MOBINA.H کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 82 پسندها پسندها 538 امتیازها امتیازها 83 سکه 428 7/28/26 #41 حضرت عشق بفرما که دلم خانه ی توست
عجیبه خانوم مدیرتالارادبیات+مترجمآزمایشی+مقالهنویس پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم مسئولیت پذیر نوشتهها نوشتهها 4,794 پسندها پسندها 24,970 امتیازها امتیازها 813 سکه 1,731 7/28/26 #42 تو هر شهر دنیا که بارون بیاد خیابونی گم میشه تو بغض و درد تو بارون مگه میشه عاشق نشد تو بارون مگه میشه گریه نکرد
تو هر شهر دنیا که بارون بیاد خیابونی گم میشه تو بغض و درد تو بارون مگه میشه عاشق نشد تو بارون مگه میشه گریه نکرد
روباه سفید مترجم آزمایشی مقامدار آزمایشی فعال حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,633 پسندها پسندها 16,315 امتیازها امتیازها 678 سکه 338 7/28/26 #43 مرورگر شما پشتیبانی نمیکند.
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی حرفه ای رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 4,316 پسندها پسندها 20,298 امتیازها امتیازها 863 سکه 15,213 9/5/26 #44 بَدِ اخلاقِ من! اما ... تو به چِشمِت نِمیاد!منِ کم حوصله رو ... مثلِ تو عشقمکی میخواد؟! #ناصر زینعلی 𝄞دارم عادت میکنم
بَدِ اخلاقِ من! اما ... تو به چِشمِت نِمیاد!منِ کم حوصله رو ... مثلِ تو عشقمکی میخواد؟! #ناصر زینعلی 𝄞دارم عادت میکنم
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی حرفه ای رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 4,316 پسندها پسندها 20,298 امتیازها امتیازها 863 سکه 15,213 سه شنبه ساعت 10:43 #45 پشتم به تو گرم بود ،آسون بشه سختیش از بخت بدی این زخم باز خورد جای قبلیش .... #علیرضا طلیسچی 𝄞ماجرای من
پشتم به تو گرم بود ،آسون بشه سختیش از بخت بدی این زخم باز خورد جای قبلیش .... #علیرضا طلیسچی 𝄞ماجرای من
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی حرفه ای رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 4,316 پسندها پسندها 20,298 امتیازها امتیازها 863 سکه 15,213 دیروز ساعت 19:21 #46 اگه باختم ؛ قشنگش اینه که باختم برا تو #مسعود صادقلو 𝄞بغل کردم
Neen ناظر ارشد آثار ناظر ارشد آثار نوشتهها نوشتهها 138 پسندها پسندها 1,251 امتیازها امتیازها 133 سکه 552 دیروز ساعت 19:47 #47 مرورگر شما پشتیبانی نمیکند. HERE GOES NOTHING - DPR LIVE “Would you LOVE me if i ran?”
بانو سودا🦋 کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 260 پسندها پسندها 954 امتیازها امتیازها 133 سکه 108 دیروز ساعت 20:04 #48 مرورگر شما پشتیبانی نمیکند. Dışarıda kar yağıyor Benim içime yağmur Ağlama göz bebeğim Biraz daha dur ❤️🩹Ahmet kaya❤️🩹
مرورگر شما پشتیبانی نمیکند. Dışarıda kar yağıyor Benim içime yağmur Ağlama göz bebeğim Biraz daha dur ❤️🩹Ahmet kaya❤️🩹
گربه سفید=)) کاربر حــامی کاربر انجمن vip نوشتهها نوشتهها 1,018 پسندها پسندها 15,343 امتیازها امتیازها 598 سکه 384 دیروز ساعت 22:27 #49 تو این غربتی که هستم، دارم میمیرم حالیت نیست بازم دستتو تو دستم، میخوام بگیرم حالیت نیست
دکتر آرش نوروزی ایران زاد مترجم آزمایشی منتقد ادبی سوشالمدیا مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 192 پسندها پسندها 740 امتیازها امتیازها 133 سکه 490 دیروز ساعت 22:46 #50 من ماندم تنهای تنها من ماندم تنها میان سیل غم ها...