L Lidiya مهمان 1/18/24 #1 انجمن کافه نویسندگان عشق، سبب رسیدن به خداست. ?میكل آنژ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
L Lidiya مهمان 1/18/24 #2 انجمن کافه نویسندگان تا زمانی كه ننگ و جنایت دوام دارد، هیچ ندیدن و نشنیدن برای من پایان خوشبختی است. ?میكل آنژ آخرین ویرایش: 1/18/24
انجمن کافه نویسندگان تا زمانی كه ننگ و جنایت دوام دارد، هیچ ندیدن و نشنیدن برای من پایان خوشبختی است. ?میكل آنژ
L Lidiya مهمان 1/18/24 #3 انجمن کافه نویسندگان كار هنری راستین، سایهای از كمال ملكوت است. ?میكل آنژ آخرین ویرایش: 1/18/24
L Lidiya مهمان 1/18/24 #4 انجمن کافه نویسندگان بهترین دستور زندگی این است كه اعتماد به نفس داشته باشید. ? میكل آنژ آخرین ویرایش: 1/18/24
سمانهسمانه عضو تأیید شده است. مدیر تالار تصویر پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار گوینده بررسی مدیریتی از تالار حضور در فعالیت گروهی بررسی مدیریتی از تالار مسئولیت پذیر فعال برتر فصل خانم نمونه محبوب خلاقیت پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,316 پسندها پسندها 5,714 امتیازها امتیازها 388 سکه 5,423 7/28/25 #5 میکل آنژ : دیدگاه هر نویسنده را از کتاب او و دیدگاه هر هنرمند را از هنرش می توان دریافت.
سمانهسمانه عضو تأیید شده است. مدیر تالار تصویر پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار گوینده بررسی مدیریتی از تالار حضور در فعالیت گروهی بررسی مدیریتی از تالار مسئولیت پذیر فعال برتر فصل خانم نمونه محبوب خلاقیت پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,316 پسندها پسندها 5,714 امتیازها امتیازها 388 سکه 5,423 8/25/25 #6 انسان با مغزش نقاشی می کشد، و نه با دستانش.
سمانهسمانه عضو تأیید شده است. مدیر تالار تصویر پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار گوینده بررسی مدیریتی از تالار حضور در فعالیت گروهی بررسی مدیریتی از تالار مسئولیت پذیر فعال برتر فصل خانم نمونه محبوب خلاقیت پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,316 پسندها پسندها 5,714 امتیازها امتیازها 388 سکه 5,423 9/23/25 #7 مهمترین شرط ازدواج با یك دختر، پاكی نفس و شرافت ذاتی او است. میكل آنژ
پناه. داور آکادمی داور آکادمی نوشتهها نوشتهها 336 پسندها پسندها 3,031 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,180 5/25/26 #8 صلح ناحق به از جنگ برحق است.
پناه. داور آکادمی داور آکادمی نوشتهها نوشتهها 336 پسندها پسندها 3,031 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,180 5/25/26 #9 تمام وعده و نویدهای دنیا، فریبی بیش نیست و بهترین دستور زندگانی این است که اعتماد به نفس داشته باشی و در پرتو سعی و مجاهدت خود به مقامی برسی.
تمام وعده و نویدهای دنیا، فریبی بیش نیست و بهترین دستور زندگانی این است که اعتماد به نفس داشته باشی و در پرتو سعی و مجاهدت خود به مقامی برسی.
HIIIS مدیر تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,284 پسندها پسندها 15,999 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,532 شنبه ساعت 02:36 #10 آن که به هوش سرشار خویش ارزش نمینهد و در بند آن است که با گرایشهای کوتهفکران سازگاری داشته باشد، نزد من رتبه و جایگاهی ندارد.
آن که به هوش سرشار خویش ارزش نمینهد و در بند آن است که با گرایشهای کوتهفکران سازگاری داشته باشد، نزد من رتبه و جایگاهی ندارد.