اخبار ورزشی پرسپولیس

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع ......!
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
جیب خالی پرسپولیس 5 ستاره/ حضور در نقل و انتقالات با صفر ریال پرداختی!

?تیم پرسپولیس به عنوان قهرمان پنج دوره اخیر لیگ برتر این روزها با شرایط مالی بحرانی مواجه است و بازیکنانی که در فصلی سخت و پرفشار توانستند خالق گلات قهرمانی شوند، پس از پایان بیستمین دوره لیگ برتر، هنوز موفق به دریافت مطالبات و آپشن‌های قرارداد خود نشده‌اند.

?مسدود بودن راه‌های دریافت طلب پرسپولیس از AFC به دلیل تحریم‌های ظالمانه، مبهم بودن وضعیت انتخاب کارگزار و شاید تا حدی معطلی مدیران باشگاه برای تامین منابع مالی سبب شده پرسپولیس از لحاظ اقتصادی وضعیت آشفته‌ای داشته باشد

?با توجه به بدهی خارجی پرسپولیس، برخلاف صحبت‌های اخیر ابراهیم شکوری، مشاور این باشگاه سرخ‌‍ پوشان در شرایط فعلی قادر به جذب مهاجم و بازیکن خارجی نیستند زیرا ابتدا باید بدهی کالدرون و دستیارش را با جذب اسپانسری قدرتمند پرداخت کند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ابراهیم شکوری با لباس نظامی در پادگان جی

شکوری که یکی از مسئولان اصلی پرسپولیس در نقل و انتقالات محسوب می‌شود، دوره یک ماه خدمت خود را آغاز کرده است.

ابراهیم شکوری دبیرکل سابق فدراسیون فوتبال در آستانه یک سالگی حضورش در پرسپولیس، ناگهان راهی خدمت شد تا جدیدترین سرباز فوتبال ایران لقب بگیرد.

او حالا در پادگان جی تربیت بدنی ارتش دوره یک ماهه آموزشی خود را به صورت روز برگ آغاز کرده و اغلب پس از ترک پادگان راهی باشگاه پرسپولیس می‌شود تا امور نقل و انتقالات این تیم را دنبال کند.

نکته جالب اینکه او در پادگان مثل بقیه سربازها با لباس نظامی حضور پیدا می‌کند و اگرچه از خدمت کامل معاف است اما در این روزها حس و حال سربازی را تجربه می‌کند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یحیی و آزمایش دو زوج دفاعی برای لیگ 21

روز گذشته یحیی گل‌محمدی دو زوج جدید دفاعی را در ترکیبش قرار داد.

پرسپولیس در حالی موفق شد تیم ملی دانشجویان را شکست دهد که کادرفنی سرخپوشان بازیکنان ملی پوش خود را در اختیار نداشت و در غیاب آنها ترکیبی جدید را انتخاب کرد.

یحیی گل‌محمدی که این فصل با جدایی محمدحسین کنعانی‌زادگان دست و پنجه نرم می‌کند، در این بازی سیدجلال حسینی و فرشاد فرجی را در ترکیب اصلی تیمش قرار داد تا با آنها بازی آغاز شود.

در نیمه دوم کادرفنی قرمزها دو مدافع مرکزی تیمش را بیرون کشید و از خریدهای جدیدش یعنی علی نعمتی و علیرضا ابراهیمی استفاده کرد تا آنها نیز تست شوند.

گل‌محمدی در شهرخودرو از علی نعمتی و فرشاد فرجی استفاده کرده بود و حالا باید دید که از بین این چهار بازیکن کدام دو نفر را در ترکیب اصلی تیمش قرار خواهد داد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ترابی بهترین هافبک دور گروهی لیگ قهرمانان آسیا 2021 شد

سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) هفته گذشته از کاربرانش خواست تا بهترین هافبک مرحله گروهی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا 2021 را انتخاب کنند. برهمین اساس،مهدی ترابی با 93.49 درصد آرا به‌عنوان بهترین هافبک مسابقات انتخاب شد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
جلسه مدیران پرسپولیس با گل‌محمدی برگزار شد

یحیی گل‌محمدی امروز برای برگزاری جلسه با مدیران پرسپولیس در ساختمان این باشگاه حاضر شد.

ظاهراً محور جلسه سرمربی سرخ‌پوشان با جعفر سمیعی(مدیرعامل) و مجید صدری(رئیس هیأت مدیره) درباره وضعیت تیم، نقل و انتقالات و بررسی بازیکنان مدنظر برای حضور در پرسپولیس است.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مهدی عبدی و سعید آقایی دو بازیکن پرسپولیس بودند که از تیم ملی خط خوردند.

از کیسه هم چهار بازیکن خط خوردند و فقط ۳ نفر دیگر باقی ماندند تا سهم سرخابی های پایتخت در اردوی فعلی تیم ملی مساوی شود.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
پاکدل: وقتی به پرسپولیس گل زدم، قلبم شکست/ پیشنهادات سرسام آوری داشتم اما با دلم آمدم

?مهاجم جدید تیم فوتبال پرسپولیس گفت: وقتی به پرسپولیس گل زدم قلبم شکست چون می دانستم دل میلیون‌ها هوادار را شکستم.

?وقتی پیشنهاد پرسپولیس به من ارائه شد، به مدیر برنامه‌هایم هم اعلام کردم دوست دارم حتی قرارداد سفید امضا کنم چون این تیم را دوست دارم و عاشقش هستم.

?خواست خدا بوده که الان اینجا هستم. من بازیکن آزاد بودم. به خاطر عشق به این تیم از خیلی چیزها گذشتم.

?پیشنهادات سرسام آور زیادی بود که می توانستند نظر یک بازیکن فوتبال را عوض کنند. اما خداراشکر تیمم را با دلم انتخاب کردم و به این افتخار می کنم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عملکرد حامد پاکدل خرید جدید پرسپولیس

حامد پاکدل پنجمین گلزن برتر لیگ بیستم بود. پاکدل 40% از گل‌های آلومینیوم را به تنهایی به ثمر رساند.

او به طور میانگین در هر بازی بیش از دو مرتبه با شوت دروازه حریفان را تهدید می‌کرد و به طور متوسط از هر پنج شوت او، یکی گل شد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
قول سمیعی به عزیزی خادم برای حل مشکل باقری

عزیزی خادم طی تماس با مسئولان باشگاه پرسپولیس از آنها خواست تا اجازه حضور کریم باقری در اردو داده شود. جعفر سمیعی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس نیز قول داده است تلاش خود را برای حل این مشکل خواهد کرد. وی همچنین خواستار رسیدگی به وضعیت باشگاه پرسپولیس به دلیل کارشکنی تاجیکی‌ها شد. همچنین آنها خواسته یحیی گل محمدی مبنی بر جذب یک بازیکن خارجی را مورد بررسی قرار دادند که قرار است این موضوع در نشستی با حضور حسن کامرانی فر دبیرکل فدراسیون فوتبال پیگیری شود.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
باشگاه پرسپولیس هنوز نامه ای برای جذب بازیکن خارجی به فدراسیون نداده است

یحیی گل‌محمدی روز گذشته در جلسه ای با جعفر سمیعی و مجید صدری مدیرعامل و رئیس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس درخواست کرد با وجود بدهکار بودن این تیم و داشتن پرونده باز بین‌المللی با فدراسیون فوتبال برای جذب یک بازیکن خارجی مذاکره و موانع موجود در این زمینه برداشته شود.

مدیران پرسپولیس هم به سرمربی سرخ‌پوشان قول پیگیری این موضوع را دادند اما طبق پیگیری‌های خبرنگار فارس دبیرکل فدراسیون فوتبال تاکنون نامه ای رسمی در این زمینه دریافت نکرده است. این درحالیست که مسئولان پرسپولیس به سرمربی خود قول داده اند تا زمینه جذب بازیکن خارجی را با رایزنی با فدراسیون فوتبال فراهم کنند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین