با یاد اوس کریم
منم من جمله آقایون گفتم یه تبریک کوچولویی بگم.... آخه اینقدر روز مرد زیاده تو تقویم دیروز کهتاپیکو دیدو به اوس کریم قسم گفتم حتما اشتباهی شده!
@Mr.Soltani
داداش مظلومم(بغض) روز تو یکی خیلی خاص مبارک باشه... ایشالله عروسیت باباکرم قر بدم اون وسط (فقط شام دو پرس برمیدارم مشکلی نی؟)
ممدم بزن باشه؟ :_)
@Abtin
گرچه او هرگز نمیگیرد ز حال ما خبر(از پشت صحنه رسوندن شاعر از شدت بغض بقیه شعر یادش رفت)
مزاح میکنم روز شما داداش گل و با معرفتمونم مبارک باشه
@Hosein
همکار عزیز حسین خان نجفیمنم من جمله آقایون گفتم یه تبریک کوچولویی بگم.... آخه اینقدر روز مرد زیاده تو تقویم دیروز کهتاپیکو دیدو به اوس کریم قسم گفتم حتما اشتباهی شده!
@Mr.Soltani
داداش مظلومم(بغض) روز تو یکی خیلی خاص مبارک باشه... ایشالله عروسیت باباکرم قر بدم اون وسط (فقط شام دو پرس برمیدارم مشکلی نی؟)
ممدم بزن باشه؟ :_)
@Abtin
گرچه او هرگز نمیگیرد ز حال ما خبر(از پشت صحنه رسوندن شاعر از شدت بغض بقیه شعر یادش رفت)
مزاح میکنم روز شما داداش گل و با معرفتمونم مبارک باشه
@Hosein
به این وسیله مراتب سپاس خود را از تلاش و زحمات ارزشمند و صادقانه جنابعالی در زمینه پیشبرد اهداف در محیط کار تقدیم میدارم. از درگاه ایزد منان دوام عزت و سلامت، تداوم حضور و تاثیر آن بزرگوار را در مجموعه مسئلت دارم. روز مرد را به شما تبریک میگویم.
پن: مدیونی فکر کنی متن از خودمه :/ ما دوست داریما
@Rainbow
روز هم محلی گلمون هم مبارک باشه. ایشالله پلههای ترقی رو سه تا سه تا باهم بری بالا
@Noraidits
و بزرگ مرد کوچکمون... ایشالله تو همه درجات زندگیت موفق باشی و هر شب غیر از انیمه خواب دیگهای نبینی(چشمک یاواش)
و اگه دوستی رفیقی جاموند شرمنده من حواس ندارم به خدا روز یَک یَکتون مبارک.
آخرین ویرایش: