بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 4,014 پسندها پسندها 2,042 امتیازها امتیازها 323 سکه 562 امروز در 21:38 #1,311 نه خوشبختانه اگه هم بوده یادم رفته مرگ انسانی اونقد متاثرت کنه که افسرده شی؟
NAHIT کاربر فعال کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 698 پسندها پسندها 1,426 امتیازها امتیازها 153 سکه 2,368 امروز در 21:58 #1,312 بـرکـه گفت: نه خوشبختانه اگه هم بوده یادم رفته مرگ انسانی اونقد متاثرت کنه که افسرده شی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... نه مرگ و تا چند قدمی حس کنی
بـرکـه گفت: نه خوشبختانه اگه هم بوده یادم رفته مرگ انسانی اونقد متاثرت کنه که افسرده شی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... نه مرگ و تا چند قدمی حس کنی
بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 4,014 پسندها پسندها 2,042 امتیازها امتیازها 323 سکه 562 امروز در 22:03 #1,313 بله متاسفانه همبن سوال
RosA رمانخـور رمانخـور نوشتهها نوشتهها 1,077 پسندها پسندها 1,509 امتیازها امتیازها 273 سکه 402 امروز در 22:03 #1,314 NAHIT گفت: نه مرگ و تا چند قدمی حس کنی کلیک کنید تا گسترش یابد... بله وقتی که توو آسانسور بودم و یهو سقوط کرد... تا حالا شده سوار آسانسور شی و سقوط کنه؟
NAHIT گفت: نه مرگ و تا چند قدمی حس کنی کلیک کنید تا گسترش یابد... بله وقتی که توو آسانسور بودم و یهو سقوط کرد... تا حالا شده سوار آسانسور شی و سقوط کنه؟
NAHIT کاربر فعال کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 698 پسندها پسندها 1,426 امتیازها امتیازها 153 سکه 2,368 37 دقیقه قبل #1,315 RosA گفت: بله وقتی که توو آسانسور بودم و یهو سقوط کرد... تا حالا شده سوار آسانسور شی و سقوط کنه؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... سقوط که نه ولی دو سه بار تو اون قدیمیهاش یه ساعتی گیر کردم، در همین حد تا حالا شده باعث مرگ کسی بشی؟
RosA گفت: بله وقتی که توو آسانسور بودم و یهو سقوط کرد... تا حالا شده سوار آسانسور شی و سقوط کنه؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... سقوط که نه ولی دو سه بار تو اون قدیمیهاش یه ساعتی گیر کردم، در همین حد تا حالا شده باعث مرگ کسی بشی؟