L Lidiya مهمان 1/17/24 #11 از سکوتهایی پر شدیم که از بلندترین فریاد ها کر کننده ترند. آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #12 "سکوت" خیلی وقتا فریاده.فریادی که میخواد خودشو به گوش همه برسونه. آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #13 قول دادهام، هنگامِ شنیدنِ نامت بیخیال باشم ! از این قول درگذر ! چرا که با شنیدنِ نامت صبرِ ایوب را کم دارم، برای فریاد نزدن ! آخرین ویرایش: 1/17/24
قول دادهام، هنگامِ شنیدنِ نامت بیخیال باشم ! از این قول درگذر ! چرا که با شنیدنِ نامت صبرِ ایوب را کم دارم، برای فریاد نزدن !
L Lidiya مهمان 1/17/24 #14 هیچوقت برای فهمیده شدن فریاد نزنید! آنکه شما را بفهمد؛ صدای سکوتتان رابهتر می شنود! .جبران خلیل جبران آخرین ویرایش: 1/17/24
هیچوقت برای فهمیده شدن فریاد نزنید! آنکه شما را بفهمد؛ صدای سکوتتان رابهتر می شنود! .جبران خلیل جبران
L Lidiya مهمان 1/17/24 #15 حیف! فریاد مرا بغض به یغما برده یک ب*غل حرف، ولی محض نگفتن دارم .. آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #17 دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فریاد وا میدارد و انسان ها فقط به فریاد هم می رسند نه به سکوت هم ..! فروغ_فرخزاد آخرین ویرایش: 1/17/24
دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فریاد وا میدارد و انسان ها فقط به فریاد هم می رسند نه به سکوت هم ..! فروغ_فرخزاد
L Lidiya مهمان 1/17/24 #18 وقتی قهوه میخوری از تلخیش لذت میبری اما وقتی بادوم میخوری اگه تلخ باشه میندازیش دور چون از بادوم انتظار تلخی نداری بحث؛ بحث انتظاره..! آخرین ویرایش: 1/17/24
وقتی قهوه میخوری از تلخیش لذت میبری اما وقتی بادوم میخوری اگه تلخ باشه میندازیش دور چون از بادوم انتظار تلخی نداری بحث؛ بحث انتظاره..!
L Lidiya مهمان 1/16/24 #20 فقط با سايه ي خودم خوب ميتوانم حرف بزنم ... اوست كه مرا وادار به حرف زدن مي كند! فقط او ميتواند مرا بشناسد! او حتماً مي فهمد ... مي خواهم عصاره ، نه ، ** تلخ زندگي خودم را چكه چكه در گلوي خشك سايه ام چكانيده به او بگويم: " ايــن زنـــــدگــــي ِ مـن اســت ! " صادق هدایت آخرین ویرایش: 1/16/24
فقط با سايه ي خودم خوب ميتوانم حرف بزنم ... اوست كه مرا وادار به حرف زدن مي كند! فقط او ميتواند مرا بشناسد! او حتماً مي فهمد ... مي خواهم عصاره ، نه ، ** تلخ زندگي خودم را چكه چكه در گلوي خشك سايه ام چكانيده به او بگويم: " ايــن زنـــــدگــــي ِ مـن اســت ! " صادق هدایت