᯾مبهم᯾

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع KAFKA
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من به تو می‌گویم که قوی باشی و می‌دانم که گاهی کلمات واقعا معجزه می‌کنند. من روزهای سخت زیادی دیده‌ام، رنج‌ های زیادی کشیده‌ام و اندوه زیادی را به جانم خریده‌ام، من تا انتهای درد های زیادی رفته‌ام، زخم‌ های زیادی را به جان لم*س کرده و پایان اندوه‌ های زیادی را به چشم دیده‌ام، من به تو می‌گویم که قوی باشی چون دیده‌ام که تمام مسیر های درد به مقصد های خوبی می‌رسند و هیچ مسیری خالی از امّید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست.
من به تو می‌گویم که قوی باش و ایمان دارم که گاهی کلمات، واقعا معجزه می‌کنند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تنهایی چه از نظر منطقی چه از نظر تجربی ربطی به تنها بودن ندارد. آنچه درباره تنهایی مهم است شمار افرادی نیست که دوروبر آدم هستند، بلکه احساسی است که فرد از رابطه‌اش با دیگران دارد.
فلسفه تنهایی - لارس اسوندسن

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ولی من همیشه یادم میمونه به همه آدمایی که دوسشون داشتن خوبی کردم و خوبی هدیه دادم اما اونا هر بدی که تونستن در حقم‌ کردن‌، من تموم وقتم و زندگیم رو براشون گذاشتم تا اونا همیشه خوب بمونن، که همیشه قوی و خوشحال بمونن، یه جورایی ذره ذره بدنم و وجودم رو بدون هیچ چشم داشتی براشون گذاشتم و اونا توی بدترین شرایط تنهام گذاشتن، رفتن و نموندن کنارم، رفتن و برنگشتن پشت سرشون رو ببینن اون آدمی که این همه بهشون خوبی کرد الان خودش بقیه زندگیشو چجوری داره سَر میکنه. چقدر آدمایی که دیدم بی چشم و رو نمک نشناس بودن، چقدر ازم دل شکستن و رهام کردن،اما شماها اینجوری نباشید، اگه هم هستید تا اَبد مثل من نبخشیدشون، آدمای بی رحم و بی ذات هیچوقت قابل بخشش نیستن، هیچوقت.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دقیقا همونجام که کافکا میگه همه‌ چیز احساساتم را جریحه‌ دار می‌کند‌، همه‌ چیز برایم کسالت‌ بار است، همه‌ چیز دلم را بهم می‌زند، احساس روشنی به من می‌گوید که هرگز خوشبخت نخواهم بود.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خیلی مونده تا بفهمی فاصله عشق تا نفرت فقط یه پله است از اون پله به بعد جفتتون پرت میشید پایین، دیگه نه حسی میمونه و نه آدمی مثل روز اولش میشه، چون لیوانی که شکست هیچوقت تیکه هاش مثل روز اول کنارش نمیشینه و اون قشنگی قبلش رو نداره. کاش بفهمید آدمی که دوستون داره تا مغز استخوان عاشقتونِ یه روز میتونه به همون اندازه هم ازتون متنفر باشه.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من قراره از این به بعد روی پای خودم وایسم، دستمو بزارم روی زانوهای خودم و از جام بلند بشم، قراره از این به بعد خودم پشت خودم باشم و خودم حواسم به خودم باشه که جایی دلم نشکنه و نزارم کسی سمتم بیاد و بهم آسیبی وارد کنه، قراره همیشه و همه جا آدم قهرمان زندگی خودم باشم. قوی؛ محکم و بدون هیچ شکستی، همیشه خودم کنار خودم و همراه خودم میمونم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یه وقتایی اینقدر درگیر دنیا و آدماش میشم که قشنگیای دیگه یادم میره، مثلا یادم میره که یه روزایی موهامو بالا ببندم و یه رژ قرمز کمرنگ بزنم و بشینم خودم رو توی آینه ببینم، یا مثلا یادم میره تو همون ماگی که چندروز پیش از کنار بازار خریدم یه نسکافه بریزم و برم پشت پنجره و به آدما نگاه کنم، یادم میره آخرِشبا قبل از اینکه بخوابم هدفونمو بردارم و به رفت و آمد ماشین ها و هیاهویی که هنوز توی خیابون پیچیده نگاه کنم، یادم میره یه وقتایی صبح بلند بشم و میز صبحونه دلخواهم رو بچینم، یا مثلا یادم میره ظهر برم همون ساندویچی ب*غل دانشگاه بشینم و همون همیشگی رو با نوشابه نارنجی بخورم و بدو بدو برم که به کلاسم برسم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تو فیلم بمب‌ یک‌ عاشقانه یه دیالوگ قشنگی هست که میگه: یه دقیقه دیگه تو این شهر معلوم نیست کی زنده‌ست کی مرده، اگه قرار باشه من یه دقیقه دیگه زنده باشم، فکر کردم دلم میخواد یه چیزایی بهت بگم که هیچوقت بهت نگفتم؛ اینکه من چقدر قیافتو، صداتو، لحن حرف زدنتو، خنده‌ هاتو، همین آرایش ناشیانه‌ قشنگی که کردی رو دوست دارم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اگه روزی خواستی گریه کنی من رو صدا بزن، قول نمیدم بتونم بخندونمت، ولی میتونم با تو گریه کنم. اگه روزی خواستی فرار کنی از اینکه من رو صدا بزنی اصلا درنگ نکن، قول نمیدم ازت بخوام که بمونی ولی میتونم باهات فرار کنم. اگه روزی نمیخواستی با کسی حرف بزنی من رو صدا بزن تا با هم سکوت کنیم، ولی اگه روزی من رو صدا زدی و من جوابی ندادم، به سمتم بیا. چون قطعاً تو اون زمان من به تو نیاز دارم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

یک روز می آیی که من دیگر دچارت نیستم.
-افشین یداللهی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین