worning.f طراح و گرافیست آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 123 پسندها پسندها 58 امتیازها امتیازها 28 سکه 48 شنبه ساعت 20:40 #271 تاجِرِ غَم گفت: آره چقد انجمنو دوس داری؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... حس خاصی ندارم چرا کافه نویسندگانو انتخاب کردی؟
تاجِرِ غَم گفت: آره چقد انجمنو دوس داری؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... حس خاصی ندارم چرا کافه نویسندگانو انتخاب کردی؟
دیـوادیـوا عضو تأیید شده است. مدیر ارشد دپارتمان کتاب + مدیر تالار کپیست پرسنل مدیریت مدیر ارشد مدیر رسـمی تالار منتقد ادبی مترجم کپیـست محبوب مسئولیت پذیر حرفه ای پشتکار خوب برتر فصل ارزشمند حمایت مدیر ارشد برتر سال فعال وفاداری مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,524 پسندها پسندها 9,032 امتیازها امتیازها 503 سکه 2,917 شنبه ساعت 20:46 #272 worning.f گفت: حس خاصی ندارم چرا کافه نویسندگانو انتخاب کردی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... چون حداقلش مدیر مسئولاش بچه نیستن جوگیر نیستن سبزی هم برای پاک کردن ندارن و جایی هست که کیفیت حرف اول میزنه همین سوال
worning.f گفت: حس خاصی ندارم چرا کافه نویسندگانو انتخاب کردی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... چون حداقلش مدیر مسئولاش بچه نیستن جوگیر نیستن سبزی هم برای پاک کردن ندارن و جایی هست که کیفیت حرف اول میزنه همین سوال
worning.f طراح و گرافیست آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 123 پسندها پسندها 58 امتیازها امتیازها 28 سکه 48 شنبه ساعت 20:48 #273 دیـوا گفت: چون حداقلش مدیر مسئولاش بچه نیستن جوگیر نیستن سبزی هم برای پاک کردن ندارن و جایی هست که کیفیت حرف اول میزنه همین سوال کلیک کنید تا گسترش یابد... انجمنای زیادی بودم و فعالیتای زیادی کردم ولی اکثرا یا بچه بودن یا بیلیاقت گفتم ی بارم اینجا رو امتحان کنم شاید همه مثل هم نباشن. بهترین رنک انجمن؟
دیـوا گفت: چون حداقلش مدیر مسئولاش بچه نیستن جوگیر نیستن سبزی هم برای پاک کردن ندارن و جایی هست که کیفیت حرف اول میزنه همین سوال کلیک کنید تا گسترش یابد... انجمنای زیادی بودم و فعالیتای زیادی کردم ولی اکثرا یا بچه بودن یا بیلیاقت گفتم ی بارم اینجا رو امتحان کنم شاید همه مثل هم نباشن. بهترین رنک انجمن؟
بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 3,523 پسندها پسندها 1,392 امتیازها امتیازها 273 سکه 217 دیروز ساعت 23:46 #274 همه رنک ها خوب و محترم دیدن چی تو ادما باعث میشه برا کنار گذاشتن شون مصمم شی؟
worning.f طراح و گرافیست آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 123 پسندها پسندها 58 امتیازها امتیازها 28 سکه 48 دیروز ساعت 23:49 #275 اینکه همیشه تقصیرو بندازن گردن دیگری. همین سوال
بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 3,523 پسندها پسندها 1,392 امتیازها امتیازها 273 سکه 217 دیروز ساعت 23:52 #276 اینکه حرفاش شبیه عملش نباشه و جلو خودت یه رفتار می کنه پشت سرت یه جور دیگه رفتار کنه به کدوم رابطه هرگز برنمی گردی؟
اینکه حرفاش شبیه عملش نباشه و جلو خودت یه رفتار می کنه پشت سرت یه جور دیگه رفتار کنه به کدوم رابطه هرگز برنمی گردی؟