باهار ناظر ارشد آثار ناظر ارشد آثار نوشتهها نوشتهها 315 پسندها پسندها 2,002 امتیازها امتیازها 183 سکه 733 امروز در 00:42 #2,801 آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی کی بود، کجا رفت، چرا هست و چرا نیست
Mansi منصی + جادوگر سیاه کاربر VIP مشاور داور آکادمی نویسنده نوقلـم مدیر بازنشسته vip خانم نمونه مسئولیت پذیر داوری برتر فصل برتر فصل مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,129 پسندها پسندها 4,127 امتیازها امتیازها 328 سکه 332 امروز در 08:29 #2,802 ترسم چو بازگردی از دست رفته باشم وز رستنی نبینی بر گور من گیاهی
پناه. مدیر آزمایشی تالار رمان+مدیر آز تالار موسیقی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه مدال فرشته زمینی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,263 پسندها پسندها 6,095 امتیازها امتیازها 388 سکه 4,060 امروز در 09:18 #2,803 Mansi گفت: ترسم چو بازگردی از دست رفته باشم وز رستنی نبینی بر گور من گیاهی کلیک کنید تا گسترش یابد... یارا بهشت، صحبت یاران همدم است دیدار یار نامناسب، جهنم است
Mansi گفت: ترسم چو بازگردی از دست رفته باشم وز رستنی نبینی بر گور من گیاهی کلیک کنید تا گسترش یابد... یارا بهشت، صحبت یاران همدم است دیدار یار نامناسب، جهنم است
آوین کاربر خودمانی کاربر انجمن خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 289 پسندها پسندها 4,726 امتیازها امتیازها 238 سکه 164 امروز در 11:36 #2,804 تا کی دل من حزین هجران باشد بی تاب تو و مس*ت وپریشان باشد
پناه. مدیر آزمایشی تالار رمان+مدیر آز تالار موسیقی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه مدال فرشته زمینی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,263 پسندها پسندها 6,095 امتیازها امتیازها 388 سکه 4,060 امروز در 11:38 #2,805 آوین گفت: تا کی دل من حزین هجران باشد بی تاب تو و مس*ت وپریشان باشد کلیک کنید تا گسترش یابد... دریاب که از روح جدا خواهی رفت در پردۀ اسرار فنا خواهی رفت
آوین گفت: تا کی دل من حزین هجران باشد بی تاب تو و مس*ت وپریشان باشد کلیک کنید تا گسترش یابد... دریاب که از روح جدا خواهی رفت در پردۀ اسرار فنا خواهی رفت
آوین کاربر خودمانی کاربر انجمن خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 289 پسندها پسندها 4,726 امتیازها امتیازها 238 سکه 164 امروز در 11:40 #2,806 تو ماهی بر شکوه آسمانم به چشمانت قسم دل را مرنجان
پناه. مدیر آزمایشی تالار رمان+مدیر آز تالار موسیقی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه مدال فرشته زمینی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,263 پسندها پسندها 6,095 امتیازها امتیازها 388 سکه 4,060 امروز در 11:41 #2,807 آوین گفت: تو ماهی بر شکوه آسمانم به چشمانت قسم دل را مرنجان کلیک کنید تا گسترش یابد... نسیم زلف تو چون بگذرد بر تربت حافظ ز خاک کالبدش هزار لاله برآید نیست در شهر نگاری که دل ما ببرد بختم ار یار شود رختم از این جا ببرد
آوین گفت: تو ماهی بر شکوه آسمانم به چشمانت قسم دل را مرنجان کلیک کنید تا گسترش یابد... نسیم زلف تو چون بگذرد بر تربت حافظ ز خاک کالبدش هزار لاله برآید نیست در شهر نگاری که دل ما ببرد بختم ار یار شود رختم از این جا ببرد
آوین کاربر خودمانی کاربر انجمن خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 289 پسندها پسندها 4,726 امتیازها امتیازها 238 سکه 164 امروز در 11:42 #2,808 در زلف چو چوگانت غلطیده بسی جانها وز بهر چنان مشکی جان عنبر حیرانی
پناه. مدیر آزمایشی تالار رمان+مدیر آز تالار موسیقی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه مدال فرشته زمینی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,263 پسندها پسندها 6,095 امتیازها امتیازها 388 سکه 4,060 امروز در 11:43 #2,809 آوین گفت: در زلف چو چوگانت غلطیده بسی جانها وز بهر چنان مشکی جان عنبر حیرانی کلیک کنید تا گسترش یابد... یار با ما بیوفایی میکند بیگناه از من جدایی میکند
آوین گفت: در زلف چو چوگانت غلطیده بسی جانها وز بهر چنان مشکی جان عنبر حیرانی کلیک کنید تا گسترش یابد... یار با ما بیوفایی میکند بیگناه از من جدایی میکند