اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,874 پسندها پسندها 42,727 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,341 10/3/25 #11 Tiam.R گفت: @سونی بیشعوری کلیک کنید تا گسترش یابد... ماچ مجموعهی قشنگیه مجموعهی دربار خار و رز رو بهت پیشنهاد میکنم...
Tiam.R گفت: @سونی بیشعوری کلیک کنید تا گسترش یابد... ماچ مجموعهی قشنگیه مجموعهی دربار خار و رز رو بهت پیشنهاد میکنم...
Tiam.RTiam.R عضو تأیید شده است. مدیر ارشد پرسنل مدیریت مدیر ارشد حضور در فعالیت گروهی برتر سال داوری ویژه مسئولیت پذیر vip مدیر ارشد اقدام شاخص پشتکار خیلی خوب رتبه سوم مسابقات خانم نمونه بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی حرفه ای فعال پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 5,807 پسندها پسندها 25,825 امتیازها امتیازها 958 سکه 865 10/3/25 #12 @حسام فیضی نیمه تاریک وجود
HIIIS مدیر آز تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 2,948 پسندها پسندها 14,861 امتیازها امتیازها 598 سکه 4,299 3/12/26 #13 کتاب ترمینولوژی حقوق برای @حیات۰ چون به دردت میخوره. کتاب دو قرن سکوت برای @نمو برای اینکه گفتی تاریخی دوست داری. کتاب مخاطب مورد نظر برای @Kitty star چون حس کردم به روحیه شادت یک رمان شاد ماجراجویی میخوره. کتاب گستبی بزرگ برای @FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. برای اینکه یک شاهکار ادبی به نظر من! (تا آخر رمان بهش فرصت بده، خوشت میاد) کتاب قتل در خانواده برای @دیدگـــانــــــــــ چون حس کردم اینجور کتابایی که هم جناییه و هم اسکرینشات چت و کلا از کتابای فقط متنی جداهه، خوشت بیاد. کتاب صدای پای آب سهراب سپهری برای @آوین چون علاقهی زیادی به ادبیات داری. کتاب بیگانه برای @-EMMA- چون گفتی کارای فلسفی دوست داری. کتاب یاد او از کالین هوور برای @FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. چون وایبش قشنگ تلاش مادرانهست و خیلی دوسش دارم:) کتاب نبرد من برای @هویار چون صرفاً حس کردم تاریخی ترند دوست داری.(نداری هم بیا نمایه یکی بهتر بهت میدم)
کتاب ترمینولوژی حقوق برای @حیات۰ چون به دردت میخوره. کتاب دو قرن سکوت برای @نمو برای اینکه گفتی تاریخی دوست داری. کتاب مخاطب مورد نظر برای @Kitty star چون حس کردم به روحیه شادت یک رمان شاد ماجراجویی میخوره. کتاب گستبی بزرگ برای @FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. برای اینکه یک شاهکار ادبی به نظر من! (تا آخر رمان بهش فرصت بده، خوشت میاد) کتاب قتل در خانواده برای @دیدگـــانــــــــــ چون حس کردم اینجور کتابایی که هم جناییه و هم اسکرینشات چت و کلا از کتابای فقط متنی جداهه، خوشت بیاد. کتاب صدای پای آب سهراب سپهری برای @آوین چون علاقهی زیادی به ادبیات داری. کتاب بیگانه برای @-EMMA- چون گفتی کارای فلسفی دوست داری. کتاب یاد او از کالین هوور برای @FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. چون وایبش قشنگ تلاش مادرانهست و خیلی دوسش دارم:) کتاب نبرد من برای @هویار چون صرفاً حس کردم تاریخی ترند دوست داری.(نداری هم بیا نمایه یکی بهتر بهت میدم)
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,116 پسندها پسندها 20,830 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,948 3/12/26 #14 @HIIIS جنایات و مکافات @دیدگـــانــــــــــ صورت سیاه @Kitty star مغازه جادویی
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,116 پسندها پسندها 20,830 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,948 3/12/26 #15 @اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. دهنت را ببند مرد بنظرم بهت میاد @آیـــهآیـــه عضو تأیید شده است. معجزه شکر گذار @.Nazi مرشد و مارگاریتا @حدیثه خانم باشگاه پنج صبحی ها آخرین ویرایش: 3/12/26
@اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. دهنت را ببند مرد بنظرم بهت میاد @آیـــهآیـــه عضو تأیید شده است. معجزه شکر گذار @.Nazi مرشد و مارگاریتا @حدیثه خانم باشگاه پنج صبحی ها
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,116 پسندها پسندها 20,830 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,948 3/12/26 #16 @PerS!aN سینوهه ℳ𝒶𝒿𝓃𝓊𝓃@ سقوط @مانـدِگـار؛مانـدِگـار؛ عضو تأیید شده است. درخت گیلاس کتاب شعر حسین پناهی
@PerS!aN سینوهه ℳ𝒶𝒿𝓃𝓊𝓃@ سقوط @مانـدِگـار؛مانـدِگـار؛ عضو تأیید شده است. درخت گیلاس کتاب شعر حسین پناهی
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,116 پسندها پسندها 20,830 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,948 3/12/26 #17 @هویار بی شوهری
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,116 پسندها پسندها 20,830 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,948 3/12/26 #18 @سِـــودا دهکده حیوانات
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,116 پسندها پسندها 20,830 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,948 3/12/26 #19 @جغد برفی اشوزدنگهه @melorin سمفونی مردگان @یمنایمنا عضو تأیید شده است. سقوط @ایرانــــــ؛ گلستان سعدی فکر کنم شیرازی هستی
@جغد برفی اشوزدنگهه @melorin سمفونی مردگان @یمنایمنا عضو تأیید شده است. سقوط @ایرانــــــ؛ گلستان سعدی فکر کنم شیرازی هستی
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,116 پسندها پسندها 20,830 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,948 3/12/26 #20 @کامیشا کاترین @(SINA) شاهنامه