همگانی باز آمد بوی ماه درس و امتحان

من مهندسی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار خوندم :))
ولی خب رشته ما جز معدود رشته‌های صنعتی و مهندسی تجربی بود. هم درس‌های پیراپزشکی خوندیم هم مهندسی. اما خدا رو شکر بازار کارش خوب بود به نسبت رشته‌های دیگه. برای آقایون هم ایمنیش خیلی خوبه
سلام مهندس
منم مهندسم (همه جا میگم که مهندسم چون یه بار یکی از شاگردام پرسید، یعنی قرار برقکار بشین خانوم؟!)

• grin
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mansi
تجربی درس‌های شیرینی داره. من زیست رو دوست داشتم.
ولی رویافروشی توش زیاده. همه می‌خوان پزشک شن ولی کسی از سختیاش چیزی نمیگه.
از اثرات تجربی همین بس که دو سال از کنکورم گذشته ولی هنوز روزی که بقیه کنکور دارن نمیتونم بخوابم و کل روز تپش قلب و استرس دارم :)

• upset
سلام مهندس
منم مهندسم (همه جا میگم که مهندسم چون یه بار یکی از شاگردام پرسید، یعنی قرار برقکار بشین خانوم؟!)
سلام مهندس، خوشوقتم مهندس (وضعیت دانشکده و شرکت ما همه همدیگه رو صدا می‌زدن مهندسDandoon البته رشته هر کدوم هم یه شاخه از مهندسی بود)

از اثرات تجربی همین بس که دو سال از کنکورم گذشته ولی هنوز روزی که بقیه کنکور دارن نمیتونم بخوابم و کل روز تپش قلب و استرس دارم :)
وای وای منم همینم. شب کنکور رفتم زیر سرم گمونم برات تعریف کردم. هنوزم خواب امتحان و کنکور میبینم و با استرس بیدار میشم.

گفتی تیزهوشان
یه دختر تیزهوشانی تو قلمچی میشناختم میگفت من از کلاس پنجم تست میزدم و قلمچی ازمون و کلاس میومدم و اونموقع هم روزی پنج شیش ساعت درس میخوندم :)))
این خیلی توی اون سن ماجرا رو جدی گرفته بود Lagh

سلام مهندس، خوشوقتم مهندس (وضعیت دانشکده و شرکت ما همه همدیگه رو صدا می‌زدن مهندسDandoon البته رشته هر کدوم هم یه شاخه از مهندسی بود)
چه مهندس تو مهندسی شد منم هیچیم پوچم فعلاً

چه مهندس تو مهندسی شد منم هیچیم پوچم فعلاً
پوچ چرا عزیزم تو الان تو یه سن خیلی آینده‌دار و خوبی 😍
می‌دونم سخته ولی بعدا بزرگ شی دلت هوای این روزها رو می‌کنه

واقعا بعضی ها خیلی جدی درس میخونن و آخرم بعضی هاشون به هیچ جا نمیرسین من خودم جوری درس میخوندم که هیچ کس فکر نمی‌کرد حتی نمونه دولتی بیارم چی برسه به تیزهوشان. ولی اون های که خیلی خوندن نمونه دولتی قبول شدن 🤣

• grin
عقب
بالا پایین