.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 4,049 پسندها پسندها 26,807 امتیازها امتیازها 903 سکه 695 جمعه ساعت 17:21 #101 .مَرزمِه. گفت: @روباه سفید @.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. @گربه خاکستری=)) @پناه. @گربه سفید=)) @عجیبه خانوم @.YEGANEH..YEGANEH. عضو تأیید شده است. بمونه به یادگار از دومین چالش :) ۲۰ شهریور ۴۰۵ کلیک کنید تا گسترش یابد... @گربه نقره ای=)) ایمون جا موند کههه
.مَرزمِه. گفت: @روباه سفید @.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. @گربه خاکستری=)) @پناه. @گربه سفید=)) @عجیبه خانوم @.YEGANEH..YEGANEH. عضو تأیید شده است. بمونه به یادگار از دومین چالش :) ۲۰ شهریور ۴۰۵ کلیک کنید تا گسترش یابد... @گربه نقره ای=)) ایمون جا موند کههه
گربه خاکستری=)) مترجمآزمایشی+شایعهنویس+رهبرجادوگرانسپید ژورنالیست ویراستار کپیـست رمانخـور مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 600 پسندها پسندها 2,847 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,970 جمعه ساعت 20:40 #102 من مسافرتمممم کهههه
گربه نقره ای=)) مدیر آز تالار سینما+ مترجم آزمایشی+جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار سوشالمدیا رمانخـور مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 557 پسندها پسندها 2,092 امتیازها امتیازها 203 سکه 1,140 جمعه ساعت 20:44 #103 گربه خاکستری=)) گفت: من مسافرتمممم کهههه کلیک کنید تا گسترش یابد... مسافرت باشی خوب، تازه الان باید بری رمانه منم بخونی
گربه خاکستری=)) گفت: من مسافرتمممم کهههه کلیک کنید تا گسترش یابد... مسافرت باشی خوب، تازه الان باید بری رمانه منم بخونی
گربه خاکستری=)) مترجمآزمایشی+شایعهنویس+رهبرجادوگرانسپید ژورنالیست ویراستار کپیـست رمانخـور مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 600 پسندها پسندها 2,847 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,970 جمعه ساعت 20:48 #104 گربه نقره ای=)) گفت: مسافرت باشی خوب، تازه الان باید بری رمانه منم بخونی کلیک کنید تا گسترش یابد... عرعرعرعرعر بابا من به لپ تابم عادت دارم و همه فایلام رو اونه حالا لپ تابم نیست و فایلها هم پر به زور با گوشی مامانم
گربه نقره ای=)) گفت: مسافرت باشی خوب، تازه الان باید بری رمانه منم بخونی کلیک کنید تا گسترش یابد... عرعرعرعرعر بابا من به لپ تابم عادت دارم و همه فایلام رو اونه حالا لپ تابم نیست و فایلها هم پر به زور با گوشی مامانم
گربه نقره ای=)) مدیر آز تالار سینما+ مترجم آزمایشی+جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار سوشالمدیا رمانخـور مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 557 پسندها پسندها 2,092 امتیازها امتیازها 203 سکه 1,140 جمعه ساعت 20:50 #105 گربه خاکستری=)) گفت: عرعرعرعرعر بابا من به لپ تابم عادت دارم و همه فایلام رو اونه حالا لپ تابم نیست و فایلها هم پر به زور با گوشی مامانم کلیک کنید تا گسترش یابد... عررر توام با لپتاپی؟؟ من قبلا با کامپیوتر بودم ولی چون میخواستم دراز بکشم لپتاپ برداشتم(بیا بریم خصوصی اینجا اسپم ندیم)
گربه خاکستری=)) گفت: عرعرعرعرعر بابا من به لپ تابم عادت دارم و همه فایلام رو اونه حالا لپ تابم نیست و فایلها هم پر به زور با گوشی مامانم کلیک کنید تا گسترش یابد... عررر توام با لپتاپی؟؟ من قبلا با کامپیوتر بودم ولی چون میخواستم دراز بکشم لپتاپ برداشتم(بیا بریم خصوصی اینجا اسپم ندیم)