خ خانومِ شین کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 353 پسندها پسندها 834 امتیازها امتیازها 133 سکه 4 2/15/24 #1,401 Limoo گفت: آخه چجوری بگم جذابم؟ سوالت خیلی سخته! اگه بگم جذابم هم خب برای ی عده جذابم هم نیستم تازه اگه نظر خودمو بگم هم خودستایی محسوب میشه و من دوست ندارم اینطوری باشم. سالم؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... از نظر من جذابی .هستم منفی باف؟
Limoo گفت: آخه چجوری بگم جذابم؟ سوالت خیلی سخته! اگه بگم جذابم هم خب برای ی عده جذابم هم نیستم تازه اگه نظر خودمو بگم هم خودستایی محسوب میشه و من دوست ندارم اینطوری باشم. سالم؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... از نظر من جذابی .هستم منفی باف؟
L Limoo کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 399 پسندها پسندها 120 امتیازها امتیازها 43 سکه 0 2/15/24 #1,402 82_Anne Shirley گفت: از نظر من جذابی .هستم منفی باف؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... ممنونم، لطف داری منفی باف نیستم ولی چیز روشنی توی دنیا نمیبینم. خوش صدا؟
82_Anne Shirley گفت: از نظر من جذابی .هستم منفی باف؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... ممنونم، لطف داری منفی باف نیستم ولی چیز روشنی توی دنیا نمیبینم. خوش صدا؟
خ خانومِ شین کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 353 پسندها پسندها 834 امتیازها امتیازها 133 سکه 4 2/15/24 #1,403 Limoo گفت: ممنونم، لطف داری منفی باف نیستم ولی چیز روشنی توی دنیا نمیبینم. خوش صدا؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... هستم رازدار؟
Limoo گفت: ممنونم، لطف داری منفی باف نیستم ولی چیز روشنی توی دنیا نمیبینم. خوش صدا؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... هستم رازدار؟
L Limoo کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 399 پسندها پسندها 120 امتیازها امتیازها 43 سکه 0 2/15/24 #1,404 82_Anne Shirley گفت: هستم رازدار؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... آره ولی کسی رو ندارم بخواد رازهاشو بهم بگه خنده رو؟
82_Anne Shirley گفت: هستم رازدار؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... آره ولی کسی رو ندارم بخواد رازهاشو بهم بگه خنده رو؟
خ خانومِ شین کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 353 پسندها پسندها 834 امتیازها امتیازها 133 سکه 4 2/15/24 #1,405 Limoo گفت: آره ولی کسی رو ندارم بخواد رازهاشو بهم بگه خنده رو؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... هستم دلگیر از کسی؟
Limoo گفت: آره ولی کسی رو ندارم بخواد رازهاشو بهم بگه خنده رو؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... هستم دلگیر از کسی؟
L Limoo کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 399 پسندها پسندها 120 امتیازها امتیازها 43 سکه 0 2/15/24 #1,406 82_Anne Shirley گفت: هستم دلگیر از کسی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... آره، از خدا دلگیرم. از خود خالق دل که گذاشت دل آدما هم بگیره. اگه توی دل، دلگرفتن نبود، الان من از همه حتی خودش دلگیر نبودم. مجرم؟
82_Anne Shirley گفت: هستم دلگیر از کسی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... آره، از خدا دلگیرم. از خود خالق دل که گذاشت دل آدما هم بگیره. اگه توی دل، دلگرفتن نبود، الان من از همه حتی خودش دلگیر نبودم. مجرم؟
خ خانومِ شین کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 353 پسندها پسندها 834 امتیازها امتیازها 133 سکه 4 2/15/24 #1,407 Limoo گفت: آره، از خدا دلگیرم. از خود خالق دل که گذاشت دل آدما هم بگیره. اگه توی دل، دلگرفتن نبود، الان من از همه حتی خودش دلگیر نبودم. مجرم؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... نیستم ساکت؟
Limoo گفت: آره، از خدا دلگیرم. از خود خالق دل که گذاشت دل آدما هم بگیره. اگه توی دل، دلگرفتن نبود، الان من از همه حتی خودش دلگیر نبودم. مجرم؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... نیستم ساکت؟
L Limoo کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 399 پسندها پسندها 120 امتیازها امتیازها 43 سکه 0 2/15/24 #1,408 82_Anne Shirley گفت: نیستم ساکت؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... آره، چون دیگه حتی نمی خوام صدای خودمو بشنوم. عاشق بارون؟
82_Anne Shirley گفت: نیستم ساکت؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... آره، چون دیگه حتی نمی خوام صدای خودمو بشنوم. عاشق بارون؟
خ خانومِ شین کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 353 پسندها پسندها 834 امتیازها امتیازها 133 سکه 4 2/15/24 #1,409 Limoo گفت: آره، چون دیگه حتی نمی خوام صدای خودمو بشنوم. عاشق بارون؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... هستم عاشق برف؟
Limoo گفت: آره، چون دیگه حتی نمی خوام صدای خودمو بشنوم. عاشق بارون؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... هستم عاشق برف؟
L Limoo کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 399 پسندها پسندها 120 امتیازها امتیازها 43 سکه 0 2/15/24 #1,410 82_Anne Shirley گفت: هستم عاشق برف؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... کمتر از باران بیشتر از آفتاب فرشته ؟