(تقاص)

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع افـــرا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
تقاص
همون‌جور که از اسم پیداست..
قراره از تقاص‌هایی که به ناحق..
تقاص‌هایی که از سر قضاوت غلط..
تقاص‌هایی که از روی فکر اشتباه..
گرفته‌ان، گفته بشه.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بابا بزرگم همیشه می‌گفت:
اگه می‌خواین آدم موفقی بشین، باید تجربه داشته باشین.
اما من حرف وقت خواستم چیزی رو تجربه کنم، گفتن:
نکن تو دختری!
خواستم باصدای بلند بخندم، گفتن:
هیس! بلند نخند، تو دختری.
خودم خواستم دختر باشم که الان تقاص پس بدم؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
شنیدم میگن مرد نباید گریه کنه، شنیدم میگن مرد نباید با کسی درد و دل کنه، شنیدم میگن مرد باید دردشو تو سینه‌اش حبس کنه.
این مرد مگه دل نداره؟ باید و نباید‌هارو کی گذاشت؟
دختر وقتی دلش از همه کس و همه‌چیز پره گریه می‌کنه ولی مرد چی؟ مرد فقط می‌تونه سیگار بکشه که همین سیگار کشیدن روهم از بعضی مردا می‌گیرن.
خودش خواست مرد باشه که الان می‌خواین تقاص فکرای غلطتون‌رو ازش بگیرین؟

آخرین ویرایش:
"دختری که زیاد بیرون باشه، دختر درستی نیست!"
مطمئنم همه یکبار این جمله‌رو شنیدن... .
چرا؟ نکنه چون دختره؟
هرکس دوست داره آزاد باشه و زندگی کنه، بدون هیچ باید و نبایدی، ولی وقتی نوبت زندگی کس‌دیگه‌ای رسید امر و نهی کنه.. تو که خودت خرما می‌خوری، چطور انتظار داری کسی با حرفت خرما نخوره؟
اگه کمی.. فقط کمی این فکر‌‌ها و قضاوت‌های غلط رو از مغزمون خط بزنیم، شاید یک دردی از درد‌های یه نفر کم شد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
"پسر نباید از پدرش پول بگیره."
درسته پسر وظیفشه کار کنه ولی وقتی یکم بزرگ و عاقل شد..
پسری که توی دوره نوجوانی و جوانی هستش چطور نیازیاتش رو به تنهایی رفع کنه؟
پسری که هنوز داره درس می‌خونه و داره برای آینده‌اش تلاش می‌کنه.. چجوری تک و تنها این‌کارو کنه؟ مگه وظیفه هر خانواده‌ای نیست پشت و پناه همدیگه باشن؟
پس چطور بدون فکر کردن به اینا، حرف‌هایی که هیچ منطقی درشون نیست و تو مغز آدم‌ها جا می‌دین؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
"نژاد پرستی"
سیاه پوستان حق زندگی ندارن؟ چرا از زندگی کردن محرومشون می‌کنیم؟ چرا رنگ پوستشون رو هر دقیقه می‌زنیم تو سرشون؟ و خیلی چرا‌های دیگه..
انسانیت به رنگ پوست نیست، انسانیت به این‌که کسی‌رو به خاطر چیزی که درش هیچ نقشی نداشته محکوم نکنیم، انسانیت به این‌که به خاطر چیزی که خدا به اون شخص داده آزارش ندیم.. از زندگی کردن محرومش نکنیم.
بیاین به خاطر فکر‌های غلطمون خوشی‌‌های زندگی کسی‌رو ازش نگیریم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

افـــرا

سرپرست بازنشسته
کاربر انجمن
1,335
پسندها
پسندها
132
امتیازها
امتیازها
133
سکه
1
"غیرت، تعصب"
میگن واژه "غیرت" یعنی این‌که ناموست و خفه کنی تا مثلا مردونگی کرده باشی.. اما این مردونگی نیست، هیچ! ته نامردیِ.. غیرت یعنی اینکه به خاطر محدود کردناتون اشکش در نیاد، غیرت یعنی اینکه بدونه پشتش تو همه حال به شما گرمه، نه اینکه ازتون بترسه و فراری باشه!
واژه غیرت بد جا افتاده، غیرت این نیست که امر و نهی کنی، غیرت یعنی اینکه ببینی دلش چی می‌خواد.. دلش چی میگه! وگرنه همه داد زدن و بلدن، شاید بلندتر از من و شما.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین