R RIWAN مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 3,722 پسندها پسندها 1,664 امتیازها امتیازها 323 سکه 36 1/16/24 #101 Tranquility گفت: متاسفانه هیچ برخوردی نداشتیم براشون ارزوی موفقیت دارم مسؤلیتی که قبول کردم @Saیا کلیک کنید تا گسترش یابد... صبا که عزیزدله مهربون خوش صدا ، خوشگل، دوست بامعرفت? @ترمـه آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
Tranquility گفت: متاسفانه هیچ برخوردی نداشتیم براشون ارزوی موفقیت دارم مسؤلیتی که قبول کردم @Saیا کلیک کنید تا گسترش یابد... صبا که عزیزدله مهربون خوش صدا ، خوشگل، دوست بامعرفت? @ترمـه
DiakoDiako عضو تأیید شده است. مشاورمدیریتانجمن مشاورمدیریت انجمن آقای نمونه نوشتهها نوشتهها 17,504 پسندها پسندها 6,883 امتیازها امتیازها 1,123 سکه 1,660 1/16/24 #102 diana.zam گفت: # هیچ برخورد @Zahra bano کلیک کنید تا گسترش یابد... متاسفانه هیچ برخوردی نداشتیم براشون ارزوی موفقیت دارم مسؤلیتی که قبول کردم @Saیا آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
diana.zam گفت: # هیچ برخورد @Zahra bano کلیک کنید تا گسترش یابد... متاسفانه هیچ برخوردی نداشتیم براشون ارزوی موفقیت دارم مسؤلیتی که قبول کردم @Saیا
R RIWAN مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 3,722 پسندها پسندها 1,664 امتیازها امتیازها 323 سکه 36 1/16/24 #103 Tranquility گفت: معاونت باز نشسته انجمن هستن و متاسفانه با ایشون هم هیچ برخوردی نداشتم براشون ارزوی موفقیت دارم @Zahra_sbn کلیک کنید تا گسترش یابد... # هیچ برخورد @Zahra bano آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
Tranquility گفت: معاونت باز نشسته انجمن هستن و متاسفانه با ایشون هم هیچ برخوردی نداشتم براشون ارزوی موفقیت دارم @Zahra_sbn کلیک کنید تا گسترش یابد... # هیچ برخورد @Zahra bano
DiakoDiako عضو تأیید شده است. مشاورمدیریتانجمن مشاورمدیریت انجمن آقای نمونه نوشتهها نوشتهها 17,504 پسندها پسندها 6,883 امتیازها امتیازها 1,123 سکه 1,660 1/16/24 #104 diana.zam گفت: مهربون و باحوصله شوخ @N.DARDAN کلیک کنید تا گسترش یابد... معاونت باز نشسته انجمن هستن و متاسفانه با ایشون هم هیچ برخوردی نداشتم براشون ارزوی موفقیت دارم @Zahra_sbn آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
diana.zam گفت: مهربون و باحوصله شوخ @N.DARDAN کلیک کنید تا گسترش یابد... معاونت باز نشسته انجمن هستن و متاسفانه با ایشون هم هیچ برخوردی نداشتم براشون ارزوی موفقیت دارم @Zahra_sbn
R RIWAN مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 3,722 پسندها پسندها 1,664 امتیازها امتیازها 323 سکه 36 1/16/24 #105 Tranquility گفت: متاسفانه باهاشون برخوردی نداشتم و هم کلام نشدیم @نبــات کلیک کنید تا گسترش یابد... مهربون و باحوصله شوخ @N.DARDAN آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
Tranquility گفت: متاسفانه باهاشون برخوردی نداشتم و هم کلام نشدیم @نبــات کلیک کنید تا گسترش یابد... مهربون و باحوصله شوخ @N.DARDAN
DiakoDiako عضو تأیید شده است. مشاورمدیریتانجمن مشاورمدیریت انجمن آقای نمونه نوشتهها نوشتهها 17,504 پسندها پسندها 6,883 امتیازها امتیازها 1,123 سکه 1,660 1/16/24 #106 PAWRISSAW گفت: مهربون خوش اخلاق خوشتیپ محترم باهوش جدی، مسئولیت پذیر. با انصاف. @parastoo کلیک کنید تا گسترش یابد... متاسفانه باهاشون برخوردی نداشتم و هم کلام نشدیم @نبــات آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
PAWRISSAW گفت: مهربون خوش اخلاق خوشتیپ محترم باهوش جدی، مسئولیت پذیر. با انصاف. @parastoo کلیک کنید تا گسترش یابد... متاسفانه باهاشون برخوردی نداشتم و هم کلام نشدیم @نبــات
L Lidiya مهمان 1/16/24 #107 Tranquility گفت: بسیار ادم با محبت و خوش برخورد ، چند باری که باهاشون هم کلام شدم خیلی به دیگران با احترام صحبت میکنه @Hosein کلیک کنید تا گسترش یابد... مهربون خوش اخلاق خوشتیپ محترم باهوش جدی، مسئولیت پذیر. با انصاف. @parastoo آخرین ویرایش: 1/16/24
Tranquility گفت: بسیار ادم با محبت و خوش برخورد ، چند باری که باهاشون هم کلام شدم خیلی به دیگران با احترام صحبت میکنه @Hosein کلیک کنید تا گسترش یابد... مهربون خوش اخلاق خوشتیپ محترم باهوش جدی، مسئولیت پذیر. با انصاف. @parastoo
DiakoDiako عضو تأیید شده است. مشاورمدیریتانجمن مشاورمدیریت انجمن آقای نمونه نوشتهها نوشتهها 17,504 پسندها پسندها 6,883 امتیازها امتیازها 1,123 سکه 1,660 1/16/24 #108 diana.zam گفت: ممنونم از لطفتون??⚘ مهربون، خوش اخلاق، بعضی اوقات جدی... @ALi کلیک کنید تا گسترش یابد... بسیار ادم با محبت و خوش برخورد ، چند باری که باهاشون هم کلام شدم خیلی به دیگران با احترام صحبت میکنه @Hosein آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
diana.zam گفت: ممنونم از لطفتون??⚘ مهربون، خوش اخلاق، بعضی اوقات جدی... @ALi کلیک کنید تا گسترش یابد... بسیار ادم با محبت و خوش برخورد ، چند باری که باهاشون هم کلام شدم خیلی به دیگران با احترام صحبت میکنه @Hosein
R RIWAN مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 3,722 پسندها پسندها 1,664 امتیازها امتیازها 323 سکه 36 1/16/24 #109 Tranquility گفت: خوش اخلاق ، خوش برخورد ، خوش ذوق ، خوش فکر و خوش سلیقه.... @PAWRISSAW کلیک کنید تا گسترش یابد... ممنونم از لطفتون??⚘ مهربون، خوش اخلاق، بعضی اوقات جدی... @ALi آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
Tranquility گفت: خوش اخلاق ، خوش برخورد ، خوش ذوق ، خوش فکر و خوش سلیقه.... @PAWRISSAW کلیک کنید تا گسترش یابد... ممنونم از لطفتون??⚘ مهربون، خوش اخلاق، بعضی اوقات جدی... @ALi
DiakoDiako عضو تأیید شده است. مشاورمدیریتانجمن مشاورمدیریت انجمن آقای نمونه نوشتهها نوشتهها 17,504 پسندها پسندها 6,883 امتیازها امتیازها 1,123 سکه 1,660 1/16/24 #110 diana.zam گفت: برخوردی نداشتم ولی همکار هستیم? @diana.zam کلیک کنید تا گسترش یابد... خوش اخلاق ، خوش برخورد ، خوش ذوق ، خوش فکر و خوش سلیقه.... @PAWRISSAW آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
diana.zam گفت: برخوردی نداشتم ولی همکار هستیم? @diana.zam کلیک کنید تا گسترش یابد... خوش اخلاق ، خوش برخورد ، خوش ذوق ، خوش فکر و خوش سلیقه.... @PAWRISSAW