بر سر سفره احساس اگر جایی بود
سخن ساده تبریک مرا جا بدهید
سین هشتم سخن ساده تبریک من است
جا سر سفره اگر نیست، به دلها بدهید?
عیدتون مبارک?
??دیگه من حوصلم نشد متن پیدا کنم از فاطی کپی کردم مهم نیته
(وکتورهارو توی لپ تاپ چیدم ممکنه توی گوشی یا تبلت چینشش بهم بریزه)
________________________________________________________________________________ « به نام پَروَرا » (در روز اول فروردین جمشید فرمان داد تا تختی برای او فراهم آورنند که به چهار سو بچرخد و آن را در دالان رو به باغ قرار دهند و آمدن تمامی بزرگان ولشکریان را نیز خواستار شد. آنگاه خود تاجی بر سر نهاد که در جلوی آن آینه ای نصب شده بود سپس بر تخت خود نشست و مشاهده نمود که خورشید از هر چهار سو بر تاجش می تابد لذا فرمان داد تا این روز را جشن بگیرند و فرمود که این روز روز آغاز طبیعت است و روزی است که زمین و خورشید در جایگاه خود قرار میگیرنند پس باید این روز را جشن گرفت و فرمان داد تا هفت روز متواری را پایکوبی کنند .) _______________ خیلی وقته دست به قلم نبردم و حقیقتا ذهنم خالی بود و هرسال به رسم ادب همه رو تگ میکردم، امسال بدون اجازه @BiJoU تاپیک زدم و هیچی به ذهنم خالیم نمی رسه.
پارسال دم عید حال هوای خوبی داشت انجمن برعکس امسال که شخص خودمم هنوز باورم نمیشه 6 ساعت دیگه سال تحویل میشه. از شروع سال 1400 تا به اینجا همه اتفاقای تلخ و شیرینی داشتیم، بعضیا شیرینش بیشتر برای بعضی هام از جمله خودم تلخیاش بیشتر بود.
با این حال هنوز بین علما اختلافه که سال پایانی قرن بود یا شروع قرن جدید بود؛ اما خوب یا بدش داره میره، ما ایرانیا بدرقه کردنمون خوبه، باید کم کم بفرستیمش بره... .
در آخر هم امیدوارم امسال همه به اونچه براش تلاش کردن برسن و اونچه رو میخوان بدست بیارن و مهم تر از همه برای تک تک دوستام آرزوی آرامش و حال ناب دارم:) سال نو مبارک? __________________________________ گشت گرداگرد مهر تابناک، ایران زمین
روز نو آمد و شد شادی برون زندر کمین
ای تو یزدان، ای تو گرداننده مهر و سپر
برترینش کن برایم این زمان و این زمین
(شاهزاده پوریا ساسانی ملقب به خسروانوشیروان)
دوستای نزدیکم: @emina_akhvn به امید حال خوبت❤ @KIA به امید ادم شدنت :/ @SHAWN به امید رشد و ترقیت و کور شدن چشم دشمنامون و البته بن شدنت?? @آتـریـسـا به امید بهتر شدنت عطرعلی? @Alien به امید قبولیت و موفق شدنت?❤ @ناسـور به امید پولدار شدنت❤ @مدیریت به امید ترقی به پله های بالاتر ❤? @Romeo به امید بی تفاوت نشدنت?? @نیـاز به امید خوشحال شدنت? @AftabGardoon به امید چاپ کتاب های بیشتر? @حیدر ایرضالّی به امید سر زدنت و خوشبختی روز افزونت❤ @N.DARDAN به امید شوهر کردنت توی قرن جدید ?? @تِلـمـآ به امید حال خوب و شادی زیاد?? @Dokhidarya به امید برگشتنت? @Khazaan توهم برگرد? @Nana به امید مطب زدنت? @Sreanoosh برای تو امید ندارم دیگه پولیکا? @BiJoU به امید سیاه شدنت? @Kallinu به امید موفیقت پرنده? @iPardis به امید خسته نشدنت? @.:مریــم:. به امید موفقیت و قبولی امسال? @Aramesh امیدی به توهم ندارم فعلا? @Noraidits به امید خوشبختی? @RMwN به امید موفقیتت دا❤ @شکارچی به امید سمیه گفتنت? @HOORI به امید آدم شدن توهم کنار کیاناز :/ ------
و: @Psy.N.Parsianfard @ری را @DiMond @حوسار @بهار نارنج @خط بنفش @خط سیاه
هرکی از قلم افتاده عذر منو بپذیره و اعلام کنه ...! پ.ن(این همه قلب یه جا نفرستاده بودم?)
