.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 4,087 پسندها پسندها 26,929 امتیازها امتیازها 903 سکه 695 امروز در 17:41 #2,831 پناه. گفت: واعظی پرسید از فرزند خویش، هیچ میدانی مسلمانی به چیست؟ صدق و بی آزاری و خدمت به خلق هم عبادت هم کلید زندگیست کلیک کنید تا گسترش یابد... ترسم این است نیایی نفسم تنگ شود نقش رویایی تو هی کم و کم رنگ شود #علینیاکوئیلنگرودی
پناه. گفت: واعظی پرسید از فرزند خویش، هیچ میدانی مسلمانی به چیست؟ صدق و بی آزاری و خدمت به خلق هم عبادت هم کلید زندگیست کلیک کنید تا گسترش یابد... ترسم این است نیایی نفسم تنگ شود نقش رویایی تو هی کم و کم رنگ شود #علینیاکوئیلنگرودی
پناه. مدیر آزمایشی تالار رمان+مدیر آز تالار موسیقی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه مدال فرشته زمینی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,288 پسندها پسندها 6,140 امتیازها امتیازها 388 سکه 4,062 امروز در 17:44 #2,832 .مَرزمِه. گفت: ترسم این است نیایی نفسم تنگ شود نقش رویایی تو هی کم و کم رنگ شود #علینیاکوئیلنگرودی کلیک کنید تا گسترش یابد... در ساغر ما گل شرابی نشکفت در این شب تیره ماھتابی نشکفت
.مَرزمِه. گفت: ترسم این است نیایی نفسم تنگ شود نقش رویایی تو هی کم و کم رنگ شود #علینیاکوئیلنگرودی کلیک کنید تا گسترش یابد... در ساغر ما گل شرابی نشکفت در این شب تیره ماھتابی نشکفت
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 4,087 پسندها پسندها 26,929 امتیازها امتیازها 903 سکه 695 امروز در 19:27 #2,833 پناه. گفت: در ساغر ما گل شرابی نشکفت در این شب تیره ماھتابی نشکفت کلیک کنید تا گسترش یابد... تیری ز کمانخانه ابروی تو جست دل پرتو وصل را خیالی بر بست #ابوسعید_ابوالخیر
پناه. گفت: در ساغر ما گل شرابی نشکفت در این شب تیره ماھتابی نشکفت کلیک کنید تا گسترش یابد... تیری ز کمانخانه ابروی تو جست دل پرتو وصل را خیالی بر بست #ابوسعید_ابوالخیر
پناه. مدیر آزمایشی تالار رمان+مدیر آز تالار موسیقی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه مدال فرشته زمینی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,288 پسندها پسندها 6,140 امتیازها امتیازها 388 سکه 4,062 امروز در 19:29 #2,834 .مَرزمِه. گفت: تیری ز کمانخانه ابروی تو جست دل پرتو وصل را خیالی بر بست #ابوسعید_ابوالخیر کلیک کنید تا گسترش یابد... تا ابد بوی محبت به مشامش نرسد هر که خاک در میخانه به رخساره نرفت
.مَرزمِه. گفت: تیری ز کمانخانه ابروی تو جست دل پرتو وصل را خیالی بر بست #ابوسعید_ابوالخیر کلیک کنید تا گسترش یابد... تا ابد بوی محبت به مشامش نرسد هر که خاک در میخانه به رخساره نرفت
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 4,087 پسندها پسندها 26,929 امتیازها امتیازها 903 سکه 695 امروز در 19:32 #2,835 پناه. گفت: تا ابد بوی محبت به مشامش نرسد هر که خاک در میخانه به رخساره نرفت کلیک کنید تا گسترش یابد... تا آمدم گلی بنشانم، بهار رفت تا ماشه را به لرزه چکاندم، شکار رفت تا دل دلی کنی تو و من پا به پا کنم آهو دوید و سار پرید و سوار رفت #ریحانه_واعظ
پناه. گفت: تا ابد بوی محبت به مشامش نرسد هر که خاک در میخانه به رخساره نرفت کلیک کنید تا گسترش یابد... تا آمدم گلی بنشانم، بهار رفت تا ماشه را به لرزه چکاندم، شکار رفت تا دل دلی کنی تو و من پا به پا کنم آهو دوید و سار پرید و سوار رفت #ریحانه_واعظ
پناه. مدیر آزمایشی تالار رمان+مدیر آز تالار موسیقی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه مدال فرشته زمینی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,288 پسندها پسندها 6,140 امتیازها امتیازها 388 سکه 4,062 امروز در 19:33 #2,836 .مَرزمِه. گفت: تا آمدم گلی بنشانم، بهار رفت تا ماشه را به لرزه چکاندم، شکار رفت تا دل دلی کنی تو و من پا به پا کنم آهو دوید و سار پرید و سوار رفت #ریحانه_واعظ کلیک کنید تا گسترش یابد... تا چند اسیر عقل هر روزه شویم در دهر چه صد ساله چه یکروزه شویم
.مَرزمِه. گفت: تا آمدم گلی بنشانم، بهار رفت تا ماشه را به لرزه چکاندم، شکار رفت تا دل دلی کنی تو و من پا به پا کنم آهو دوید و سار پرید و سوار رفت #ریحانه_واعظ کلیک کنید تا گسترش یابد... تا چند اسیر عقل هر روزه شویم در دهر چه صد ساله چه یکروزه شویم
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 4,087 پسندها پسندها 26,929 امتیازها امتیازها 903 سکه 695 امروز در 19:34 #2,837 پناه. گفت: تا چند اسیر عقل هر روزه شویم در دهر چه صد ساله چه یکروزه شویم کلیک کنید تا گسترش یابد... من با تو تنها آنچه بايد گفت مي گويم از من، تو از حال دلم بهتر خبرداري من در دلم صد قونيه آوارگي دارم اي شمس! تبريزي برايم در نظر داري #شیرین_خسروی
پناه. گفت: تا چند اسیر عقل هر روزه شویم در دهر چه صد ساله چه یکروزه شویم کلیک کنید تا گسترش یابد... من با تو تنها آنچه بايد گفت مي گويم از من، تو از حال دلم بهتر خبرداري من در دلم صد قونيه آوارگي دارم اي شمس! تبريزي برايم در نظر داري #شیرین_خسروی
پناه. مدیر آزمایشی تالار رمان+مدیر آز تالار موسیقی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ناظر ارشد آثار ناظر همراه داور آکادمی رمانخـور فرشته زمینیبرترین ارسال کننده ماه مدال فرشته زمینی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,288 پسندها پسندها 6,140 امتیازها امتیازها 388 سکه 4,062 امروز در 19:35 #2,838 .مَرزمِه. گفت: من با تو تنها آنچه بايد گفت مي گويم از من، تو از حال دلم بهتر خبرداري من در دلم صد قونيه آوارگي دارم اي شمس! تبريزي برايم در نظر داري #شیرین_خسروی کلیک کنید تا گسترش یابد... یار درآمد ز باغ بیخود و سرمست دوش توبه کنان توبه را سیل ببردست دوش
.مَرزمِه. گفت: من با تو تنها آنچه بايد گفت مي گويم از من، تو از حال دلم بهتر خبرداري من در دلم صد قونيه آوارگي دارم اي شمس! تبريزي برايم در نظر داري #شیرین_خسروی کلیک کنید تا گسترش یابد... یار درآمد ز باغ بیخود و سرمست دوش توبه کنان توبه را سیل ببردست دوش