᯾مبهم᯾

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع KAFKA
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
شغل اولم وانمود کردنه.
وانمود کنم حوصله دارم در حالیکه ندارم. وانمود کنم خوشحالم در حالیکه نیستم. وانمود کنم اذیت نیستم در حالیکه هستم. وانمود کنم دلتنگ نیستم درحالیکه هستم. وانمود کنم خسته نیستم درحالیکه هستم. خیلی هم هستم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آدم رفته رفته بیش از حد صبور می‌شود، آگاهانه و تعمدا صبور می‌شود و این مصیبت است.
-کارلوس فوئنتس

آخرین ویرایش توسط مدیر:
-من منظور بدی نداشتم.
+آدما هیچوقت منظور بدی ندارن. فقط اون زبون درازشون رو به حرکت درمیارن، سرشون رو پدرانه تکون می‌دن و آدم رو نصیحت می‌کنن، آدمو زجر می‌دن، هیچ منظوری بدی هم ندارن.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اگه یکیو دارید که هر روز از اتفاقات بزرگ و کوچیک روزمره‌تون باهاش صحبت میکنید و همرو گوش میده، یکی که هروقت ناراحتین میتونه با چندتا جمله حالتونو بهتره کنه، یکی که حتی اگه حرفم نزنید فقط بودنش براتون آرامش بخشه، یکی که براتون اهنگ میفرسته، هرچی تو اکسپلور میبینن براتون تو دایرکت میفرسته، یکی که وقتی شب میخواید بخوابید بهتون میگه “الاننن؟؟ چند دقیقه دیگم وایسا دیگه”، یکی که در جواب چه خبر؟ بهتون نمیگه سلامتی، یکی که شما براش مهمید، اگه یه آدم این شکلی دارید دو دستی سفت بچسبیدش، دنیا چیز قشنگ تری نداره که بهتون ارائه بده.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بعضی وقتا هم آدم با حرف ساده یه نفری، چنان میره تو خودش که با برف سال بعد برمی‌گرده.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

امروز یه پدر و دختر نشسته بودن کنارم بابای دختره برگشت بهش گفت: تا میتونی اشتباه کن. چرا میترسی اشتباه کنی و گند بالا بیاری؟ اگه قرار باشه که اشتباه نکنی که دیگه آدم نیستی.
اون موقع بود که فهمیدم که چقدر به شنیدن همچین چیزی نیاز داشتم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏دروغ شنیدن فقط اعتمادِ یک آدم نسبت به یه آدمِ دیگه رو خدشه دار نمیکنه، گاهی وقتی دروغ میشنویم اعتمادمون به خودمون در باب تشخیص افراد صادق بشدت کاهش پیدا میکنه، خاکستری و شکاک میشیم و حتی توی دلپذیرترین لحظات هم همیشه یه ترسی ته دلمون هست که "نکنه همه اینا یه دروغ بزرگ باشه؟"

آخرین ویرایش توسط مدیر:
امروز به یه قسمت بی نظیر توی کتاب چهار اثر فلورانس اسکاول شین برخورد کردم که نوشته بود: وقتی قاطعانه تصمیم میگیری که زندگی رویاهایت را داشته باشی، جهان هستی همه چیز را به نفع تو تغییر میدهد تا تو بتوانی آن را بدست بیاوری. افرادی که به آنها نیاز داری ظاهر می شوند، شفایی که به آن نیاز داری اتفاق می افتد، درهای بسته باز می شوند. هنگامی که برآورده شدن آرزوهایت را باور داشته باشی، معجزات یکی پس از دیگری رخ می دهند. در واقع همه چیز وقتی شروع میشه که ما قلباً تصمیم میگیریم که برای چیزی که میخوایم تلاش کنیم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
درد تو آنقدر عمیق است که پشت چشمت گیر کرده، و اگر بخواهی گریه کنی اشکت در نمی آید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دکتر هلاکویی چقدر قشنگ میگه که: حقیقتش این ایده آل گرایی ظاهری مثل قد و هیکل و خیلی چیز های دیگه تا یه سن و دوره ای خیلی مهمه، نه اینکه مهم نباشه ولی از یه سنی به بعد فقط میخوای بشینی با یکی که واست تکراری نمیشه حرف بزنی و حداقل واسه چند ساعت از دنیای شلوغ و پر استرست فاصله بگیری، کسی که بفهمتت حتی از چشمات.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین