سلاموقت بخیر
زیاد نمیشناسمت استاد ولی خب با سوالات اندکی عجیب اومدم![]()
یعنی کنجکاوم بدونم با این سوال جوابا دقیقا به چه شناختی رسیدی 😂
نمیدونم. چیزی به ذهنم نمیرسه1-اگر مجبور باشی یک ابرقهرمان شوی که فقط میتواند لوازم خانگی را جابهجا کند، اسم خودت را چه میگذاری؟
اگه برنزه نکرده باشن، احتمالا رنگ پوست2-فکر میکنی گورخرها زیر لباسهای راهراهشان چه رنگی هستند؟
3-اگر به جای دست، پاهایت به کفگیر ختم میشد، اولین کاری که میکردی چه بود؟
اینا دیگه چه سمین؟! 🤣4-اگر هر بار که دروغ میگفتی، صدایت شبیه اردک میشد، الان در چه وضعیتی بودی؟
انرژیزا5-اگر یک شب مهمان خانهات شوم و فقط سه چیز در یخچال داشته باشی، دوست داری آن سه چیز چه باشند (با قصد شرمندهام کردن)؟
دلستر انواع مختلف
شما هم یه چیز خوشمزه بیار که بشه 3تا
سیرابی6-به نظرت «بوی یکشنبه» چه بویی دارد؟
خود انگشت شست پا خیلی کارایی داره7-کدام عضو بدنت را اگر جایگزین انگشت شست پا کنی، بیشترین کارآیی را دارد؟
اصن تا تیترشو میدیدم رد میشدم8-اگر قرار بود در یک مسابقه «بیحوصلهترین فرد جهان» شرکت کنی، چند دقیقه صبر میکردی تا انصراف بدهی؟
همین مجتمعی که توش زندگی میکنم. بعضی وقتا با خودم میگم اگه فقط من توش زندگی میکردم چه حسی داشت؟9-عجیبترین جایی که تا حالا فکر کردهای «چه میشد اگر اینجا تنها بودم؟»
اون گربه اگه گربه ی منه، اطلاعات نمیداد. از بقیه اطلاعات میکشید بیرون10-اگر گربهات (یا هر حیوان خانگی) ناگهان شروع به حرف زدن کند و فقط یک راز از تو را فاش کند، امیدوارترین رازی که ممکن است باشد چیست؟
هیچ فیلمیو زیاد ریواچ نکردم. بنابراین هیچ11-کدام فیلم را آنقدر دیدهای که اگر صداها را عوض کنند باز هم میفهمی کی چه میگوید؟
گیتار آکوستیک12-اگر قرار باشد به جای اسم واقعیات با صدای یک ساز معرفی شوی، صدای کدام ساز را انتخاب میکنی؟
یه روز دوتایی فرار میکنیم یه روزی که خسته شدی13-به نظرت یخچال وقتی درش را میبندی، چه چیزی به فریزر میگوید؟
یه روز که توام از همه آدما شدی نا امید
و...
مثلا بین نسخههای موازیمون اندازه یه تار مو شکاف و فاصله هست14-اگر یک بار در عمرت میتوانستی یک نظریه توطئه را واقعاً درست کنی (حتی احمقانه)، کدام را انتخاب میکردی؟