ای جان؛ مبارکت باشه?
آخرین ویرایش توسط مدیر:
مشاهده فایلپیوست 57212عه من جا موندم که تولد مبارک ننه قشنگم ایشالله همش خوش باشی??
مشاهده فایلپیوست 57195
مشاهده فایلپیوست 57197
رزِ قشنگم...
برایت آرزوهای ساده می کنم
آرزو می کنم شب ها خواب های خوب ببینی و صبح ها سر حوصله ملافه های سفید را مرتب کنی،
پنجره اتاقت را باز کنی و هنگامی که چایت را می نوشی آفتاب روی گونه ات بنشیند.
آرزو می کنم به کسی که دوستش داری بگویی، دوستت دارم
اگر نه امیدوارم قدرت این را داشته باشی که لبخندهای مصنوعی بزنی
آرزو می کنم کتاب های خوب بخوانی،
آهنگ های خوب گوش کنی،
عطر های خوب ببویی،
با آدم های خوب حرف بزنی و فراموش نکنی که هیچ وقت دیر نیست بودن چیزی که دوست داری باشی!
??
تولدت رو تبریک می گم، هر شخصی به یه دلیلی به دنیا اومده، تو هم به دنیا اومدی تا قوی باشه، بجنگی، موفق بشی و نشون بدی دنیا چه رختر قوی و قهرمانی مثل تو داره.
من همیشه تحسینت می کنم چون تو فوق العاده ای، ساده ای و این سادگی و قلب پاکت و مهربونیت یکی از زیباترین ویژگی هاست، اما...
مواظب باش که این روزا آدما اونقدر بد هستن که از سادگی سو استفاده کنن.
بنظرم تو همین الان هم یه دختر موفقی که توی هر شرایطی ادامه داده.
مطمئنم مطمئنم اگر رها نکنی اهدافت رو یک روز یه نویسنده ی موفق و مطرح میشی، اون وقت حرفای من یادت میاد و میگی گیسو هیچوقت اشتباه فکر نمی کرد راجع بهم.
واقعا تورو مثل دختر خودم دوست دارم، امیدوارم شاهد موفقیت های بزرگت باشم.
شیطنت هات، مهربونی هات، حتی غر زدن و بهانه گیری و ناراحتی هات همشون رو خیلی دوست دارم، همینطوری که هستی بمون دختر گلم.
رزِ قشنگم...
برایت آرزوهای ساده می کنم
آرزو می کنم شب ها خواب های خوب ببینی و صبح ها سر حوصله ملافه های سفید را مرتب کنی،
پنجره اتاقت را باز کنی و هنگامی که چایت را می نوشی آفتاب روی گونه ات بنشیند.
آرزو می کنم به کسی که دوستش داری بگویی، دوستت دارم
اگر نه امیدوارم قدرت این را داشته باشی که لبخندهای مصنوعی بزنی
آرزو می کنم کتاب های خوب بخوانی،
آهنگ های خوب گوش کنی،
عطر های خوب ببویی،
با آدم های خوب حرف بزنی و فراموش نکنی که هیچ وقت دیر نیست بودن چیزی که دوست داری باشی!
??
تولدت رو تبریک می گم، هر شخصی به یه دلیلی به دنیا اومده، تو هم به دنیا اومدی تا قوی باشه، بجنگی، موفق بشی و نشون بدی دنیا چه رختر قوی و قهرمانی مثل تو داره.
من همیشه تحسینت می کنم چون تو فوق العاده ای، ساده ای و این سادگی و قلب پاکت و مهربونیت یکی از زیباترین ویژگی هاست، اما...
مواظب باش که این روزا آدما اونقدر بد هستن که از سادگی سو استفاده کنن.
بنظرم تو همین الان هم یه دختر موفقی که توی هر شرایطی ادامه داده.
مطمئنم مطمئنم اگر رها نکنی اهدافت رو یک روز یه نویسنده ی موفق و مطرح میشی، اون وقت حرفای من یادت میاد و میگی گیسو هیچوقت اشتباه فکر نمی کرد راجع بهم.
واقعا تورو مثل دختر خودم دوست دارم، امیدوارم شاهد موفقیت های بزرگت باشم.
شیطنت هات، مهربونی هات، حتی غر زدن و بهانه گیری و ناراحتی هات همشون رو خیلی دوست دارم، همینطوری که هستی بمون دختر گلم.
مرسی عزیزدلم????مشاهده فایلپیوست 57217ای جان؛ مبارکت باشه?
ای جانم مرسی آیدا جانم????تولدت مبارک سوگل جان