چالش •|آشپزخونه کافه نویسندگان|•

دونات مرغ در سرآشپز پاپیون


مواد لازم برای۳ نفر
سینه مرغ چرخ شده ۱ عدد
نان تست ۸ ورق
سیب زمینی ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
جعفری تره و پیازچه ریز خردشده ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
نمک و فلفل ،آویشن و ادویه به مقدار لازم
سیر رنده شده ۳-۴ حبه
روغن به مقدار لازم
آرد سوخاری به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- نان‌هاي تست را در شير خيس كرده و اجازه مي‌دهيم تا نرم شود، بعد با دست فشار مي‌دهيم و شير اضافه آن را مي‌گيريم.(توجه داشته باشید که نان ها نباید حالت خمیر پیدا کنند فقط در حد نرم شدن کافیست) سينه مرغ را چرخ مي‌كنيم.
۲- سيب‌زميني پخته شده را نيز چرخ مي‌كنيم، سپس مرغ، نان تست و سيب‌زميني و سیر را مخلوط كرده، سبزي‌ها را به آنها افزوده وتخم‌مرغ‌ها را نيز مي‌افزاييم. نمك، فلفل، آويشن و ادويه‌كاري را هم اضافه كرده و خوب هم مي‌زنيم.
۳- از مواد به اندازه يك گردو برداشته و در آرد سوخاري مي‌غلتانيم، سپس وسط آنها را سوراخ كرده و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ مي‌كنيم.
نوش جان


منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
 
صبحانه با نان تست در سرآشپز پاپیون


مواد لازم برای۲ نفر
نان تست پنج برش
تخم مرغ ۲ عدد
شیر نصف پیمانه
نشاسته ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۴ قاشق غذا خوری
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
مغزیجات به مقدار لازم
عسل ۱ قاشق غذا خوری
کره ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه
۱- کناره های نان تست رو با چاقوی تیز جدا کنین..وبا دست به اندازه های کوچیک‌ خرد کنین..
یه ظرف که قابلیت رفتن تو فر رو داشته باشه انتخاب کنین وکفشو کلا با کره چرب کنید ونانهای تست خرد شده رو تو ظرف بچینین..
۲- حالا 👇
توی یه کاسه ی گود دو تا تخم مرغ +شیر +شکر + وانیل +دارچین رو با همزن دستی محکم بزنین تا مواد یدست بشن..حالا نشاسته ذرت رو با بیکینگ پودر روش الک کنین و همزمان با همزن دستی بزنین تا نشاسته گلوله نشه..
۳- حالا مواد مایع رو روی نونهای تست بطور یکنواخت بریزین وروش مغزیجات دلخواه خودتون رو بریزین وبذارین تو فر
۱۸۰درجه بمدت بیست تا سی دقیقه..
بعد از طی زمان وپخت کامل ،ظرف رو بیرون بیارین وروش یه قاشق عسل رو بطور نواری بریزین وبا همون ظرف ،به میز صبحانه یا عصرانه راهنماییش کنین
۴- انشاءالله لبخند رضایت خودتون یا فرزندانتون ولذت خوردنش خستگیاتونو کلا بگیره ببره🤗

سایر نکات
اگه نشاسته ذرت ندارین بجاش از یه قاشق آرد استفاده کنین..
استفاده از مغزیجات بدلخواه هست .به مغذی شدن کیکتون کمک می‌کنه..
حتما کف ظرف رو با کره چرب کنین ..
اگه عسل ندارین میتونین بعد آماده شدن روش پودر قند الک کنین..
منظور از برش نان تست هم برش نان تست معمولی هست نه نان تستهای کوچیک..
مقدار مواد هم متناسب با تعدادتون قابل تغییر هست.وهمینطور مقدار عسل هم متناسب با ذائقتون متغیر هست..


منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
 
کوکو لوبیا سبز در سرآشپز پاپیون


مواد لازم برای۴ نفر
لوبیا سبز خرد شده ۴۰۰ گرم
هویج متوسط خرد شده ۲ عدد
سیب زمینی متوسط خرد شده ۱ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
مغز گردو خرد شده ۱/۲ استکان
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
پیاز داغ ۱ قاشق غذا خوری
شیر ۱ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- لوبیا سبز را بعد از پاک کردن و شستن، کاملا خشک کنید و به اندازه‌های یک سانتی‌متری خرد کنید.
۲- هویچ و سیب زمینی را پوست بگیرید و نصف اندازه لوبیا خرد کنید.
۳- لوبیا سبز را با یک لیوان آب و یک قاشق چایخوری مخلوط نمک و زرد چوبه بگذارید به مدت 10 دقیقه بپزد.
۴- بعد از این مدت هویج خرد شده را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر مواد را بپزید.
۵- بعد از 10 دقیقه، سیب زمینی نگینی خرد شده را نیز اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه حرارت زیر مواد را خاموش و صبر کنید مواد کمی سرد شوند.
۶- در یک کاسه متناسب با اندازه مواد، 2 عدد تخم مرغ را بشکنید، با چنگال تخم مرغ ها را هم بزنید تا مخلوط شوند.
۷- بکینگ پودر، پیاز داغ، ادویه مورد نظر، شیر، مغز گردو و زعفران را اضافه و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید.
۸- سبزیجات پخته را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. هم زدن نباید به اندازه و شدتی باشد که مواد را له کند. در حدی که مواد کاملا با هم مخلوط شوند، کافی است.
۹- بعد از مخلوط شدن مواد، مایه کوکو را به مدت 10- 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار و کمی سفت شود.
۱۰- روغن را در ماهیتابه داغ کنید و مایه کوکو را داخل تابه بریزید. روی آن را کاملا صاف کنید و صبر کنید تا کوکو کمی ببندد و بعد در تابه را ببندید و با حرارت ملایم 30 دقیقه زمان دهید تا کوکو کاملا مغز پخت شود و یک روی آن طلایی شود. بعد کوکو را برگردانید تا روی دیگر آن هم طلایی شود.


منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
 
عقب
بالا پایین