دونات مرغ در سرآشپز پاپیون
	
	
		
			
				
					
						 
					
				
			
			
				
					
						
							 sarashpazpapion.com
						
					
					sarashpazpapion.com
				
			
		
	
مواد لازم برای۳ نفر
سینه مرغ چرخ شده ۱ عدد
نان تست ۸ ورق
سیب زمینی ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
جعفری تره و پیازچه ریز خردشده ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
نمک و فلفل ،آویشن و ادویه به مقدار لازم
سیر رنده شده ۳-۴ حبه
روغن به مقدار لازم
آرد سوخاری به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- نانهاي تست را در شير خيس كرده و اجازه ميدهيم تا نرم شود، بعد با دست فشار ميدهيم و شير اضافه آن را ميگيريم.(توجه داشته باشید که نان ها نباید حالت خمیر پیدا کنند فقط در حد نرم شدن کافیست) سينه مرغ را چرخ ميكنيم.
۲- سيبزميني پخته شده را نيز چرخ ميكنيم، سپس مرغ، نان تست و سيبزميني و سیر را مخلوط كرده، سبزيها را به آنها افزوده وتخممرغها را نيز ميافزاييم. نمك، فلفل، آويشن و ادويهكاري را هم اضافه كرده و خوب هم ميزنيم.
۳- از مواد به اندازه يك گردو برداشته و در آرد سوخاري ميغلتانيم، سپس وسط آنها را سوراخ كرده و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ ميكنيم.
نوش جان
منبع :سرآشپز پاپیون
وبسایت :
	
	
		
			
				
					
						 
					
				
			
			
		
	
	
	
				
			 
					
				طرز تهیه دونات مرغ
نانهاي تست را در شير خيس كرده و اجازه ميدهيم تا نرم شود، بعد با دست فشار ميدهيم و شير اضافه آن را ميگيريم.(توجه داشته باشید که نان ها نباید حالت خمیر پیدا کنند ...
				مواد لازم برای۳ نفر
سینه مرغ چرخ شده ۱ عدد
نان تست ۸ ورق
سیب زمینی ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
جعفری تره و پیازچه ریز خردشده ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
نمک و فلفل ،آویشن و ادویه به مقدار لازم
سیر رنده شده ۳-۴ حبه
روغن به مقدار لازم
آرد سوخاری به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- نانهاي تست را در شير خيس كرده و اجازه ميدهيم تا نرم شود، بعد با دست فشار ميدهيم و شير اضافه آن را ميگيريم.(توجه داشته باشید که نان ها نباید حالت خمیر پیدا کنند فقط در حد نرم شدن کافیست) سينه مرغ را چرخ ميكنيم.
۲- سيبزميني پخته شده را نيز چرخ ميكنيم، سپس مرغ، نان تست و سيبزميني و سیر را مخلوط كرده، سبزيها را به آنها افزوده وتخممرغها را نيز ميافزاييم. نمك، فلفل، آويشن و ادويهكاري را هم اضافه كرده و خوب هم ميزنيم.
۳- از مواد به اندازه يك گردو برداشته و در آرد سوخاري ميغلتانيم، سپس وسط آنها را سوراخ كرده و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ ميكنيم.
نوش جان
منبع :سرآشپز پاپیون
وبسایت :
 
					
				 
	 
                
                 
 
		 
			
		
		
		
	
	
			
		 
			
		
		
		
	
	
			
		 
			
		
		
		
	
	
			
		 
			
		
		
		
	
	
			
		 
			
		
		
		
	
	
			
		 
			
		
		
		
	
	
			
		 
			
		
		
		
	
	
			
		 
			
		
		
		
	
	
			
		 
			
		
		
		
	
	
			
		 
			
		
		
		
	
	
			
		 
			
		
		
		
	
	
			
		 
					
				

