جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,133 پسندها پسندها 28,005 امتیازها امتیازها 998 سکه 3,501 دیروز ساعت 23:33 #591 روزی می رسد که افول خود را می بینی، به گذشته می نگری اما دیگر شباهتی نمی یابی و چه بدتر است وقتی که این افول در اوج جوانی اتفاق می افتد. افسانه سیزیف اثر آلبر کامو
روزی می رسد که افول خود را می بینی، به گذشته می نگری اما دیگر شباهتی نمی یابی و چه بدتر است وقتی که این افول در اوج جوانی اتفاق می افتد. افسانه سیزیف اثر آلبر کامو
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,133 پسندها پسندها 28,005 امتیازها امتیازها 998 سکه 3,501 دیروز ساعت 23:35 #592 ما چون ز دری پای کشیدیم، کشیدیم امید ز هر کس که بریدیم، بریدیم دل نیست کبوتر که چو برخاست نِشیند از گوشهٔ بامی که پریدیم، پریدیم... وحشی بافقی
ما چون ز دری پای کشیدیم، کشیدیم امید ز هر کس که بریدیم، بریدیم دل نیست کبوتر که چو برخاست نِشیند از گوشهٔ بامی که پریدیم، پریدیم... وحشی بافقی
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,133 پسندها پسندها 28,005 امتیازها امتیازها 998 سکه 3,501 دیروز ساعت 23:38 #593
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,133 پسندها پسندها 28,005 امتیازها امتیازها 998 سکه 3,501 دیروز ساعت 23:38 #594 دلم از هر شکاف سینه آشوبی دگر دارد. نظیری نیشابوری
BHROO ناظر ارشد آثار ناظر ارشد آثار نوشتهها نوشتهها 307 پسندها پسندها 1,930 امتیازها امتیازها 183 سکه 729 دیروز ساعت 23:54 #595 به هیچ کاری نمی توانم علاقمند بشوم و اصلاً مسائلی برایم پیش آمده که گفتن و یا نوشتنش هم احمقانه به نظرم می آید. فقط می دانم که خسته هستم و هیچ چاره ای هم ندارم و یا دارم اما حوصله کوچکترین اقدام حتی تکان دادن سر انگشت را هم ندارم. -اکتبر۱۹۴۹، نامه از صادق هدایت به حسن شهید نورایی
به هیچ کاری نمی توانم علاقمند بشوم و اصلاً مسائلی برایم پیش آمده که گفتن و یا نوشتنش هم احمقانه به نظرم می آید. فقط می دانم که خسته هستم و هیچ چاره ای هم ندارم و یا دارم اما حوصله کوچکترین اقدام حتی تکان دادن سر انگشت را هم ندارم. -اکتبر۱۹۴۹، نامه از صادق هدایت به حسن شهید نورایی
ک کاربر مشکوک کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2 پسندها پسندها 33 امتیازها امتیازها 13 سکه 0 امروز در 00:14 #596 دیدنش حال مرا یکجور دیگر میکند حال یک دیوانه را دیوانه بهتر میکند حال مارا نیز او بهتر میکند.
آوین کاربر خودمانی کاربر انجمن خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 284 پسندها پسندها 4,691 امتیازها امتیازها 238 سکه 151 امروز در 01:25 #597 حال خراب مرا تنها ارگ بمی که مانده است زیر آوار می فهمد