آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است. مدیر روابط عمومی پرسنل مدیریت مدیر روابط عمومی کاربر محبوب ژورنالیست حضور در فعالیت گروهی قدردانی داوری vip فعال بررسی مدیریتی از تالار خانم نمونه بررسی مدیریتی از تالار اقدام شاخص خلاقیت پشتکار خیلی خوب رتبه اول مسابقات طراحی و گرافیست حمایت رتبه دوم مسابقات محبوب مدیر رسمی برتر سال مدیر روابط عمومی نوشتهها نوشتهها 2,315 پسندها پسندها 22,263 امتیازها امتیازها 763 سکه 2,865 5/2/26 #1 تو معنای روشن خردی، چراغ راه فرداها و دلیل بالیدنمان در مسیر زندگی. روزت مبارک، معلم جان. 🌱💚 @نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. @CarNeliaNCarNeliaN عضو تأیید شده است. @Noor @جانانجانان عضو تأیید شده است. @ماهنآزماهنآز عضو تأیید شده است. @ایراندخت @آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است.اگر اسم کسی رو فراموش کردم عذرخواهی میکنم
تو معنای روشن خردی، چراغ راه فرداها و دلیل بالیدنمان در مسیر زندگی. روزت مبارک، معلم جان. 🌱💚 @نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. @CarNeliaNCarNeliaN عضو تأیید شده است. @Noor @جانانجانان عضو تأیید شده است. @ماهنآزماهنآز عضو تأیید شده است. @ایراندخت @آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است.اگر اسم کسی رو فراموش کردم عذرخواهی میکنم
DyvaDyva عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی منتقد ادبی طـراح گرافیست مترجم نویسنده رسمی ادبیات حضور در فعالیت گروهی پشتکار خوب طراحی و گرافیست مدیر اجرایی انجمن برتر فصل برتر فصل اقدام شاخص همراه همیشگی کافه برتر فصل مدیر ارشد برتر سال مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 5,509 پسندها پسندها 21,480 امتیازها امتیازها 868 سکه 10,762 5/2/26 #2 روزتون مبارک💕🩷 @نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. @CarNeliaNCarNeliaN عضو تأیید شده است. @Noor @جانانجانان عضو تأیید شده است. @ماهنآزماهنآز عضو تأیید شده است. @ایراندخت @آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است.
روزتون مبارک💕🩷 @نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. @CarNeliaNCarNeliaN عضو تأیید شده است. @Noor @جانانجانان عضو تأیید شده است. @ماهنآزماهنآز عضو تأیید شده است. @ایراندخت @آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است.
!!AMIN!! کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 312 پسندها پسندها 1,917 امتیازها امتیازها 183 سکه 18 5/2/26 #3 تبریک میگم
CarNeliaNCarNeliaN عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش طراحی و گرافیک پرسنل مدیریت مدیر ارشد طـراح گرافیست فرشته زمینی طراحی و گرافیست نوشتهها نوشتهها 934 پسندها پسندها 7,031 امتیازها امتیازها 398 سکه 4,178 5/2/26 #4 آسِمان؛ گفت: تو معنای روشن خردی، چراغ راه فرداها و دلیل بالیدنمان در مسیر زندگی. روزت مبارک، معلم جان. 🌱💚 @نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. @CarNeliaNCarNeliaN عضو تأیید شده است. @Noor @جانانجانان عضو تأیید شده است. @ماهنآزماهنآز عضو تأیید شده است. @ایراندخت @آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است.اگر اسم کسی رو فراموش کردم عذرخواهی میکنم کلیک کنید تا گسترش یابد... ممنون قشنگم. یکی از بهترین و زیباترین اتفاقهایی که توی زندگی من افتاد، قرار گرفتن در این مسیر بود.. 💕 از لطف بقیه عزیزان هم سپاسگذارم تبریک میگم به همه معلم ها، و همه عزیزانی که شاید معلم نیستند اما نقش معلم را دارند مثل مادر ها و.. 💕 💕 💕
آسِمان؛ گفت: تو معنای روشن خردی، چراغ راه فرداها و دلیل بالیدنمان در مسیر زندگی. روزت مبارک، معلم جان. 🌱💚 @نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. @CarNeliaNCarNeliaN عضو تأیید شده است. @Noor @جانانجانان عضو تأیید شده است. @ماهنآزماهنآز عضو تأیید شده است. @ایراندخت @آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است.اگر اسم کسی رو فراموش کردم عذرخواهی میکنم کلیک کنید تا گسترش یابد... ممنون قشنگم. یکی از بهترین و زیباترین اتفاقهایی که توی زندگی من افتاد، قرار گرفتن در این مسیر بود.. 💕 از لطف بقیه عزیزان هم سپاسگذارم تبریک میگم به همه معلم ها، و همه عزیزانی که شاید معلم نیستند اما نقش معلم را دارند مثل مادر ها و.. 💕 💕 💕
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد تیمتعیینسطح طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,189 پسندها پسندها 8,607 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,340 5/2/26 #5 تبریک میگم
.saba ژورنالیست ژورنالیست خانم نمونه فعال وفاداری نوشتهها نوشتهها 1,735 پسندها پسندها 4,115 امتیازها امتیازها 328 سکه 1,657 5/2/26 #6 مبارک باشه ♡
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 3,800 پسندها پسندها 16,674 امتیازها امتیازها 778 سکه 13,069 5/2/26 #7 روزتون مبارک عزیزان 💐 یادمه هروقت روز معلم میشد این شعر رو ، رو تخته سیاه مینوشتیم شمع شدی، شعله شدی، سوختی تا هُنرت را به ما آموختی
روزتون مبارک عزیزان 💐 یادمه هروقت روز معلم میشد این شعر رو ، رو تخته سیاه مینوشتیم شمع شدی، شعله شدی، سوختی تا هُنرت را به ما آموختی
MILAD. کاربر خودمانی کاربر انجمن آقای نمونه حمایت نوشتهها نوشتهها 386 پسندها پسندها 4,376 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,743 5/2/26 #8
Tufan .خانم بیاعصاب. کاربر VIP منتقد ناظر همراه ژورنالیست ویراستار مشاور vip نوشتهها نوشتهها 1,374 پسندها پسندها 13,616 امتیازها امتیازها 598 سکه 2,016 5/2/26 #9 @نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. @CarNeliaNCarNeliaN عضو تأیید شده است. @Noor @جانانجانان عضو تأیید شده است. @ماهنآزماهنآز عضو تأیید شده است. @ایراندخت @آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است. روزتون مبارک. امیدوارم یه روزی همین دانش آموزاتون جز برترینها بشن و بگن این خانوم معلم من بود. اون کسی بود که باعث شد من الان اینجا باشم. و در آخر براتون آرزوی بهترین ها رو دارم.
@نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. @CarNeliaNCarNeliaN عضو تأیید شده است. @Noor @جانانجانان عضو تأیید شده است. @ماهنآزماهنآز عضو تأیید شده است. @ایراندخت @آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است. روزتون مبارک. امیدوارم یه روزی همین دانش آموزاتون جز برترینها بشن و بگن این خانوم معلم من بود. اون کسی بود که باعث شد من الان اینجا باشم. و در آخر براتون آرزوی بهترین ها رو دارم.
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 2,935 پسندها پسندها 21,170 امتیازها امتیازها 763 سکه 244 5/2/26 #10 آسِمان؛ گفت: تو معنای روشن خردی، چراغ راه فرداها و دلیل بالیدنمان در مسیر زندگی. روزت مبارک، معلم جان. 🌱💚 @نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. @CarNeliaNCarNeliaN عضو تأیید شده است. @Noor @جانانجانان عضو تأیید شده است. @ماهنآزماهنآز عضو تأیید شده است. @ایراندخت @آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است.اگر اسم کسی رو فراموش کردم عذرخواهی میکنم کلیک کنید تا گسترش یابد... خانوم معلم آینده امون @کامیشا روزتون مبارک :) با آرزوی روزی که ببینید همه شاگرداتون به مراتب عالی و خوبی در جامعه رسیدن
آسِمان؛ گفت: تو معنای روشن خردی، چراغ راه فرداها و دلیل بالیدنمان در مسیر زندگی. روزت مبارک، معلم جان. 🌱💚 @نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. @CarNeliaNCarNeliaN عضو تأیید شده است. @Noor @جانانجانان عضو تأیید شده است. @ماهنآزماهنآز عضو تأیید شده است. @ایراندخت @آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است.اگر اسم کسی رو فراموش کردم عذرخواهی میکنم کلیک کنید تا گسترش یابد... خانوم معلم آینده امون @کامیشا روزتون مبارک :) با آرزوی روزی که ببینید همه شاگرداتون به مراتب عالی و خوبی در جامعه رسیدن