| سخن بزرگان |

انسان عاقل اول مغزش را بکار می اندازد سپس زبان را و نادان اول میگوید سپس فکر میکند

بهمین سادگی تفاوت بین یک ابله و خردمند قابل تشخیص است ...

?احمد شاملو

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏‌به ندرت در هر صد نفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی؛ بگذار دیگران هر چه دوست دارند بگویند، زیرا هر کسی آزاد است که احمق باشد.

[ آرتور شوپنهاور ]

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: هیوم
آدم باید خیلی ذلیل باشد که حسرت سال‌های بخصوصی از عمرش را بخورد…
مامی‌توانیم با رضایت خاطر پیر شویم؛ افسوس چه چیزی را بخوریم؟ ها؟ جوانی؟
ما هرگز جوان نبوده‌ایم

?لویی فردینان سلین

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ممکن است که من منکر چیزی باشم؛
ولی لزومی نمی بینم که آنرا به لجن بکشم یا حق اعتقاد به آنرا از دیگران سلب کنم.

? #کالیگولا
✍? #آلبر_کامو?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخر سر فقط وسایلت از تو می مانند. شاید برای همین من هرگز نتوانسته ام چیزی را دور بریزم. شاید به این خاطر جهان را تلنبار میکردم: در این امید که وقتی مُردم، جمع تمام چیزهایم نشانه زندگی بزرگتری از آنچه داشتم باشد.

? #تاریخ_عشق
✍? #نیکول_کراوس

آخرین ویرایش توسط مدیر:
رفیق، زندگی را بدانگونه که مردمان به تو عرضه می‌دارند مپذیر. پیوسته به خود بقبولان که زندگی، زندگی تو یا دیگران، میتواند زیباتر از این باشد.
به هیچ روی آن زندگی دیگر را مپذیر؛ آن زندگی آینده را که شاید تسلی‌بخشمان باشد و یاریمان دهد تا آسان‌تر به رنج‌های این یک گردن نهیم.
از روزی که رفته‌رفته دریابی که مسئول بیشتر رنج‌های زندگی نه خدا بلکه بشر است، دیگر بدان‌ها تن در نخواهی داد.⁣
⁣⁣
⁣⁣? #مائده‌های_زمینی⁣
✍? #آندره_ژید

آخرین ویرایش توسط مدیر:
طفل تعجب می‌کند، جوان خشمناک می‌گردد، ولی پیر جهان‌دیده با نگاه خونسرد به این دنیا نظر می‌کند، از حق و ناحق نمی‌جوشد و از خوب و بد چشم‌ می‌پوشد ...

? #آدمک_حصیری
✍? #آناتول_فرانس

آخرین ویرایش توسط مدیر:
قشنگ ترین آدم‌هایی که می‌شناسیم کسانی هستند که شکست، رنج، مبارزه، و خسران را شناخته‌ و راه خود را از اعماق بازیافته‌اند.
این افراد قدردان زندگی‌اند و نسبت به آن حساسیت و درکی دارند که آنها را از همدردی، مهربانی، و نوعی توجه دوست داشتنی و عمیق سرشار می‌کند.
آدم های قشنگ اتفاقی به وجود نمی‌آیند...

#الیزابتکوبلرراس

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تو نیامده‌ای بر جهان اثر بگذاری ،

آمده‌ای زندگی کنی تا شاد باشی ...?

? ریچارد باخ

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آدم‌ها بیشتر از اینکه دلبسته‌ زندگیشون‌ باشن در‌بند اون هستن و‌ به جای اینکه در‌ زندگی غرق بشن و تجربش کنن بیشتر نگران تصویری هستن که ازشون به جای میمونه و این وقتی همه چیز فانیست چه اهمیتی داره؟!

[ میلان کوندرا ]

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ارزش واقعی یِک انسان
در ادامه دادن اهداف سَنجیده می شود .
-مارکوس اورلیوس

آخرین ویرایش توسط مدیر:
زندگی پیدا کردن خودت نیست ،
زندگی ساختن خودت است.
-جرج برناردشو

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سانتیاگو :
بهتره به چیزایی که ندارم فکر نکنم بجاش به چیزایی که دارم فکر می‌کنم؛
من یه عالمه امید دارم بهتره به امید فکر کنم.

[ ارنست همینگوی ]

آخرین ویرایش توسط مدیر:
نیمی از نگرانی‌ها و دلواپسی‌های ما از توجه‌مان نسبت به عقیده‌ی دیگران ناشی می‌شود ؛
باید این خار را از تن خود در آوریم ...

#ارویندیالوم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
معلمم در سيزده سالگى،

سؤالى پرسيد و گفت

انتظار ندارم بتوانی به سؤال من پاسخ دهی...

اما اگر در پنجاه سالگى هم نتوانی پاسخى براى آن بيابی،

در اين صورت، حتم بدان که زندگی را ضايع کرده‌ای...

"به خاطر چه چیزی بايد از شما ياد كنند؟"

? #پیتر_دراکر

آخرین ویرایش توسط مدیر:
لایه‌ٔ خارجی شما آن چهره‌ای است که رو به دنیا قرار دارد. این لایه خصوصیاتی را پنهان می‌کند که سایه‌ٔ شما را می‌سازد. سایه‌های ما آن‌قدر خوب استتار شده‌اند که اغلب ما یک چهره‌ به دنیا نشان میدهیم در حالی‌که در واقع آن روی کاملاً متضاد در درون ماست.

بعضی از مردم با ایجاد لایه‌ای سخت احساسات خود را مخفی می‌کنند یا نقابی از شوخ طبعی به چهره می‌زنند تا غم‌هایشان را پنهان کنند. کسانی که عقل کل هستند در واقع حماقت‌شان را پنهان می‌کنند و برخی دیگر که رفتارهایی خودخواهانه دارند، احساس ناامنی خود را پنهان میدارند.

#دبی_فورد

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Monji
?

به گونه‌ای زندگی کنید که
وقتی فرزندان تان به یاد عشق،
عدالت، صداقت و مهربانی می‌افتند،
شما در نظرشان تداعی شوید.

? اندرومتیوس

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اگر نمی توانید پرواز کنید، بدوید. اگرنمی توانید بدوید، راه بروید. اگر نمی توانید راه بروید، سینه خیز بروید. هر کاری که انجام می دهید

آخرین ویرایش توسط مدیر:
رویاهاتو محکم بچسب؛ واسه این که اگه رویاها بمیرن، زند‌گی عین مرغ شکسته بالی میشه که دیگه مگه پروازو تو خواب ببینه.

-لنگستن هیوز

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آلبرکامو:

می‌خواهم رازِ بزرگی را برایتان فاش کنم :

در انتظارِ داوریِ روز قیامت نمانید.

این داوری همه روزه روی می‌دهد !

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 1)
عقب
بالا پایین