سلام!
تبریک گفتن وقتی نام بردنی میشه سخت میشه...
ترس ع قلم افتادن آدم رو میگیره...
تلاش میکنم از روی لیست کاربرای ته سایت، همه رو تگ کنم، اگر نشد، بازم ببخشید!
@NiHAN عید شما مبارک! امیدوارم رمان هاتون بسیار بهتر باشه و بسیار بیشتر بخوننش!?? @تِلـمـآ عید تو هم مبارک شاخه نبات! امیدوارم بسیار بیشتر بنویسی و هربار دلی تر! @نارسیســآ عیدت مبارک بانو! خیلی شاد باشی! @Lucifer عیدت مبارک سارابانو! امیدوارم بازم از اون رمان های تخیلی بنویسی^^ @^MS.ZAND^ عیدت مبارک مهربون! امیدوارم همینطور مهربون بمونی! @"مبینـامـ" عید شما مبارکه! امیدوارم همینطور باحوصله باشین! @Vixon عیدتون مبارک تینا خانوم! سال خوبی باشه براتون! @Hosein عیدت مبارک نجفی! امیدوارم موفقتر باشی و ع این زشتی درعای @اِلــآی عیدت مبارک بانوی آوا! سال پر از شادی ای باشه برات! @نیـاز عیدت مبارک رئیس! خدا بهت حوصله ی بیشتری برا تحمل من بده! @Rainbow عیدت مبارک جناب! شاد باشید انشالله! @FlaMe عیدت مبارک دریای انرژی! حالت خیلی خوبتر از چیزی که نشون میدی باشه همیشه! @Galaxy عیدت مبارک بانو! مهندس شی جوون!=) @مدیریت عیدت مبارک مهندس! موفق باشی انشالله! دعا کن منم مهندس بشم! @BiJoU عیدت مبارک! سال خیلی خوبی داشته باشی! پر از بهانه برای عاتیش سوزوندن! @SHAHIN عیدتون مبارک جناب! خیلی موفق تر باشید! @Noraidits عیدت مبارک پسر خوب! مراقب مهربونیات باش امسالم^^ @حبیب آذرگشسب عید شما مبارک! در همه ی زمینه های فعالیتیتون موفق باشین! @Sweet عیدت مبارک کیوت! همین فرمون رو برو جلو! @سایــه عیدت مبارک بانو! شاد باشی (تگت کردم یهو دیدم خیلی وفته حرف نزدیم، دلم تنگ شد:) )! @KIA کاف عه ناز عه هنرمند، عیدت زیبا! سال پرشوری داشته باشی! @ری را بانو ریرا، عیدت مبارک! امیدوارم امسال کلی گل خوشگل بخری و شادتر باشی! @الماس عیدتون مبارک! خواستم بگم شعراتون خیلی خشنگه و بازم شعر بگید امسال^^ @Psy.N.Parsianfard نوژان سرسخت، عیدت مبارک! بجنگ و تجربه کن امسالريال قله منتظرته! @خط بنفش عید شما مبارک! خیلی بهتون خوش بگذره امسال! @TARA_ عیدت مبارک پرنسس دایانا! سال شادی باشه برات! @Mr.Rad آقا کوهیار مهربون، عیدت مبارکه! امیدوارم امسالم مث کوه، استوار باشی و موفقیت ها رو یکی پس از دیگری درو کنی! @SHAWN چقدر خوبه هیچ وقت با تو نمیشه غریبی کرد، عیدت مبارک! خوش بگذره بهت رفیـــق! @Mohadeseh.f عیدت مبارک سلطان! خوشبخت ترین باشی! @Mohadeseh.jh عیدت