᯾مبهم᯾

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع KAFKA
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
برای زندگی‌ ایده‌ آل احتیاج دارم "من" به چند نفر تقسیم بشه، تا همزمان سرکار بره، درس بخونه، برای آینده نگران باشه و پلن داشته باشه، آزمون بده، روابط اجتماعیش رو حفظ کنه، غذا بخوره، بخوابه، تفریح کنه، فیلم ببینه، ورزش کنه، اندامش رو روی فرم نگه داره، تمرکز کنه، روزانه هشت لیوان آب بخوره، رابطه‌ش رو حفظ کنه، خرید کنه، خونه رو تمیز و مرتب کنه، آشپزی کنه، به سلامت جسم و روحش اهمیت بده، ناراحت نشه و اطرافیانش رو ناراحت نکنه. من به یه قهرمان احتیاج دارم.
‏-رومانگ

آخرین ویرایش توسط مدیر:
چقدر جای تو اینجا کنار من، توی نگاه من ‏خالی است.
-احمد شاملو

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏یه دیالوگی بود که میگفت: ‌تو از ظرف بیسکوئیت همیشه اون تیکه که شکسته رو برمیداری، چون فکر میکنی لیاقت خوبشو نداری، و ما چقدر نرفتیم، نخوردیم، نپوشیدیم و آدما رو پس زدیم چون هیچکس نبود که بهمون حس کافی بودن بده، هیچوقت حس نکردیم لیاقت داریم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏تو اگه رنگ بودی میشدی آبی دریا، اگه میوه بودی میشدی توت فرنگی، اگه غذا بودی میشدی قرمه سبزی، اگه حس بودی میشدی حس جنگلای شمال، اگه بو بودی میشدی بوی خاک بارون خورده، اگه صدا بودی میشدی صدای ویولن، اگه مزه بودی میشدی شیرین، اگه شهر بودی میشدی پاریس، اگه ازم بپرسن تو شبیه چی هستی میگم “تو همونی که شبیه هیچی نیستی شبیه خودتی منحصر به فرد و خاص"
@سایــه
@آتـریـسـا
@سی سی
@مَـه
@Mohadeseh.jh

آخرین ویرایش توسط مدیر:

محبوب من، دوست داشتنِ شما رنج واقعیت را کم می‌کند.
-محمد صالح‌ علاء

آخرین ویرایش توسط مدیر:
قبل از اینکه کسی رو در مورد عصبانیتش قضاوت کنید، ازش راجب دردش بپرسید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
فروغ فرخزاد یه جا انگار منو توصیف میکنه و میگه: من همیشه دوست دارِ یک زندگیِ عجیب و پر حادثه بوده‌ام، شاید خنده ات بگیرد اگر بگویم من دلم می‌ خواهد پیاده دور دنیا بگردم، من دلم می‌ خواهد توی خیابان‌ ها مثل بچه‌ ها برقصم، بخندم، فریاد بزنم. من دلم می‌ خواهد کاری کنم که نقضِ قانون باشد. شاید بگویی دیوانه ام، ولی اینطور نیست من از اینکه کاری عجیب بکنم لذت می‌ برم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
هر چه بیشتر می‌بینمت، احتیاجم به دیدنت بیشتر می‌شود.
-شاملو

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من آدمِ جلویِ کسی رو گرفتن نیستم، آدمِ سدِ راه کسی شدن برای نرفتن، آدمِ کشیدنِ چمدون از دستایِ یکی، ‏آدم اینکه تویی که داری میری رو ‏از پشت ب*غل کنم و هزار بار بگم نرو، من فقط آدمِ وایستادن و نگاه کردنم، آدمِ دست و پنجه نرم کردن با نبودنا، آدمِ راحت دل کندن از دل کنده‌ها.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یه افسانه قشنگ هست که میگه: ما قبل اینکه به دنیا بیایم صحنه های مهم زندگیمون رو بهمون نشون میدن و میگن می خوای به زمین بری یا نه؟ پس قطعا صحنه ی مهمی بوده که ما تصمیم گرفتیم به دنیا بیایم، یه چیزای قشنگی بوده که ارزششو داشته که اون همه سختی رو ببینیم و قبول کنیم که باز می خوایم بیایم اینجا پس برا ترک کردن زندگی عجله نکنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین