گربه سفید=)) کاربر فعال کاربر انجمن vip نوشتهها نوشتهها 941 پسندها پسندها 12,767 امتیازها امتیازها 483 سکه 1,903 4/5/26 #91 اعتراف میکنم اگه یه کتاب رو بیشتر از زاویه ۱۸۰ درجه باز کنید روانی میشم
HIIIS مدیر تالار علوم+مدیرآز ادبیات+مترجم آز+مقالهنویس پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم خانم نمونه داوری برتر فصل مدیر رسمی داوری حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 4,115 پسندها پسندها 20,690 امتیازها امتیازها 813 سکه 5,243 4/5/26 #92 اعتراف میکنم از صحنهها و جملات قشنگ کتابام عکس گرفتم ولی هیچجا نذاشتمشون:/
*SHAKIBAgh* کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 78 پسندها پسندها 1,059 امتیازها امتیازها 123 سکه 276 4/5/26 #93 اعتراف میکنم هنوز هم کتاب قصههای کودکان و رمان های نوجوان رو به تمام کتاب های عمیق و بزرگسال ترجیح میدم
اعتراف میکنم هنوز هم کتاب قصههای کودکان و رمان های نوجوان رو به تمام کتاب های عمیق و بزرگسال ترجیح میدم
FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن برتر فصل وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,204 پسندها پسندها 19,674 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,702 4/5/26 #94 اعتراف میکنم که: من کتابی را خریدم فقط چون جلدش زیبا بود و اصلا نمیدونم اسمشم چی بود… و هنوز حتی صفحهی اولش را هم نخوندم.
اعتراف میکنم که: من کتابی را خریدم فقط چون جلدش زیبا بود و اصلا نمیدونم اسمشم چی بود… و هنوز حتی صفحهی اولش را هم نخوندم.
HIIIS مدیر تالار علوم+مدیرآز ادبیات+مترجم آز+مقالهنویس پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم خانم نمونه داوری برتر فصل مدیر رسمی داوری حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 4,115 پسندها پسندها 20,690 امتیازها امتیازها 813 سکه 5,243 4/5/26 #95 اعتراف میکنم که نود درصد کتابهای ترند رو میدونم داستانشون چیه ولی هنوز خودم نخریدمشون:/
HIIIS مدیر تالار علوم+مدیرآز ادبیات+مترجم آز+مقالهنویس پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم خانم نمونه داوری برتر فصل مدیر رسمی داوری حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 4,115 پسندها پسندها 20,690 امتیازها امتیازها 813 سکه 5,243 4/5/26 #96 اون ده درصد هم هنوز نشنیدم که نمیدونم:/
HIIIS مدیر تالار علوم+مدیرآز ادبیات+مترجم آز+مقالهنویس پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم خانم نمونه داوری برتر فصل مدیر رسمی داوری حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 4,115 پسندها پسندها 20,690 امتیازها امتیازها 813 سکه 5,243 4/5/26 #97 اعتراف میکنم که بابت اینکه ثابت کنم کتاب خونم رفتم نزدیک ۴۰۰هزار تومن دادم به چراعک کتاب که حتی باطری درست نداشت و باطری براش گرفتم و در کل ده بارم ازش استفاده نکردم
اعتراف میکنم که بابت اینکه ثابت کنم کتاب خونم رفتم نزدیک ۴۰۰هزار تومن دادم به چراعک کتاب که حتی باطری درست نداشت و باطری براش گرفتم و در کل ده بارم ازش استفاده نکردم
روباه سفید مترجم آزمایشی +خونآشام مقامدار آزمایشی فعال حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,598 پسندها پسندها 16,128 امتیازها امتیازها 678 سکه 308 4/5/26 #98 اعتراف میکنم حاظرم ترک خوانواده شم ولی تا ابد کتاب داشته باشم
HIIIS مدیر تالار علوم+مدیرآز ادبیات+مترجم آز+مقالهنویس پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم خانم نمونه داوری برتر فصل مدیر رسمی داوری حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 4,115 پسندها پسندها 20,690 امتیازها امتیازها 813 سکه 5,243 4/5/26 #99 اعتراف میکنم برای یک شخصیت کتابی گریه کردم چون قشنگ ابراز احساسات کرده بود
HIIIS مدیر تالار علوم+مدیرآز ادبیات+مترجم آز+مقالهنویس پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم خانم نمونه داوری برتر فصل مدیر رسمی داوری حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 4,115 پسندها پسندها 20,690 امتیازها امتیازها 813 سکه 5,243 4/5/26 #100 اعتراف میکنم برای عشق یک کاپل کتابی بیشتر از زندگی عاشقانه خودم خوشحال میشم