مبارک نویسنده جان! امیدوارم کلیییی شاد باشی امسال! و کلی پارت بذاری بری غاشیه به همراه @نیـاز ! @بهار نارنج بهارِنارنج، باهار شیراز مبارکت! امیدوارم هدفت و خیریت و حکمت خدا، توی یه مسیر بیوفتن!!! @ناسـور عید همساااااااااااااااده مبارکههههه! خفن تر از هرسال باشی امسالم^^ @حوسار عیدت مبارک! امیدوارم روزگار بر مراد دل تو خوب عه خوب باشه! @HILDA عیدتون مبارک بانو! حضورتون مستدام، داتون شاد! @کاکتوس عیدت مبارک دااا! شاد باشی! @آتـریـسـا عیدت مبارک رئیس! امیدوارم امسال هم مث قبل، کتاب دفترا رو شکست بدی^^ @wayfarer عیدتون مبارک جناب! سال شادی داشته باشید انشالله! @.:مریــم:. عیدت مبارک عزیزمممم^^ ماهای کلی سالت بخیر! امیدوارم خیلی شاد باشیی! خیلی عااا=) @شکارچی عیدت مبارک مشتی! امیدوارم سال خوبی باشه! پرقدرت تر باشی امسال! @DiMond عیدت مبارک الماس! سال درخشانی باشه برات! @hadis hpf عیدت مبارکه رئیس! امیدوارم حال دلت خوب باشه، همیشه به شادی تو آسمونا باشی! @مَـه عیدت مبارک بامعرفت! دنیا به کامت باشه بانو! @Elijah عیدت مبارک بانو! خوش بگذره! @Ali_Master عیدتون مبارک! موفق تر باشید امسال! @parastoo عیدت مبارک پرستوبانو! امیدوارم امسال سال خوبی باشه براتون! @HOORI عیدت مبارک عزیز! شاد باشی الهی! @N.DARDAN عیدت مبارک ستون! انشالله امسال بیشتر ببینمت=|! @Alien عیدتون مبارک! انشالله امسال سال رسیدن به هدف و جشن باشه! @حیدر ایرضالّی عیدت مبارک عمو! خیلی خیلی خیلی باحالتر از سالی دیه باشه امسال! @?pumpkin? عیدت مبارک نارنجی! خوش بگذره! @یمنا عیدت مبارک رفیق خوش قلمم! امسال خیلی سال خوبی باشه برات! @آراگُــــــــل عیدت مبارک گل بانو! سال پر از بهروزی ای باشه برات! @صدف درویش نژاد سلام صدف! دلتنگتم! سال نوی خوبی باشه برات! @خاتم سال نوی شما مبارک! شاد باشید! @Ava_86 عید شما هم مبارک! انشالله همش جشن باشه امسال!
و @Umbra عید تو هم مبارک باشه جوجه!
امیدوارم بهترین امسالتون باشید، و امسال رو برای بقیه تعریف کنین، به عنوان منبع خاطره!^^
تگ کردن سخته
خدا خواست و تونستم ایام عید رو نه حداقل کامل، ولی در حد تبریک نه پیشاپیش نه پساپس، همون روز باشم و تبریک بگم. تبریک پیشاپیش تو پروفمم چند نفر جا موندن، پس تگ نمیکنم این بار، تا نه ناراحتی برای بقیه پیش بیاد نه خودم که فلانی رو تگ نکردم..
سال نوتون مبارک امیدوارم بهترین سال عمرتون باشه و آرزوهای سال تحویلتون بشن داشته های سال تحویل سال دیگه?