MonjiMonji عضو تأیید شده است. نویسنده افتخاری نویسنده افتخاری شاعـر مدیر بازنشسته شاعر نوشتهها نوشتهها 6,586 پسندها پسندها 13,317 امتیازها امتیازها 703 سکه 700 1/18/24 #41 نپرسی حال یار دلفکارت که هجران چون کند با روزگارت ته که روز و شوان در یاد مویی هزارت عاشق با مو چه کارت ****** باباطاهر آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
نپرسی حال یار دلفکارت که هجران چون کند با روزگارت ته که روز و شوان در یاد مویی هزارت عاشق با مو چه کارت ****** باباطاهر
MonjiMonji عضو تأیید شده است. نویسنده افتخاری نویسنده افتخاری شاعـر مدیر بازنشسته شاعر نوشتهها نوشتهها 6,586 پسندها پسندها 13,317 امتیازها امتیازها 703 سکه 700 1/18/24 #42 چون قهوه بدست گیرد آن حب نبات از عکس رُخش قهوه شود آب حیات عکس رُخ او به قهوه دیدم گفتم خورشید برون آمده است از ظلمات آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
چون قهوه بدست گیرد آن حب نبات از عکس رُخش قهوه شود آب حیات عکس رُخ او به قهوه دیدم گفتم خورشید برون آمده است از ظلمات
MonjiMonji عضو تأیید شده است. نویسنده افتخاری نویسنده افتخاری شاعـر مدیر بازنشسته شاعر نوشتهها نوشتهها 6,586 پسندها پسندها 13,317 امتیازها امتیازها 703 سکه 700 1/18/24 #43 ** شوق می نوشم به گرد یار می گردم سخن مستانه می گویم ولی هوشیار می گردم گهی خندم گهی گریم گهی افتم گهی خیزم مسیحا در دلم پیدا و من بیمار می گردم (مولانا) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
** شوق می نوشم به گرد یار می گردم سخن مستانه می گویم ولی هوشیار می گردم گهی خندم گهی گریم گهی افتم گهی خیزم مسیحا در دلم پیدا و من بیمار می گردم (مولانا)
MonjiMonji عضو تأیید شده است. نویسنده افتخاری نویسنده افتخاری شاعـر مدیر بازنشسته شاعر نوشتهها نوشتهها 6,586 پسندها پسندها 13,317 امتیازها امتیازها 703 سکه 700 1/18/24 #44 ﺧﻮﺵ ﺧﺮﺍﻣﺎﻥ ﻣﯿﺮﻭﯼ ، ﺍﯼ ﺟﺎﻥ ﺟﺎﻥ ، ﺑﯽ ﻣﻦ ﻣﺮﻭ ﺍﯼ ﺣﯿﺎﺕ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ، ﺩﺭ ﺑﻮﺳﺘﺎﻥ ﺑﯽ ﻣﻦ ﻣﺮﻭ ﺍﯼ ﻓﻠﮏ ﺑﯽ ﻣﻦ ﻣﮕﺮﺩ ﻭ ﺍﯼ ﻗﻤﺮ ﺑﯽ ﻣﻦ ﻣﺘﺎﺏ ﺍﯼ ﺯﻣﯿﻦ ﺑﯽ ﻣﻦ ﻣﺮﻭﯼ ﻭ ﺍﯼ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﯽ ﻣﻦ ﻣﺮﻭ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ﺧﻮﺵ ﺧﺮﺍﻣﺎﻥ ﻣﯿﺮﻭﯼ ، ﺍﯼ ﺟﺎﻥ ﺟﺎﻥ ، ﺑﯽ ﻣﻦ ﻣﺮﻭ ﺍﯼ ﺣﯿﺎﺕ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ، ﺩﺭ ﺑﻮﺳﺘﺎﻥ ﺑﯽ ﻣﻦ ﻣﺮﻭ ﺍﯼ ﻓﻠﮏ ﺑﯽ ﻣﻦ ﻣﮕﺮﺩ ﻭ ﺍﯼ ﻗﻤﺮ ﺑﯽ ﻣﻦ ﻣﺘﺎﺏ ﺍﯼ ﺯﻣﯿﻦ ﺑﯽ ﻣﻦ ﻣﺮﻭﯼ ﻭ ﺍﯼ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﯽ ﻣﻦ ﻣﺮﻭ
MonjiMonji عضو تأیید شده است. نویسنده افتخاری نویسنده افتخاری شاعـر مدیر بازنشسته شاعر نوشتهها نوشتهها 6,586 پسندها پسندها 13,317 امتیازها امتیازها 703 سکه 700 1/18/24 #45 درس نادانی به ما فرمود عشق ؛ وین ز هر علمی که دانی خوش تر است پیش من ، مردن به یاد روی دوست از حیات جاودانی خوشتر است آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
