با عرض سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده ی عزیز
اول از هر چیزی باید از شما نویسنده ی عزیز تشکر کنم به خاطر این زحماتی که کشیدید و وقت باارزشتون رو روی نوشتن رمان و اثری دلنشین گذاشتید?
خب بریم سراغ موضوع اصلی که قراره بهش بپرداریم. من از نقد کردن خیلی خوشم میاد و فکر میکنم که نقد کردن به معنای تخریب کردن یک اثر و یا یک نوشته نیست! نقد کردن یعنی بررسی همه ی پیکرهای کافه نویسندگان و کمک کردن به نویسنده در این زمینه (مخصوصا اگر نویسنده یک شخص مبتدی باشد) کاملا مهم و بسیار اثربخش است.
_ اولین بخش بررسی اسم رمان:
افسون خودش به تنهایی به معنای جادو، سحر، جاذبه و... است و کلمه ی شرقی هم یک جهت را نشان می دهد.
وقتی که این دو کلمه کنار هم قرار می گیرند و یک اسم را درست می کنند معنای کاملا متفاوتی را به نمایش می گذارند.افسون شرقی یک ترکیب بسیار جالب و شنیدنی است و کمتر به ذهن کسی خطور می کند که همچین اسمی را پدید بیاورد و این کاملا نشان دهنده ی ان است که روی ساختن اسم به خوبی کار شده و ذهن مخاطب را به خوبی درگیر میکند.
_ دومین بخش جلد رمان:
اسم رمان به تنهایی روی ذهن خواننده اثر نمیگذارد بلکه جلد رمان یکی از همان پیکرهایی که در بالا به ان اشاره کردم، رنگهایی که در داخل جلد به کار رفته زیبایی ان را بیشتر و حس متفاوتی را به خواننده القا میکند. جلد کافه نویسندگان همیشه بیانگر احساسات و عواطف نویسنده است و حتی میتواند در بعضی مواقع بیانگر احساسات شخصیتها در رمان باشد و این واقعا روش بسیار جالبی است...
_ سومین بخش خلاصه و مقدمه ی رمان:
چه قدر جالب!
متن به طور خیلی خاصی نوشته شده و کاملا میشود احساس کرد که نویسنده درزمان تایپ کردن چه احساسی داشته و چه چیزهایی را به خواننده گوشزد میکند. این که نویسنده بتواند احساسات و عواطفش
را با همگان به اشتراک بگذارد خودش یک موهبت است و میتوان برای شکوفا شدن بیشتر ان کمک بسیاری کرد.
هم خلاصه و هم مقدمه عالی هستند.
_ اخرین بخش بررسی پیکرهای داستان:
این که داستان از کجا و با چه شخصیتی شروع شود! یکی از مهم ترین بخشهای قسمت نقد است که خیلی به ان توجه میشود و مورد بررسی کاربران قرار میگیرد. شروع رمان شما بسیار جالب و هیجان انگیز بود جوری که من را مشتاق کرد تا ادامه ی ان را هم بخوانم و هر چه که بیشتر جلو میرود من بیشتر اشتیاق دارم تا بدانم در پارت بعدی چه اتفاقی خواهد افتاد. یکی از مسائلی که همه درمورد ان خیلی بد فکر می کنند مبهم بودن شخصیت اصلی است که اصلا چیز بدی نیست و کاملا برعکس به جذاب بودن رمان بسیار کمک میکند. هر چه شخصیت مرموز تر باشد به بهتر بودن روند داستان کمک میکند و این خودش یک نکته ی مثبت محسوب میشود.
درکل من از رمان شما خیلی خوشم امد و امیدوارم که به همین منوال ادامه و به خوبی به پایان برسد.
با تشکر از شما نویسنده ی عزیز و کاربران گرامی