اخبار بی‌حجابی بازیگران

به نظرت این وضع خوبه یا بد؟

• خوب

رای: 0 0.0%
  • بد

رای: 3 33.3%
  • کشور قشنگ تر شده

رای: 6 66.7%

• مجموع رای دهندگان
    9
نکته مهمی بود چون دختری که اصل و نصب داره این تیپ نمیاد تو خیابون که هزار چشم و ذهن بیمار وجود داره بگرده

درود بر شرفت
این طرز فکر .... یک جا تموم کنید سرکار خانم...تو زمین اونا با این افکار بازی نکنید...اصلا بحث قشنگی برای اقایون نیست..بحث حجاب یک اهرم برای فشار روی مردم و لاپشونی کردن برای دیگر ماجراها....سر جنگ دوازده روز شما با هر نوع پوششی میومدی هیچکس بهت چیزی نمیگفت.جالب قانون جریمه حجاب برداشته شد و میگفتن چچنین قانونی نیست ولی بعدش به ترتیب وتدریجی برقرار شد..کی مردم ما این چیزها رو متوجه میشن...
نکته بعدی ذهن طرف اگر بیمارنباشه و کمبود نداشته باشه اصلا پوشش کسی براش مهم نیست...من از قدیمی ها میشنوم زمان شاه از قمارخونه مس*ت میومدن بیرون و تو اوج ساعات شب به زن بی حجاب مردم نگاه نمیکردن

آخرین ویرایش:
این طرز فکر اخوندی یک جا تموم کنید سرکار خانم...تو زمین اونا با این افکار بازی نکنید...اصلا بحث قشنگی برای اقایون نیست..بحث حجاب یک اهرم برای فشار روی مردم و لاپشونی کردن برای دیگر ماجراها....سر جنگ دوازده روز شما با هر نوع پوششی میومدی هیچکس بهت چیزی نمیگفت.جالب قانون جریمه حجاب برداشته شد و میگفتن چچنین قانونی نیست ولی بعدش به ترتیب وتدریجی برقرار شد..کی مردم ما این چیزها رو متوجه میشن...
نکته بعدی ذهن طرف اگر بیمارنباشه و کمبود نداشته باشه اصلا پوشش کسی براش مهم نیست...من از قدیمی ها میشنوم زمان شاه از قمارخونه مس*ت میومدن بیرون و تو اوج ساعات شب به زن بی حجاب مردم نگاه نمیکردن
اول این که حجاب توی قرآن نوشته شده
در سوره نور
خیلی واضح و شفاف ربطی به آخوند و دولت وقت نداره
دوم من از همون قدیمی ها شنیدم که مس*ت و پاتیل ها و ارازل و اوباش خیلی هم کار داشتن به ناموس مردم چون نمیفهمیدن چکار می‌کنن

در سوره نور
دوم من از همون قدیمی ها شنیدم که مس*ت و پاتیل ها و ارازل و اوباش خیلی هم کار داشتن به ناموس مردم چون نمیفهمیدن چکار می‌کنن
خب اون لحظه ذهن طرف حالتا مریضه سرجاش نیست..
بله درسته. اما هرکس خودش تصمیم میگیره، قدرت انتخاب داره. اما خب تو قرآن گفته که چیزی اجباری نیست،خود طرفه که باید تصمیم بگیره چجور آدمی باشه و چجور نشون داده بشه؟ قرآن راه حل گفته، می‌خوای عمل کن، می‌خوای نکن.

در سوره نور
اصلا ربطی به قران نداره...بانوان ایران زمین درطول تاریخ برای خودشون پوشش متعارف و متناسب داشتن...خیلی چیزها تو قران نوشته شده خیلی چیزها تو نهج البلاغه نوشته شده خیلی چیزها تو صحیفه سجادیه نوشته شده که چون به نفع .... نیست اصلا اسمی ازش برده نمیشه...
مسئله پوشش یک چهارچوب داره و ازادی یک بحث جدا ولی حکومت داره در مواقع که تحت فشار با جدا سازی ایناودر مواقعی که خیالش راحت شد با ب*غل هم قرار دادن اینا اذهان منحرف کنه....
امار تجاوز ها اون موقع و الان خودش گویای همه چیز....

