درود خدمت شرکتکنندهی عزیز
درخدمت شما هستیم با سوژه شو کاربر عزیز: @عجیبه خانوم
مهلت باز ماندن تاپیک پنج روز است و تبلیغ تاپیک به عهده شما شرکتکننده عزیز میباشد
۱. آواتارش رو بر چه اساسی انتخاب میکنه؟ حس و حالش بستگی به مودش داره
۲. از بین نامهای کاربری که انتخاب کرده، کدوم براش خاطره انگیزتره؟ وایب خوبی بهش میده؟
به زمانی سلطان سلیمان ما بود اما هیس هم جذابیت خودش بود اما الان عجیبه خودش جذاب تره
۳. به نظرش بدترین اخلاقی که میتونه کسی داشته باشه، چیه؟ بی محلی کنه و اهمیتی نده و دروغ بگه
۴. اگه بخواد ایران رو از نو بسازه، بیشتر رو چی توجه میکنه؟ یه کتابخونه بزرگ زمان های جنایی درست میکرد
۵. اگه ادمین بود، به کاربران چی جایزه میداد؟ سکه زیاد
۶. اگه بخواد به کسی بگی دوسش داره ، ولی مستقیم بهش نگه، چیکار میکنه؟ چیزی که دوست داره میخره یا با حرف زدن حس و حالش خوب میکنه
۷.اگه ساعت ۳ نصف شب، یکی از رفقای نزدیکش زنگش بزنه ، چه عکس العملی نشون میده؟ با جون و دل جواب میده میگه جانم (از اونجایی که خانم شیاد بیداره)
۸.اگه حالش بد باشه، چطوری آروم میشه؟ موزیک گوش میده و میره بیرون و نمایه پروفایلش پر میشه از تکست های دلی خودش و دوست داره تو خودش باشه کم حرف میشه و همدردی رو دوست داره
۹. رو کدوم رنک انجمن کراش داره و میخواد بدستش بیاره؟ تاجایی که میدونم بدین آورده اما ارشدی ادبیات بیشتر بهش میاد
۱۰. کدوم کاربر انجمن رو دوس داره بیرون از انجمن ببینه؟ خیلی دوستای زیاده داره اما بیشتر نمیتونم بگم چون همهمونو دوست داره (دوست ندارم فرقی باشه بین هممون)
اول خب جمع خودمون تگ میکنم چون میدونم دوست داره ببینه @.YEGANEH. @اقیــانــــــوس @دیدگانــــــــ @جهنم
ترانه (تو تگ پیدا نکردم شرمنده)
۱۱.از بن شدن کدوم کاربر خوشحال میشه؟ خوشحال نمیشه
۱۲. کدوم شکلکهای انجمن رو دوس داره؟ بیشتر از این دو تا استفاده میکنه و گاهی از این
۱۳. یکی بهش پوکر بده، عکس العملش چیه؟ اهمیت نمیده
۱۴. تو انتخاب دوست بیشتر به چی توجه میکنه؟ دل مهربونم و صداقت
۱۵. برای یک ساعت تفریح ترجیح میده با دوست بره بیرون یا خودش تنهایی خوش بگذرونه؟ با دوست بره بیرون
۱۶. بنظرت تا چند ساله دیگه اینجا میاد؟ میاد حق نداره بره اونم بدون من عمرااااااا هنوز ماهیتابه و قابلمه و ملاقه ام دسته ها
۱۷.دنیا رو چه رنگی می بینه؟ بستگی به مودش داره اما رنگهایی که بیشتر دوست داره آبی و مشکی و سفید و صورتی بیشتر رنگای فانتزی
۱۸. نظرش درباره فضای مجازی چیه ؟ خوبه اما نه زیاد
۱۹.نظرش در مود مدیر تالار سرگرمی چیه ؟ یه دختر خوشگل داریم با به عالمه ایده های جذاب برای سرگرمی ما
۲۰.یه چیزی بخواد بقیه بگه چی میگه ؟ قهوه بهترین نوشیدنی دنیاست اما امان از سردرد
ام خب دوست نداره کسی بهش دروغ بگه پشتش غیبت دروغ بگه میگه دوست دارم اگه ازم ناراحتی به خودم بگی بهترین حسی هست میگیرم
در نهایت غیر مستقیم میگه بهترین رفیق خودممها
حسی که اون لحظه داره
مثلا اگه الان ناراحت باشه یه پروف دپ میذاره یا... (امکانش هم هست که کسی بهش پیشنهاد بده این اواتارو بذار زهرا هم معمولا رد نمیکنه)
ترجیح میده همون لحظه راجع به موضوعی که ناراحتش کرده حرف نزنه آف میشه میره بحثو تموم میکنه بعد وقتی با اون قضیه کنار اومد میاد و حالا حرف میزنه ری اکشن میده و..