مَـهـوا مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 5,841 پسندها پسندها 6,469 امتیازها امتیازها 293 سکه 113 1/17/24 #291 شاعر میگه : لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها… به زن سخت نگیرید مگر به هنگام در آغو*ش کشیدنش :)) ****** آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
شاعر میگه : لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها… به زن سخت نگیرید مگر به هنگام در آغو*ش کشیدنش :)) ******
مَـهـوا مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 5,841 پسندها پسندها 6,469 امتیازها امتیازها 293 سکه 113 1/17/24 #292 بوی شور انگیز باراڹ می دهی با نگاهت بر دلم جان می دهی بسکه خوب و مھربان و صادقی بر دلم عشقی فراوان می دهی خواهشا با قلب تنھایم بمان چون فقط تو بوی انسان می دهی ****** آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
بوی شور انگیز باراڹ می دهی با نگاهت بر دلم جان می دهی بسکه خوب و مھربان و صادقی بر دلم عشقی فراوان می دهی خواهشا با قلب تنھایم بمان چون فقط تو بوی انسان می دهی ******
مَـهـوا مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 5,841 پسندها پسندها 6,469 امتیازها امتیازها 293 سکه 113 1/17/24 #293 از پشت تریبون دلم عشق چنین گفت محبوب تو زیباست، قشنگ است، ملیح است اعضای وجودم همه فریاد کشیدند احسنت صحیح است، صحیح است، صحیح است ملک الشعرای بهار آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
از پشت تریبون دلم عشق چنین گفت محبوب تو زیباست، قشنگ است، ملیح است اعضای وجودم همه فریاد کشیدند احسنت صحیح است، صحیح است، صحیح است ملک الشعرای بهار
مَـهـوا مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 5,841 پسندها پسندها 6,469 امتیازها امتیازها 293 سکه 113 1/17/24 #294 فکر هایم تکه تکه شده اند تو که نباشی بهانه ایی برای جمع کردنشان ندارم کاش باشی تا فکرهایم بکر و خواستنی باشند ****** آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
فکر هایم تکه تکه شده اند تو که نباشی بهانه ایی برای جمع کردنشان ندارم کاش باشی تا فکرهایم بکر و خواستنی باشند ******
مَـهـوا مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 5,841 پسندها پسندها 6,469 امتیازها امتیازها 293 سکه 113 1/17/24 #295 بیا بیا دلدار من دلدار من درآ درآ در کار من در کار من تویی تویی گلزار من گلزار من بگو بگو اسرار من اسرار من ****** آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
بیا بیا دلدار من دلدار من درآ درآ در کار من در کار من تویی تویی گلزار من گلزار من بگو بگو اسرار من اسرار من ******
مَـهـوا مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 5,841 پسندها پسندها 6,469 امتیازها امتیازها 293 سکه 113 1/17/24 #296 چون درد عاشقی به جهان هیچ درد نیست تا درد عاشقی نچشد مرد مرد نیست آغاز عشق یک نظرش با حلاوتست انجام عشق جز غم و جز آه سرد نیست عشق آتشی ست در دل و آبی ست در دو چشم با هر که عشق جفت ست زین هر دو فرد نیست شهدیست با شرنگ و نشاطیست با تعب داروی دردناکست آنرا که درد نیست آنکس که عشق بازد و جهان بازد و جهان بنمای عاشقی که رخ از عشق زرد نیست سنایی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
چون درد عاشقی به جهان هیچ درد نیست تا درد عاشقی نچشد مرد مرد نیست آغاز عشق یک نظرش با حلاوتست انجام عشق جز غم و جز آه سرد نیست عشق آتشی ست در دل و آبی ست در دو چشم با هر که عشق جفت ست زین هر دو فرد نیست شهدیست با شرنگ و نشاطیست با تعب داروی دردناکست آنرا که درد نیست آنکس که عشق بازد و جهان بازد و جهان بنمای عاشقی که رخ از عشق زرد نیست سنایی
مَـهـوا مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 5,841 پسندها پسندها 6,469 امتیازها امتیازها 293 سکه 113 1/17/24 #297 تو را با قلب و جانم برگزیدم وزین نا مردمی ها دل بریدم به شوق دیدن روی تو ای دوست هزاران غمزه و نازت خریدم ****** آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
تو را با قلب و جانم برگزیدم وزین نا مردمی ها دل بریدم به شوق دیدن روی تو ای دوست هزاران غمزه و نازت خریدم ******
مَـهـوا مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 5,841 پسندها پسندها 6,469 امتیازها امتیازها 293 سکه 113 1/17/24 #298 به صحرا بنگرم صحرا ته وینم به دریا بنگرم دریا ته وینم بهر جا بنگرم کوه و در و دشت نشان روی زیبای ته وینم ****** آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
به صحرا بنگرم صحرا ته وینم به دریا بنگرم دریا ته وینم بهر جا بنگرم کوه و در و دشت نشان روی زیبای ته وینم ******
مَـهـوا مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 5,841 پسندها پسندها 6,469 امتیازها امتیازها 293 سکه 113 1/17/24 #299 امشب دلم از آمدنت سرشار است فانوس به دست کوچه دیدار است آن گونه تو را در انتظارم که اگر این چشم بخوابد ، آن یکی بیدار است ****** آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
امشب دلم از آمدنت سرشار است فانوس به دست کوچه دیدار است آن گونه تو را در انتظارم که اگر این چشم بخوابد ، آن یکی بیدار است ******
مَـهـوا مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 5,841 پسندها پسندها 6,469 امتیازها امتیازها 293 سکه 113 1/17/24 #300 بیراهه دور میزند بی تو دلم لبخند به زور میزند بی تو دلم هر وقت که دیر میکنی مثل سه تار در مایه شور میزند بی تو دلم احسان افشاری ****** آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
بیراهه دور میزند بی تو دلم لبخند به زور میزند بی تو دلم هر وقت که دیر میکنی مثل سه تار در مایه شور میزند بی تو دلم احسان افشاری ******