کدوم سوال تو خونتون رایجه؟

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع SONIYA JAHANI
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
1

آخرین ویرایش توسط مدیر:
1_این تلویزیون بی صاحاب واسه کی روشنه؟
این ولی اینا زیادی سوسول مامانی بود.اره ما جملات بیشتری داریم البته فقط از طرف آقایه پدر
کلا بابام ادمو معتاد می کنه بعد بازور می خواد ترکش بده من که هنوز درک اش نکردم
یه نمونه اش بیرون رفتنه اینقدر می برتت بیرون که دیگه نفس نتونی بکشی وقتی به بیرون رفتن عادت کردی میگه دخترنبایدتااین وقت شب بیرون باشه
یا به هیجانو کاراخطرناک عادتت میده بعد فقط جرعت داری بگو خودت یادم دادی خودت عادتم داری جنگ جهانی اول به این گونه تشکیل می شود وپدربلند اعلام می کند من خیلی چیزایادت دادم نمازیادت دادم روزه یادت دادم نزدیک شدن به خدا یادت دادم چرا یاد نگرفتی وخیلی محترمانه به چیز.........می افتی اره ولی درمورد جملات تکراری ما مشکل لامپ جایی رونداریم فقط مشکل لامپ اتاقه منه که اقایه پدرکه همین ده دیقه پیش دوباره اعلام کرد میگه این لامپ بایدتاصبح روشن باشه وجالبه اگه خاموش باشه میگه چراتوتاریکی نشستی چشات دردمی گیره خب این لامپ وروشن کن به چه سازی برقصم والبته جمله دیگه ام اینه فقط کافیه نقدکنی ازشون اون موقع است که میگه بهاره بابا بشین یکم روکارات فک کن اون لحظه به شخصه دلم می خواد سرمو تو دیوارخوردکنم ولی اینو نشنوم واگرچیزی ازش بخوای واعصاب نداشته باشه مرحله اول تو چشات نگاه می کنه وتودلش یه چیزایی میگه مرحله دوم میگه هرروز یه چیزی می خوای مرحله سوم میگه نه وبعدازاصرارایه من میگه گفتم نه .نه.نه دیگم نگو حالا جرعت داری دیگه بگو اون وقت جنگ جهانی دوم صورت می گیره پس نگو هنوزداری عواقب جنگ قبلیارومیدی Sisi3. Gif S2047. GifFrustrat. GifS1955. GifS1933. GifFaceplame. GifBanghead. Gif

آخرین ویرایش توسط مدیر:
انجمن کافه نویسندگان
کدوم سوال تو خونتون رایجه؟
1_این تلویزیون بی صاحاب واسه کی روشنه؟
2_چی از جون این یخچال بدبخت می خوای؟
3_کی لامپ دستشویی رو روشن گذاشته؟
4_این موقع شب با کی حرف میزنی؟
5_چشات درنیومد پای این کامپیوتر کوفتی؟
6_کی غذای منو خورد؟
7_کی جورابای منو ورداشته؟
8_تا این موقع شب کدوم گوری بودی؟
9_تو اونجا چه غلطی می کردی؟

*اسپم ممنوع
کلا همش مخصوصا 5
8 و 9 هم نه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
همشون

آخرین ویرایش توسط مدیر:
۵?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
۸ ? و اینکه : چرا وای فای همش روشنه؟!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
8

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین