان ِبهشت

@Tiam.RTiam.R عضو تأیید شده است.

من که گردن نمی‌گیرم این اتهام رو اصلا فرض کنید درستم باشه قاضی محترم ؟ آیا شرکت نکردن در یک تاپیک سوژه‌شو به دلیل مشغله‌های کاری دلیل اتهام میشه و مجازات ؟ اگر رای به تبرئه من ندید و مجازاتم رو ملغی نکنید منم از ادمین به همین علت شکایت می‌کنم که نمیاد تو سوژه‌شو شرکت کنه خدا وکیلی مجازاتم رو برندارید بلافاصله از ادمین شکایت می‌کنم وکیل هم می‌گیرم آبرو حیثیت واسه دادگاه نمی‌ذارم حالا خود دانید !!!
Lagh Lagh2 -53-؟"_}

ما که بی احترامی نکردیم به مامان بزرگ محترم ولی شما اگر می‌خواید الکی و کشکی دوغی اتهام بزنید و مجازات کنید حرفی نیست

biggrin_" Lagh2 Lagh2 Lagh
حکم داده شده
این دادگاه از زیر اختیارات ادمین خارجه ایشون نمیتونن دخالت کنن شماهم اگه اجرا نکنی زندانی میشین

عقب
بالا پایین