سلام. اوکیسلام نمیشناسم شمارو ولی چندتا میپرسم بشه شناختتون![]()
اولین کسی که عاشقش شدماگه برگردی به عقب کیو از زندگیت حذف میکنی؟(اسم نگو نسبت بگو)
آدما تا چه حد میتونن روت تاثیر مستقیم بذارن؟
خیلی کم پیش میاد آدما روم تاثیر بذارن مگر اینکه خیلی بهم نزدیک بشنو بیشتر روی چیت تاثیر میذارن؟(مثلا اخلاق، رفتار و عادتها و …؟)
قتلاگه بیوفتی زندان فک میکنی برا چه خلافی باشه؟
هرازگاهیمشکل کنترل خشم داری؟
ارهبه گذشتت فکر میکنی؟
به نظرم تاثیر داشته و دارهگذشتت چه قدر میتونه تو آیندت تاثیر بذاره؟
اره و درست نشدتا حالا سعی کردی اشتباهی که تو گذشته انجام دادی رو درستش کنی؟
خانوادهپول یا خانواده؟
سیاهسیاه یا سفید؟
شهروندشهروند یا مافیا؟
جلف بودنشمعمولا چی باعث میشه که از شخصی زده شی؟
نهآدمی بوده توی زندگیت که با نفرت زیاد تونستی بهش علاقه مند شی؟
منطقبیشتر با منطق تصمیم میگیری یا به کمک احساساتت؟
دیگه مهاجرتمهاجرت یا بمونی و بسازی؟
تو ایران نهتحصیلات میتونه همه چیز باشه؟
زیاد فوتبالی نیستمچرا میلان نه اینتر آره؟
بیشتر با برنامه. ولی فلبداهه هم پیش میرمکارهاتو با برنامه پیش میبری یا فیالبداهه؟
نهو سوال آخر آره یا نه؟
سلام. وقت شما هم بخیرسلام وقت بخیر
کتابهای آلن دو باتن☕کتابی که خودنش رو به دیگران توصیه می کنید؟
ارزششو داره که به خاطر قلم نویسنده این کتابو خوندنظرتون راجب کتاب بیگانه ؟
دیسیپلینموفقیت تو چه چیزی می بیند ؟
سالوادور دالینقاش مورد علاقه ؟
اینتراستلارتا حالا شده فیلم یا سریالی براتون اینقدر تاثیر گذار باشه که دوباره تماشا کنید اگر بوده اسم
سلام
سورئالژانر سورئال رو برای خوندن ترجیح میدی یا فانتزی ؟
پدر داستان کوتاه ایران. جزو معدود نویسندههایی هستش که تمامی آثارش رو خوندمنظرات راجع به صادق هدایت چیه فارغ از نظرات جامعه؟
نمیدونم. شاید ارهتا به حال تجربه سورئالی رو تو زندگی حقیقی داشتی؟
یه حسی تو مایههای دد واکینگاگه دنیا تموم شه و خیلی از آدما در حال انقراض باشن، چه حسی بهت دست میده؟
مدرن و مینیمال. که از پنجرههاش مشخصه بیرون هوا بارونی و طوفانیهیه خونه قراره انتخاب کنی برای تنهاییهات، اون خونه تو ذهنت چه شکلیه؟
علی الان فقط یه "عسل" کم داره!علی ایدهآل از دید خودش، چقدر با علی الان فاصله داره؟
یه خانوم خونگرم و پر ذوق و شور. از اونایی که آدم اگه بهت کار بسپره مطمئنه که به بهترین شکل ممکن انجامش میدیدر مورد من معمولا چه ذهنیتی داری؟
کتاب "مسخ" چطوره؟اگه بخوایم با همدیگه بشینیم یه ساعت در مورد یه کتاب یا موسیقی صحبت کنیم، انتخابت چیه؟
سلام
چشم. فقط اگه سوالات سخت باشه ممکنه اون وسط مسطا فیوزم بپره 😂خب زیاد اذیت نمیکنم قراره چند سوال کوتاه بپرسمهمشو جواب میدی
![]()
جدی۱. اگه قرار بود خودت رو در سه تا «هشتگ» توصیف کنی، اونها چی بودن؟
وودی۲. اگه یه روز صبح بیدار بشی و ببینی شخصیت کارتونی شدی، دوست داری کدوم کاراکتر باشی؟
من عاشق پتوئم! پتو روم نکشم خوابم نمیبره حتی اگه چله تابستون باشه۳. یه حقیقتِ عجیب و غریب در مورد خودت بگو که حتی صمیمیترین دوستت هم نمیدونه.
هرماینی۴. بزرگترین «کراش» دوران نوجوانیت کی بود؟ (تعارف نداریمها!)
سن پترزبورگ۵. اگه میتونستی همین الان یه بلیط بگیری و بری یه جای دنیا که هیچکس نشناستت، کجا میرفتی؟
اون لحظه هنوز ویندوزم بالا نیومده که بخوام به چیزی فکر کنم۶. اولین چیزی که وقتی صبح بیدار میشی بهش فکر میکنی چیه؟
صد سال تنهایی۷. اگه نویسنده بودی، اسم کتاب زندگینامهات رو چی میذاشتی؟
من از فضاهای کوچیک و خفه خوشم نمیاد۸. بزرگترین ترسی که همیشه از بقیه پنهانش کردی چیه؟
زیاد درگیر کار میشم. برا همین برخوردم یکم خشکه و صمیمی نیست۹. یه عادتِ رفتاریِ «رو مخ» داری که خودت هم ازش متنفری؟
همون قبلیه۱۰. اگه میتونستی یه ویژگی از شخصیتت رو با یه کلید «Delete» حذف کنی، اون چی بود؟
چیو؟ کِی؟ کجا؟ 😂کی بود میگفت نمیرسم و ال و بل
منم مسخ رو دوست دارم. اگه فرصت کردی حتما تو انجمن راجع بهش صحبت کنیم.کتاب "مسخ" چطوره؟
خیلیم عالی. حتمامنم مسخ رو دوست دارم. اگه فرصت کردی حتما تو انجمن راجع بهش صحبت کنیم.