نکته بعدی تو سرتاسر جهان پوشش هنرمندها و سلبریتی ها فرق داره با مردم عادی..هرچند خانم ریاحی و خانم کریمی و خیلی ها دیگه همیشه متعارف بودن

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: NAHIT
اصلا ربطی به قران نداره...بانوان ایران زمین درطول تاریخ برای خودشون پوشش متعارف و متناسب داشتن...خیلی چیزها تو قران نوشته شده خیلی چیزها تو نهج البلاغه نوشته شده خیلی چیزها تو صحیفه سجادیه نوشته شده که چون به نفع اخوند نیست اصلا اسمی ازش برده نمیشه...
مسئله پوشش یک چهارچوب داره و ازادی یک بحث جدا ولی حکومت داره در مواقع که تحت فشار با جدا سازی ایناودر مواقعی که خیالش راحت شد با ب*غل هم قرار دادن اینا اذهان منحرف کنه....
امار تجاوز ها اون موقع و الان خودش گویای همه چیز....

نکته بعدی تو سرتاسر جهان پوشش هنرمندها و سلبریتی ها فرق داره با مردم عادی..هرچند خانم ریاحی و خانم کریمی و خیلی ها دیگه همیشه متعارف بودن
دقیقا؛

بنظر من اینکه هرکس با هر پوششی که خودش دوست داره بیاد بیرون خوبه
ولی یسری چیزا خوب نیست ربطی ام به حجاب نداره مرتبط با افکار ضد اجتماعیه
مثلا همین برنامه عشق ابدی پرستو صالحی من اصلا دوست ندارم این برنامه رو
قطعا نمیتونی...انگار شما هنوز حکومت نشناختی...میدونی من از مردم یک جاهایی واقعا تعجب میکنم...سر همین سیمکارت های سفید که خیلی ها رو منجی میدونستن و چنان رکبی خوردن که هضمش سنگینه...

قطعا نمیتونی...انگار شما هنوز حکومت نشناختی...میدونی من از مردم یک جاهایی واقعا تعجب میکنم...سر همین سیمکارت های سفید که خیلی ها رو منجی میدونستن و چنان رکبی خوردن که هضمش سنگینه...
درد همینه؛ مثلا به نظر شما اون تحصن نشینی برای حجاب درست بود؟ در صورتی که این همه مشکل اقتصادیه. مشکل اینجاست یک سری چیزها اولویت اشتباهی دارن.

درد همینه؛ مثلا به نظر شما اون تحصن نشینی برای حجاب درست بود؟ در صورتی که این همه مشکل اقتصادیه. مشکل اینجاست یک سری چیزها اولویت اشتباهی دارن.
فکر کردی نمیدونن درد چیه؟؟؟ببین به شدت با به وجود اوردن اختلاف طبقاتی و تفرقه افکنی موجودات باهوشی هستن برای حکومتداری..اشتباه و حماقت اون خدا بیامرز نمیکنن...وقتی مردم ما سر بحث مثلا استقلال و پرسپولیس رکیک ترین توهین ها رو نثار خانواده هم میکنن چطور میشه حرف از اتحاددزد؟؟؟فقط اقتصادی؟؟؟اگر بخوام از مشکلات بگم تا فردا باید تایپ کنم...میدونی بد ماجرا چیه؟؟؟؟موجودات باهوشی خوردن به بزدل ترین مردم طول تاریخ

ارزش زن‌ها داره میاد پایین؛
حالا تو غرب و کاری ندارم، زیاد معلوم نیست کی به کیه. اما اینجا مهم ترین چیز، خانواده است. کانون خانواده! اما الان... چیزی که من می‌بینم آینه که زن داره تبدیل به کالا میشه؟ دیدین مثلا فلان کارخونه کارگر زن می‌خواد، هم بیشتر کار میکنه هم حقوق کمتر میگیره. حالا به کسی که نیاز داره کار ندارم اما خیلی از خانوما شاغلن الان، در صورتی که نیازی ندارن بهش. می‌دونید به خاطر اینها و کم‌ارزش شدن زن و یک‌سری موارد دیگر. کانون بعضی خانواده ها انگار کمی سرد شده. بچه هم این وسط... اون بچه که دیگه باز آینده ساز مملکته، میخواد تهش چی بشه خدا میدونه؟

فکر کردی نمیدونن درد چیه؟؟؟ببین به شدت با به وجود اوردن اختلاف طبقاتی و تفرقه افکنی موجودات باهوشی هستن برای حکومتداری..اشتباه و حماقت اون خدا بیامرز نمیکنن...وقتی مردم ما سر بحث مثلا استقلال و پرسپولیس رکیک ترین توهین ها رو نثار خانواده هم میکنن چطور میشه حرف از اتحاددزد؟؟؟فقط اقتصادی؟؟؟اگر بخوام از مشکلات بگم تا فردا باید تایپ کنم...میدونی بد ماجرا چیه؟؟؟؟موجودات باهوشی خوردن به بزدل ترین مردم طول تاریخ
همین...
و البته بیشتر از بزدل، ساده اند کمی.

عقب
بالا پایین