ترانه قربانی نیا کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 16 پسندها پسندها 19 امتیازها امتیازها 3 سکه 26 سه شنبه ساعت 12:31 #91 سنجاقک گفت: دل در دلم بود که بی دوست نباشم هرگز چه توان کرد که سعی من و دل باطل بود کلیک کنید تا گسترش یابد... هرگز هرگز حسد نبردم بر منصبی و مالی الا بر آن که دارد با دلبری وصالی
سنجاقک گفت: دل در دلم بود که بی دوست نباشم هرگز چه توان کرد که سعی من و دل باطل بود کلیک کنید تا گسترش یابد... هرگز هرگز حسد نبردم بر منصبی و مالی الا بر آن که دارد با دلبری وصالی
اژدهای سرخ کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 3 پسندها پسندها 6 امتیازها امتیازها 3 سکه 2 50 دقیقه قبل #92 ترانه قربانی نیا گفت: هرگز هرگز حسد نبردم بر منصبی و مالی الا بر آن که دارد با دلبری وصالی کلیک کنید تا گسترش یابد... دلبر این دلبر اگر رام نشد، دلبر دیگر دلدار دگر، یار دگر، همسر دیگر
ترانه قربانی نیا گفت: هرگز هرگز حسد نبردم بر منصبی و مالی الا بر آن که دارد با دلبری وصالی کلیک کنید تا گسترش یابد... دلبر این دلبر اگر رام نشد، دلبر دیگر دلدار دگر، یار دگر، همسر دیگر
ترانه قربانی نیا کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 16 پسندها پسندها 19 امتیازها امتیازها 3 سکه 26 38 دقیقه قبل #93 اژدهای سرخ گفت: دلبر این دلبر اگر رام نشد، دلبر دیگر دلدار دگر، یار دگر، همسر دیگر کلیک کنید تا گسترش یابد... همسر ﺳﺮ ﻭ ﻫﻤﺴﺮ ﻧﮕﺮﻓﺘﻢ ﮐﻪ ﮔﺮﻭ ﺑﻮﺩ ﺳﺮﻡ ﺗﻮ ﺷﺪﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﻭ ﻣﻦ ﺑﺎ ﻫﻤﻪ ﭘﯿﺮﯼ ﭘﺴﺮﻡ ﺗﻮ ﺟﮕﺮ ﮔﻮﺷﻪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺷﯿﺮ ﺑﺮﯾﺪﯼ ﻭ ﻫﻨﻮﺯ ﻣﻦ ﺑﯿﭽﺎﺭﻩ ﻫﻤﺎﻥ ﻋﺎﺷﻖ ﺧﻮﻧﯿﻦ ﺟﮕﺮﻡ
اژدهای سرخ گفت: دلبر این دلبر اگر رام نشد، دلبر دیگر دلدار دگر، یار دگر، همسر دیگر کلیک کنید تا گسترش یابد... همسر ﺳﺮ ﻭ ﻫﻤﺴﺮ ﻧﮕﺮﻓﺘﻢ ﮐﻪ ﮔﺮﻭ ﺑﻮﺩ ﺳﺮﻡ ﺗﻮ ﺷﺪﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﻭ ﻣﻦ ﺑﺎ ﻫﻤﻪ ﭘﯿﺮﯼ ﭘﺴﺮﻡ ﺗﻮ ﺟﮕﺮ ﮔﻮﺷﻪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺷﯿﺮ ﺑﺮﯾﺪﯼ ﻭ ﻫﻨﻮﺯ ﻣﻦ ﺑﯿﭽﺎﺭﻩ ﻫﻤﺎﻥ ﻋﺎﺷﻖ ﺧﻮﻧﯿﻦ ﺟﮕﺮﻡ