سُرمه. شاعـر شاعـر شاعر برتر سال برتر سال نوشتهها نوشتهها 985 پسندها پسندها 2,550 امتیازها امتیازها 288 سکه 269 1/15/24 #11 "چه کنم که توان از من میگریزد وقتی که نام کوچک او را در حضور من به زبان میآورند..." - آنا آخماتووا برگردان: احمد پوری. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
"چه کنم که توان از من میگریزد وقتی که نام کوچک او را در حضور من به زبان میآورند..." - آنا آخماتووا برگردان: احمد پوری.
سُرمه. شاعـر شاعـر شاعر برتر سال برتر سال نوشتهها نوشتهها 985 پسندها پسندها 2,550 امتیازها امتیازها 288 سکه 269 1/15/24 #12 "ستاره را بر زخمم مالیدم همچون مداد پاککن آن گاه زخمم پرتویی شد که قلمم را مانند دوات در آن فرو میبرم و مینویسم میخواهی راز اقتدارم را بدانی؟ زخمم هرگز خشک نمیشود." - غادهالسمان برگردان: عبدالحسین فرزاد. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
"ستاره را بر زخمم مالیدم همچون مداد پاککن آن گاه زخمم پرتویی شد که قلمم را مانند دوات در آن فرو میبرم و مینویسم میخواهی راز اقتدارم را بدانی؟ زخمم هرگز خشک نمیشود." - غادهالسمان برگردان: عبدالحسین فرزاد.
سُرمه. شاعـر شاعـر شاعر برتر سال برتر سال نوشتهها نوشتهها 985 پسندها پسندها 2,550 امتیازها امتیازها 288 سکه 269 1/15/24 #13 "تو به من یک حبه نمک میدهی ارمغان دریایی، بیسفر به تو، من یک چکه باران میدهم از دیاری که در آن هیچکس نمیگرید." - بوبروسکی برگردان: بیژن الهی. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
"تو به من یک حبه نمک میدهی ارمغان دریایی، بیسفر به تو، من یک چکه باران میدهم از دیاری که در آن هیچکس نمیگرید." - بوبروسکی برگردان: بیژن الهی.