اره. داستانش بماند۱۱. تا حالا شده دروغی بگی که بعدش پشیمون بشی؟ داستانش چی بود؟
اره۱۲. چیزی هست که بابتش خیلی احساس گناه کنی ولی هنوز بابتش عذرخواهی نکرده باشی؟
18سالگیم۱۳. اگه یه ماشین زمان داشتی، به کدوم لحظهی زندگیت برمیگشتی تا یه چیزی رو تغییر بدی؟
ترجیح میدم چیزی نگم۱۴. بزرگترین «شکست» زندگیت چی بوده که در نهایت باعث شده رشد کنی؟
خیلی خوبه۱۵. نظرت دربارهی «تنهایی» چیه؟ دوستش داری یا ازش فراری هستی؟
کار خاصی نمیکنم. همین روالو ادامه میدم۱۶. اگه بدونی فقط ۲۴ ساعت دیگه زنده هستی، اولین کاری که میکنی چیه؟
نظرم کلا اینه که صداقت تا جایی که ممکنه باید رعایت بشه به شرطی که میزان آسیب زدن با اون صداقته هم درنظر گرفته بشه که میشه همون دروغ مصلحتی. البته فقط جهت آرامش دادن به طرف مقابل نه برای فرار از مسئولیت یا قضاوت شدن.۱۷. نظرت دربارهی «دروغ مصلحتی» چیه؟ مرز بین صداقت و وقاحت رو کجا میبینی؟
هیچکس. اکثریت رو بلدمشون۱۸. اگه میتونستی ذهن آدمها رو بخونی، کدوم یکی از اطرافیانت رو انتخاب میکردی؟
اینکه دوست داشته شدن ضرورته. ولی فهمیدم آدمیزاد میتونه بدون دوست داشته شدن هم زندگی کنه۱۹. بزرگترین باوری که توی زندگیت داشتی و یه روزی فهمیدی اشتباه بوده، چی بود؟
هر کی هرطور دلش میخواد زندگی کنه. قانون مانون یوخ۲۰. اگه بهت بگن قراره یه شهر رو اداره کنی، اولین قانونی که وضع میکنی چیه؟
ادعای خوب و پُر بودن داره ولی از درون پوچه۲۱. کدوم یکی از ارزشهای اخلاقی برات خط قرمز محسوب میشه؟
تو دوران میانسالی با چند تار موی سفید۲۲. فکر میکنی ۱۰ سال دیگه دقیقاً کجایِ زندگی هستی؟
بماند۲۳. آخرین باری که از تهِ دل گریه کردی سر چی بود؟
قابل گفتن نیست۲۴. بدترین سوتی که توی یه جمع دادی و هنوز یادآوریش خندهداره (یا خجالتآور!) چیه؟
اره۲۵. یه اعتراف بکن: تا حالا شده از موفقیتِ یکی از دوستانت حسادت کنی؟
3تا رفیق پایه۲۶. اگه میتونستی یه مهمونی بگیری و ۳ نفر (زنده یا مرده) رو دعوت کنی، کیا هستن؟
خودشو زیاد لوس کنه۲۷. کدوم ویژگیِ اخلاقیِ طرف مقابلت میتونه باعث بشه قیدِ رابطه رو بزنی؟
اره. یه بار تو آسانسور بودم که سقوط کرد۲۸. تا حالا شده توی یه موقعیتِ خطرناک گیر کنی؟ چه حسی داشتی؟
این سوال خودش کلیشه ایه۲۹. تعریفِ دقیقِ تو از «خوشبختی» چیه؟ (لطفاً کلیشهای جواب نده!)

سوالی ندارم۳۰. و سوال آخر. اگه همین الان میتونستی یه سوال از من (یا کسی که داره این سوالها رو ازت میپرسه) بپرسی، اون سوال چیه؟
ممنون بابت حضورتسپاسگزارم از پاسخگویی![]()

1. تا چه حد در پوست خودت نمیگنجی که دوستی مثل من داری؟ میزان ذوق خود را کامل شرح دهید.![]()
احتمالا دم دمای 30سالگی2. به نظرت مامان عسل رو چند سال دیگه قراره بگیری؟![]()
تا وقتی که همینطوری بهم خوش بگذره3. تا کی میخوای همینجوری سینگل باشی بعد الکی بگی فعلا دارم دورامو میزنم؟![]()
اون پایین اسمش تگ شده3. دوست داری با کی توی انجمن صمیمیتر بشی؟ همونی که تو ذهن منه رو تگ کن![]()
حس فرزند اول خانواده. باید حواست به همه چیز و همه کس باشه و مسلما دیگه برای خودت وقت زیادی نداری4. ارشد شدن چه حسی داره؟ چون ارشد مهم ترین بخش هم هستی کاراش خیلی سنگینه؟
بامزه@HYGGE
حرفه ای
چای تازه دم
باحال@PerS!aN
پیرمرد@leo.forever
کافه تریا
رمانهای ایرانی@مانـدِگـار؛
گیتار@آسِمان؛
آفتابگردان
زیاد نمیشناسم.@Tufan