م مـطی نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,571 پسندها پسندها 1,500 امتیازها امتیازها 223 سکه 65 1/15/24 #41 دختر عمم سه سالشه پفک میخواست مامانش میگفت خوب نیست ، یه عالمه گریه کرد تا خریدن براش ، بهش گفتم یه دونه بده به من گفت نه تو که گریه نکردی :))))) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
دختر عمم سه سالشه پفک میخواست مامانش میگفت خوب نیست ، یه عالمه گریه کرد تا خریدن براش ، بهش گفتم یه دونه بده به من گفت نه تو که گریه نکردی :)))))
م مـطی نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,571 پسندها پسندها 1,500 امتیازها امتیازها 223 سکه 65 1/15/24 #42 به مامانم گفتم بمیرم چیکار میکنی گفت الهی تیکه تیکه شی جنازت بیاد ذلیل مرده,اینا چیه میگی اخه =)))))))) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
به مامانم گفتم بمیرم چیکار میکنی گفت الهی تیکه تیکه شی جنازت بیاد ذلیل مرده,اینا چیه میگی اخه =))))))))
م مـطی نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,571 پسندها پسندها 1,500 امتیازها امتیازها 223 سکه 65 1/15/24 #43 رفتیم پسرم واکسن بزنه دکتر امپولو زد تو دستش سریع کشید بیرون گفت ببین درد نداشت! اصلا فهمیدی بهت آمپول زدم؟ پسرم همینطور که بغض کرده بود گفت اره نافهم که نیستم :))) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
رفتیم پسرم واکسن بزنه دکتر امپولو زد تو دستش سریع کشید بیرون گفت ببین درد نداشت! اصلا فهمیدی بهت آمپول زدم؟ پسرم همینطور که بغض کرده بود گفت اره نافهم که نیستم :)))
م مـطی نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,571 پسندها پسندها 1,500 امتیازها امتیازها 223 سکه 65 1/15/24 #44 جانی دپ برندهی دادگاه اعلام شد و دادگاه حکم داده امبرهرد باید ۱۵ میلیون دلار به جانی دپ غرامت بده الان امبر هرد میره دایرکت ایلان ماسک میگه slm khobi آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
جانی دپ برندهی دادگاه اعلام شد و دادگاه حکم داده امبرهرد باید ۱۵ میلیون دلار به جانی دپ غرامت بده الان امبر هرد میره دایرکت ایلان ماسک میگه slm khobi
م مـطی نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,571 پسندها پسندها 1,500 امتیازها امتیازها 223 سکه 65 1/15/24 #45 مامانم یه شاگرد ۸ ساله داره امروز برگشته بهش گفته من اسپایدرمن جدید هستم لطفا بین خودمون بمونه:))))) متاسفانه مامانم رازش رو بهم لو داد. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
مامانم یه شاگرد ۸ ساله داره امروز برگشته بهش گفته من اسپایدرمن جدید هستم لطفا بین خودمون بمونه:))))) متاسفانه مامانم رازش رو بهم لو داد.
م مـطی نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,571 پسندها پسندها 1,500 امتیازها امتیازها 223 سکه 65 1/15/24 #46 از ٣ چيز تو دنيا متنفرم: ١.گرما در شب ٢.گرما در روز ٣.گرما آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
م مـطی نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,571 پسندها پسندها 1,500 امتیازها امتیازها 223 سکه 65 1/15/24 #47 وقتی میگم یکی «یجوریه» لطفا نپرسین چجوری؛ چون اگه واژه بهتری بلد بودم همونو میگفتم، فقط بهم اعتماد کنین که طرف یجوریه. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
وقتی میگم یکی «یجوریه» لطفا نپرسین چجوری؛ چون اگه واژه بهتری بلد بودم همونو میگفتم، فقط بهم اعتماد کنین که طرف یجوریه.
م مـطی نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,571 پسندها پسندها 1,500 امتیازها امتیازها 223 سکه 65 1/15/24 #48 رفتم پیتزا بخرم آقاعه انگلیسی حرف نمیزد، با بدبختی به سوئدی سفارش دادم، یه خانمه از در اومد تو شروع کرد گیلکی حرف زدن با طرف :))) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
رفتم پیتزا بخرم آقاعه انگلیسی حرف نمیزد، با بدبختی به سوئدی سفارش دادم، یه خانمه از در اومد تو شروع کرد گیلکی حرف زدن با طرف :)))
م مـطی نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,571 پسندها پسندها 1,500 امتیازها امتیازها 223 سکه 65 1/15/24 #49 هر کراشی كه آنلاين ميشود ممد حيات است و چون ...is typing ميشود مفرح ذات آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
م مـطی نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,571 پسندها پسندها 1,500 امتیازها امتیازها 223 سکه 65 1/15/24 #50 من جداً دلم میخواد فیلم عروسیایی که من توش هستم بسوووزه، آتیش بگیره، حتی گاهی به این فکر میکنم جوراب بکشم رو صورتم، برم خونشون بدزدمو نابودشون کنم. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
من جداً دلم میخواد فیلم عروسیایی که من توش هستم بسوووزه، آتیش بگیره، حتی گاهی به این فکر میکنم جوراب بکشم رو صورتم، برم خونشون بدزدمو نابودشون کنم.