آوین کاربر خودمانی کاربر انجمن خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 231 پسندها پسندها 4,082 امتیازها امتیازها 238 سکه 108 امروز در 11:06 #2,681 پناه. گفت: مي رسد روزي که شرط عاشقي دلدادگي ست آن زمان، هر دل فقط يک بار عاشق مي شود کلیک کنید تا گسترش یابد... در وصل هم ز عشق تو ای گل در آتشم عاشق نمی شوی که ببینی چه می کشم
پناه. گفت: مي رسد روزي که شرط عاشقي دلدادگي ست آن زمان، هر دل فقط يک بار عاشق مي شود کلیک کنید تا گسترش یابد... در وصل هم ز عشق تو ای گل در آتشم عاشق نمی شوی که ببینی چه می کشم
پناه. مدیر آزمایشی تالار رمان پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور نوشتهها نوشتهها 640 پسندها پسندها 4,314 امتیازها امتیازها 258 سکه 2,894 امروز در 11:07 #2,682 آوین گفت: در وصل هم ز عشق تو ای گل در آتشم عاشق نمی شوی که ببینی چه می کشم کلیک کنید تا گسترش یابد... مردم دیدهٔ ما جز به رُخَت ناظر نیست دل سرگشتهٔ ما غیرِ تو را ذاکر نیست
آوین گفت: در وصل هم ز عشق تو ای گل در آتشم عاشق نمی شوی که ببینی چه می کشم کلیک کنید تا گسترش یابد... مردم دیدهٔ ما جز به رُخَت ناظر نیست دل سرگشتهٔ ما غیرِ تو را ذاکر نیست
آوین کاربر خودمانی کاربر انجمن خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 231 پسندها پسندها 4,082 امتیازها امتیازها 238 سکه 108 امروز در 11:19 #2,683 پناه. گفت: مردم دیدهٔ ما جز به رُخَت ناظر نیست دل سرگشتهٔ ما غیرِ تو را ذاکر نیست کلیک کنید تا گسترش یابد... تا صبحدم به یاد تو شب را قدم زدم آتش گرفتم از تو و در صبحدم زدم
پناه. گفت: مردم دیدهٔ ما جز به رُخَت ناظر نیست دل سرگشتهٔ ما غیرِ تو را ذاکر نیست کلیک کنید تا گسترش یابد... تا صبحدم به یاد تو شب را قدم زدم آتش گرفتم از تو و در صبحدم زدم
پناه. مدیر آزمایشی تالار رمان پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور نوشتهها نوشتهها 640 پسندها پسندها 4,314 امتیازها امتیازها 258 سکه 2,894 امروز در 11:32 #2,684 آوین گفت: تا صبحدم به یاد تو شب را قدم زدم آتش گرفتم از تو و در صبحدم زدم کلیک کنید تا گسترش یابد... من که از آتشِ دل چون خُمِ مِی در جوشم مُهر بر لب زده، خون میخورم و خاموشم
آوین گفت: تا صبحدم به یاد تو شب را قدم زدم آتش گرفتم از تو و در صبحدم زدم کلیک کنید تا گسترش یابد... من که از آتشِ دل چون خُمِ مِی در جوشم مُهر بر لب زده، خون میخورم و خاموشم
آوین کاربر خودمانی کاربر انجمن خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 231 پسندها پسندها 4,082 امتیازها امتیازها 238 سکه 108 امروز در 12:29 #2,685 پناه. گفت: من که از آتشِ دل چون خُمِ مِی در جوشم مُهر بر لب زده، خون میخورم و خاموشم کلیک کنید تا گسترش یابد... من به گوش تو سخنهای نهان خواهم گفت سر بجنبان که بلی جز که به سر هیچ مگو
پناه. گفت: من که از آتشِ دل چون خُمِ مِی در جوشم مُهر بر لب زده، خون میخورم و خاموشم کلیک کنید تا گسترش یابد... من به گوش تو سخنهای نهان خواهم گفت سر بجنبان که بلی جز که به سر هیچ مگو
پناه. مدیر آزمایشی تالار رمان پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور نوشتهها نوشتهها 640 پسندها پسندها 4,314 امتیازها امتیازها 258 سکه 2,894 امروز در 12:31 #2,686 آوین گفت: من به گوش تو سخنهای نهان خواهم گفت سر بجنبان که بلی جز که به سر هیچ مگو کلیک کنید تا گسترش یابد... وقتی تو دل خوشی، همه ی شهر دل خوشند خوش باش هم به جای خودت هم به جای من
آوین گفت: من به گوش تو سخنهای نهان خواهم گفت سر بجنبان که بلی جز که به سر هیچ مگو کلیک کنید تا گسترش یابد... وقتی تو دل خوشی، همه ی شهر دل خوشند خوش باش هم به جای خودت هم به جای من
آوین کاربر خودمانی کاربر انجمن خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 231 پسندها پسندها 4,082 امتیازها امتیازها 238 سکه 108 امروز در 12:32 #2,687 پناه. گفت: وقتی تو دل خوشی، همه ی شهر دل خوشند خوش باش هم به جای خودت هم به جای من کلیک کنید تا گسترش یابد... نالههای زار من شاید که گر کس نشنود لابههای زار من یک شب شنودی کاشکی
پناه. گفت: وقتی تو دل خوشی، همه ی شهر دل خوشند خوش باش هم به جای خودت هم به جای من کلیک کنید تا گسترش یابد... نالههای زار من شاید که گر کس نشنود لابههای زار من یک شب شنودی کاشکی
پناه. مدیر آزمایشی تالار رمان پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور نوشتهها نوشتهها 640 پسندها پسندها 4,314 امتیازها امتیازها 258 سکه 2,894 امروز در 12:33 #2,688 آوین گفت: نالههای زار من شاید که گر کس نشنود لابههای زار من یک شب شنودی کاشکی کلیک کنید تا گسترش یابد... یاد باد آن صحبت شبها که با نوشین لبان بحث سر عشق و ذکر حلقهی عشاق بود
آوین گفت: نالههای زار من شاید که گر کس نشنود لابههای زار من یک شب شنودی کاشکی کلیک کنید تا گسترش یابد... یاد باد آن صحبت شبها که با نوشین لبان بحث سر عشق و ذکر حلقهی عشاق بود
آوین کاربر خودمانی کاربر انجمن خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 231 پسندها پسندها 4,082 امتیازها امتیازها 238 سکه 108 امروز در 12:34 #2,689 پناه. گفت: یاد باد آن صحبت شبها که با نوشین لبان بحث سر عشق و ذکر حلقهی عشاق بود کلیک کنید تا گسترش یابد... دل رفت و صبر و دانش ما ماندهایم و جانی ور زان که غم غم توست آن نیز هم برآید
پناه. گفت: یاد باد آن صحبت شبها که با نوشین لبان بحث سر عشق و ذکر حلقهی عشاق بود کلیک کنید تا گسترش یابد... دل رفت و صبر و دانش ما ماندهایم و جانی ور زان که غم غم توست آن نیز هم برآید
پناه. مدیر آزمایشی تالار رمان پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور نوشتهها نوشتهها 640 پسندها پسندها 4,314 امتیازها امتیازها 258 سکه 2,894 امروز در 12:37 #2,690 آوین گفت: دل رفت و صبر و دانش ما ماندهایم و جانی ور زان که غم غم توست آن نیز هم برآید کلیک کنید تا گسترش یابد... دیدار تو حلِ مشکلات است صبر ازتوخلاف ممکنات است عهد تو وتوبه ی من از عشق می بینم وهر دو بی ثباتست
آوین گفت: دل رفت و صبر و دانش ما ماندهایم و جانی ور زان که غم غم توست آن نیز هم برآید کلیک کنید تا گسترش یابد... دیدار تو حلِ مشکلات است صبر ازتوخلاف ممکنات است عهد تو وتوبه ی من از عشق می بینم وهر دو بی ثباتست