L Lidiya مهمان 1/17/24 #12 اگر هدف هات تو رو از جمعیت دور میکنن، تنها بمون.... آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #14 I am like that beautiful river that can raise a tsunami when broken من آن رودخانه زیبایی هستم که هنگام طغیان سونامی بزرگی به راه می اندازم آخرین ویرایش: 1/17/24
I am like that beautiful river that can raise a tsunami when broken من آن رودخانه زیبایی هستم که هنگام طغیان سونامی بزرگی به راه می اندازم
L Lidiya مهمان 1/17/24 #15 Invest in yourself before anything. It will earn you good returns قبل از هر چیزی به خودتان تکیه کنید، نتیجه خوبی به ارمغان خواهد داشت آخرین ویرایش: 1/17/24
Invest in yourself before anything. It will earn you good returns قبل از هر چیزی به خودتان تکیه کنید، نتیجه خوبی به ارمغان خواهد داشت
L Lidiya مهمان 1/17/24 #16 I don’t have time to hate people who hate me because I am too busy loving the people who love me من وقت ندارم از مردمی که از من متنفر هستم متفر باشم چرا که سرگرم عشق ورزیدن به مردمی هستم که به من عشق می ورزند آخرین ویرایش: 1/17/24
I don’t have time to hate people who hate me because I am too busy loving the people who love me من وقت ندارم از مردمی که از من متنفر هستم متفر باشم چرا که سرگرم عشق ورزیدن به مردمی هستم که به من عشق می ورزند
L Lidiya مهمان 1/17/24 #17 be you. do you. for you خودت باش، برای خودت انجام بده، برای خودت باش آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #19 Too busy to be upset بیشتر از این حرف ها سرم شلوغ است که بخواهم ناراحت باش م آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #20 Be like that wind that can turn into a tornado مانند آن بادی باش که می تواند به یک گردباد تبدیل شود آخرین ویرایش: 1/17/24