بنویس
راهنمایی برای نوشتن داستان کودک??
?|• بخش اول:
• مقدمه: چطور کتاب کودک بنویسیم
• بهترین ایده رو پیدا کنید.
• شخصیت اصلی رو پرورش بدید.
•[?]• مقدمه: چطور کتاب کودک بنویسیم؟
.
?|• هر کسی میتونه بشینه و کتاب کودکانهای بنویسه، با کمی کمک و راهنمایی مال شما هم میتونه به قدری خوب بشه که توجه هزاران کودک رو جلب کنه.
?|• هیچی حسش بهتر از این نیست که کتاب چاپشده رو در دست بگیرید و برای بچهای بخونید. دوازده قدم زیر رو بخونید، سریع یاد میگیرید.
•[1⃣]• بهترین ایده رو پیدا کنید.
?|• احتمالا ایدهای دارید، اما باید بهبودش بدید. توی گوگل دنبال کتابهایی بگردید که مشابه ایدهی شما هستند، خلاصههاشون رو بخونید و بفهمید که کتاب شما چه تفاوتی با اونها داره.
?|• خیلیها این کار رو انجام نمیدن. تحقیق سادهایه! دو دقیقه وقت بذارید و ببینید دارید با چه کتابهایی رقابت میکنید.
?|• خیلی از نویسندههایی که راهنمایی کردم، متوجه شدن ایدهشون قبلا نوشته شده. لزوما چیز بدی نیست؛ در واقع نشون میده بچهها دوست دارن دربارهی اون موضوع بخونن!
|• ترفند اینه که پیچش داستانیای بسازید تا نسبت به بقیه کتاب متفاوتی بشه. مثلا، کتاب دربارهی قلدری کردنه؟ بذارید از زاویهدید قلدر روایت بشه! یا اگه دربارهی یه سگه، میتونید بذارید ولگرد باشه یا یکی از چشمهاش کور.
•[2⃣]• شخصیت اصلی رو پرورش (Develop) بدید.
?|• من سالانه صدها کتاب کودک رو ویرایش میکنم، و بهترینهاشون شخصیتهای منحصر به فرد دارن. از جهاتی غیرمعمولاند. عادتهای بامزه دارن. عجیب به نظر میرسن. متفاوت حرف میزنن.
?|• اما وقتی کتابی میبینم که شخصیت اصلیش عین همهی بچههاست، نگرانم میکنه. شخصیت اصلی نباید درست مثل همه به نظر برسه، فقط باید واقعگرا باشه.
?|• توصیهی من اینه که دربارهی شخصیت سوالهایی بپرسید و بفهمید چقدر میشناسیدش. مثلا:
به زودی نمونه پرسشنامههای بیشتر برای شناختن شخصیتها خواهیم داشت. این آرشیو رو هم بررسی کنید، میتونه مفید واقع بشه.
ادامه دارد...
راهنمایی برای نوشتن داستان کودک??
?|• بخش اول:
• مقدمه: چطور کتاب کودک بنویسیم
• بهترین ایده رو پیدا کنید.
• شخصیت اصلی رو پرورش بدید.
•[?]• مقدمه: چطور کتاب کودک بنویسیم؟
.
?|• هر کسی میتونه بشینه و کتاب کودکانهای بنویسه، با کمی کمک و راهنمایی مال شما هم میتونه به قدری خوب بشه که توجه هزاران کودک رو جلب کنه.
?|• هیچی حسش بهتر از این نیست که کتاب چاپشده رو در دست بگیرید و برای بچهای بخونید. دوازده قدم زیر رو بخونید، سریع یاد میگیرید.
•[1⃣]• بهترین ایده رو پیدا کنید.
?|• احتمالا ایدهای دارید، اما باید بهبودش بدید. توی گوگل دنبال کتابهایی بگردید که مشابه ایدهی شما هستند، خلاصههاشون رو بخونید و بفهمید که کتاب شما چه تفاوتی با اونها داره.
?|• خیلیها این کار رو انجام نمیدن. تحقیق سادهایه! دو دقیقه وقت بذارید و ببینید دارید با چه کتابهایی رقابت میکنید.
?|• خیلی از نویسندههایی که راهنمایی کردم، متوجه شدن ایدهشون قبلا نوشته شده. لزوما چیز بدی نیست؛ در واقع نشون میده بچهها دوست دارن دربارهی اون موضوع بخونن!

•[2⃣]• شخصیت اصلی رو پرورش (Develop) بدید.
?|• من سالانه صدها کتاب کودک رو ویرایش میکنم، و بهترینهاشون شخصیتهای منحصر به فرد دارن. از جهاتی غیرمعمولاند. عادتهای بامزه دارن. عجیب به نظر میرسن. متفاوت حرف میزنن.
?|• اما وقتی کتابی میبینم که شخصیت اصلیش عین همهی بچههاست، نگرانم میکنه. شخصیت اصلی نباید درست مثل همه به نظر برسه، فقط باید واقعگرا باشه.
?|• توصیهی من اینه که دربارهی شخصیت سوالهایی بپرسید و بفهمید چقدر میشناسیدش. مثلا:
- شخصیت اصلی به چی میل داره؟
- بهترین و بدترین عادتش چیه؟
- درونگراست یا برونگرا؟
- طرز صحبت کردنش از چه لحاظ متفاوته؟ (عبارتهای گوگولی، تکرار عبارت یا واژهی خاص، لهجه، صدای بلند یا آرام)
- به خودش شک داره یا زیادی شجاعه؟
- حیوون خونگی داره؟ (یا شخصیت اصلی حیوان، آیا صاحب انسان داره؟)
- چی خوشحالش میکنه؟
- رازی داره؟
- چه کاری رو بعیده انجام بده؟
- چی رو دوست داره که اکثراً ازش متنفرن؟

ادامه دارد...
آخرین ویرایش توسط مدیر: