وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
ای جان؛ مبارکت باشه?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Monji
مشاهده فایل‌پیوست 57197
رزِ قشنگم...
برایت آرزوهای ساده می کنم
آرزو می کنم شب ها خواب های خوب ببینی و صبح ها سر حوصله ملافه های سفید را مرتب کنی،
پنجره اتاقت را باز کنی و هنگامی که چایت را می نوشی آفتاب روی گونه ات بنشیند.
آرزو می کنم به کسی که دوستش داری بگویی، دوستت دارم
اگر نه امیدوارم قدرت این را داشته باشی که لبخندهای مصنوعی بزنی
آرزو می کنم کتاب های خوب بخوانی،
آهنگ های خوب گوش کنی،
عطر های خوب ببویی،
با آدم های خوب حرف بزنی و فراموش نکنی که هیچ وقت دیر نیست بودن چیزی که دوست داری باشی!

??

تولدت رو تبریک می گم، هر شخصی به یه دلیلی به دنیا اومده، تو هم به دنیا اومدی تا قوی باشه، بجنگی، موفق بشی و نشون بدی دنیا چه رختر قوی و قهرمانی مثل تو داره.
من همیشه تحسینت می کنم چون تو فوق العاده ای، ساده ای و این سادگی و قلب پاکت و مهربونیت یکی از زیباترین ویژگی هاست، اما...
مواظب باش که این روزا آدما اونقدر بد هستن که از سادگی سو استفاده کنن.
بنظرم تو همین الان هم یه دختر موفقی که توی هر شرایطی ادامه داده.
مطمئنم مطمئنم اگر رها نکنی اهدافت رو یک روز یه نویسنده ی موفق و مطرح میشی، اون وقت حرفای من یادت میاد و میگی گیسو هیچوقت اشتباه فکر نمی کرد راجع بهم.
واقعا تورو مثل دختر خودم دوست دارم، امیدوارم شاهد موفقیت های بزرگت باشم.
شیطنت هات، مهربونی هات، حتی غر زدن و بهانه گیری و ناراحتی هات همشون رو خیلی دوست دارم، همینطوری که هستی بمون دختر گلم.

آخ گیسوم، همیشه بهترین بودی برام و هستی...نمی‌دونم چجوری ازت تشکر کنم بابت تک تک خوبی‌هات و همه‌ی کمک‌هات هر وخت خوردم زمین قوی تر از قبل بلندم کردی تو مهربون‌ترین آدمی هستی که توی زندگیم دیدم یه مامان دوس‌داشتنی????
خیلی دوست دارم مامانیم( استاد قشنگمم هسی ها ولی از این به بعد چون دختر دوس داری میشم دخدرت و مامان صدات موکنم جذاب دوس‌داشتیم??)
یادته روز اولی که اومدم انجمن، از صفر شروع کردم و تو کنارم بودی کمکم کردی قلمم رو به این‌جا رسوندی خودم دختری که تشنه‌ی محبت بود رو غرق عشق و محبت کردی مرسی گیسوم الهی همیشه حال دلت خوش باشه و یه مرد جذاب و مهربون کنارت باشه و هوات رو داشته باشه همون مرد غزل‌هات???

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مشاهده فایل‌پیوست 57197
رزِ قشنگم...
برایت آرزوهای ساده می کنم
آرزو می کنم شب ها خواب های خوب ببینی و صبح ها سر حوصله ملافه های سفید را مرتب کنی،
پنجره اتاقت را باز کنی و هنگامی که چایت را می نوشی آفتاب روی گونه ات بنشیند.
آرزو می کنم به کسی که دوستش داری بگویی، دوستت دارم
اگر نه امیدوارم قدرت این را داشته باشی که لبخندهای مصنوعی بزنی
آرزو می کنم کتاب های خوب بخوانی،
آهنگ های خوب گوش کنی،
عطر های خوب ببویی،
با آدم های خوب حرف بزنی و فراموش نکنی که هیچ وقت دیر نیست بودن چیزی که دوست داری باشی!

??

تولدت رو تبریک می گم، هر شخصی به یه دلیلی به دنیا اومده، تو هم به دنیا اومدی تا قوی باشه، بجنگی، موفق بشی و نشون بدی دنیا چه رختر قوی و قهرمانی مثل تو داره.
من همیشه تحسینت می کنم چون تو فوق العاده ای، ساده ای و این سادگی و قلب پاکت و مهربونیت یکی از زیباترین ویژگی هاست، اما...
مواظب باش که این روزا آدما اونقدر بد هستن که از سادگی سو استفاده کنن.
بنظرم تو همین الان هم یه دختر موفقی که توی هر شرایطی ادامه داده.
مطمئنم مطمئنم اگر رها نکنی اهدافت رو یک روز یه نویسنده ی موفق و مطرح میشی، اون وقت حرفای من یادت میاد و میگی گیسو هیچوقت اشتباه فکر نمی کرد راجع بهم.
واقعا تورو مثل دختر خودم دوست دارم، امیدوارم شاهد موفقیت های بزرگت باشم.
شیطنت هات، مهربونی هات، حتی غر زدن و بهانه گیری و ناراحتی هات همشون رو خیلی دوست دارم، همینطوری که هستی بمون دختر گلم.

مشاهده فایل‌پیوست 57214

خیلی دوست دارم همه‌ی آرزوهای قشنگی که کردی برام رو دوس دارم ممنونم بابت شون استادقشنگ و مهربونم ??
بازم مثل همیشه بین کلمات موندم نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم ولی خودت بهتر از من میدونی که چقد مشاهده فایل‌پیوست 57215دوست دارم و برام عزیزی???

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: FAREWELL
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: مـطی
تولدت مبارک سوگل جان

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: AYDAW
مبارک باشع?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین