@ReiHane کسی که اصن فکرشو نمیکردم تو بچه های جدید باهاش انقد رفیق شم ترین
@Jacklin دوسداشتنی ترین کسی که دوس دارم بیشتر بشناسمش و باهاش رفیق شم @ex_vk سم ترین تو رفاقت و مظلوم ترین و کار کننده ترین @more hnd باحال ترین و دوس داشتنی ترین @ida گند زننده ترین به من و متضاد ترین تو تفکرش به من @Neko جذاب ترین شاد رنگ ترین ناظر چته @نازلی خاص ترین من ک به نظرم خیلی لطف داره بهم (و من شرمنده ترینم به خاطر اینکه بهار شد و من نتونستم...) @Alien بی اعتماد ترین به توانایی فوق العاده خودش @KIAnaz ملوس ترینه بغض دار ترین @Ti_TaN دوسداشتنی ترینی ک همیشه منو اوار کارامو تحمل میکنه @N.DARDAN به زور باید پیداش کنی ترین @DiMond@فرشته باباخانی@مرضیه معینیMiss.pi@ @haniye._.salmani@alirezaa_shah خوش صدا ترینای من @MaSowM EsHaqi بد ترین جدایی رو داشت ک امیدوارم زود تموم شه @MRyWM تیزر نویس ترین و عاشق من ترین @YeGaNm_km @ZaHrAm_km باحال ترین ترور کنندگان لایکی و هول ترین و دوسداشتنیای من @SHAHiN جذاب ترین هکر و تشویق کننده ترین(البته هنو نرسیدم به تشویقاش عمل کنم) @RMwN پر کار ترین پیرمردی ک میتونی از نبودش انقد ناراحت باشی @Hosein رو عصاب ترین و حرص درار ترین و گیر دهنده به کوچیک ترین چیز ترین و خونسرد ترین وقتی داری خودتو میکوبی به درودیوار @ARAWMIXIA ... ترین و سعی کننده ترین بر اینکه حتی اگه طرف مزخرف ترین باشه تو ی چیزی بهش برنخوره @Michael دوسداشتنی ترینی ک بعضی وقتا واقعا درکش نمیکنم
پایه ترین پایه ۹۹
اصلا من از این تعریف کنم فقط بشینین نگاش کنین
یعنی ده بیست تا کار و طراحی هم داشته باشه میشینه به چرت و پرتایمن گوش میده
رفیق که نه یکی فراتره از بس این بشر بامعرفته
به رسم قدیم جاذاب لاناتی ? @ex_vk