درس نادانی به ما فرمود عشق ؛ وین ز هر علمی که دانی خوش تر است پیش من ، مردن به یاد روی دوست از حیات جاودانی خوشتر است
MonjiMonji عضو تأیید شده است. نویسنده افتخاری نویسنده افتخاری شاعـر مدیر بازنشسته شاعر نوشتهها نوشتهها 6,586 پسندها پسندها 13,317 امتیازها امتیازها 703 سکه 700 1/18/24 #46 نخوانٖده ميزنم ورق كتاب شعر ديگران تا كه رسم به بيت تو, نگين جمع شاعران غزل ترانه ميكنى , قصيده دانه ميكنى به كام اين كبوترى , كه با تو زد به آسمان آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
نخوانٖده ميزنم ورق كتاب شعر ديگران تا كه رسم به بيت تو, نگين جمع شاعران غزل ترانه ميكنى , قصيده دانه ميكنى به كام اين كبوترى , كه با تو زد به آسمان
MonjiMonji عضو تأیید شده است. نویسنده افتخاری نویسنده افتخاری شاعـر مدیر بازنشسته شاعر نوشتهها نوشتهها 6,586 پسندها پسندها 13,317 امتیازها امتیازها 703 سکه 700 1/18/24 #47 بود آیا که خــرامان ز درم بازآیی؟ گره ازکار فروبستـهٔ ما بگشایی؟ نظری کن، که به جان آمدم از دلتنگی گذری کن: که خیـالی شدم از تنهایی #عراقی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
بود آیا که خــرامان ز درم بازآیی؟ گره ازکار فروبستـهٔ ما بگشایی؟ نظری کن، که به جان آمدم از دلتنگی گذری کن: که خیـالی شدم از تنهایی #عراقی
نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,554 پسندها پسندها 21,809 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,211 1/18/24 #48 دلدار چنان مشوش آمد که مپرس هجرانش چنان پر آتش آمد که مپرس گفتم که مکن گفت مکن تا نکنم این یک سخنم چنان خوش آمد که مپرس ? مولانا آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
دلدار چنان مشوش آمد که مپرس هجرانش چنان پر آتش آمد که مپرس گفتم که مکن گفت مکن تا نکنم این یک سخنم چنان خوش آمد که مپرس ? مولانا
نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,554 پسندها پسندها 21,809 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,211 1/18/24 #49 دل بود از تو خسته.. جان بود از تو رسته.. جان نیز گشت خسته.. از تو کجا گریزم..؟! گر بندم این بصر را ور بگسلم نظر را، از دل نه*ای گسسته.. از تو کجا گریزم ..؟! آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
دل بود از تو خسته.. جان بود از تو رسته.. جان نیز گشت خسته.. از تو کجا گریزم..؟! گر بندم این بصر را ور بگسلم نظر را، از دل نه*ای گسسته.. از تو کجا گریزم ..؟!
ابتـهاجابتـهاج عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,167 پسندها پسندها 14,367 امتیازها امتیازها 648 سکه 985 1/18/24 #50 . گر کسب کمال میکنی میگذرد ور فکر مجال میکنی میگذرد دنیا همه سر به سر خیال است، خیال هر نوع خیال میکنی میگذرد… (وحشی بافقی) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
. گر کسب کمال میکنی میگذرد ور فکر مجال میکنی میگذرد دنیا همه سر به سر خیال است، خیال هر نوع خیال میکنی میگذرد… (وحشی بافقی)