نقد کاربر نقد مجموعه رمان کابوس افعی | فاطمه السادات هاشمی نسب

نام مجموعه: کابوس افعی
جلد سوم: حسرت در شکوه
نویسنده: فاطمه السادات هاشمی نسب (سادات.82)
ژانر: فانتزی، عاشقانه، معمایی، هیجانی
تاریخ شروع تایپ: 28/7/1402
خلاصه:
کابوس افعی، یک اژدهای عظیم کابوس می بیند، رویایی وحشتناک که تصورش نیز دلهره آور است، اما هنگامی به جنون روانی می رسد که همه چیز حقیقی می شود. هایدرا اکنون می تواند به شکوه برسد، چیزی نمانده است تا حقیقت خود را درک کند، چیزی نمانده است تا بفهمد واقعا چیست و چه کار هایی از دستش بر می آید اما، اینجا خلعی عظیم وجود دارد! آدارایل؛ او مانعیست که یا باید کنار گذاشته شود، یا باید رو به روی مانع ایستاد و شکایت نکرد، به راستی هایدرا کدامین گزینه را انتخاب خواهد کرد؟ مرگ یا عشق؟ مسئله این است!

برای مطالعه رمان کلیک کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
58932_2cd1f758b5974a1b1c7e9cda7c31847c_l5mf.png

با یاد اوس کریم

نویسنده عزیز از شما بابت انتقاد‌پذیری و احترام به نظرات دنبال‌کنندگان رمانتون سپاس‌گذاریم.
خواهش‌مندیم پس از ایجاد تاپیک نقد کاربران مروری بر قوانین ساب نقد کاربران داشته باشید؛

قوانین ساب نقد کاربران

همچنین در صورت بروز هرگونه پرسش یا سوالی می‌توانید در تاپیک زیر مطرح کنید؛

تاپیک پرسش و پاسخ

نویسنده ارجمند شما نیز می‌توانید انتقادات، پیشنهادات و شکایات خود را در تاپیک زیر با ما به اشتراک بگذارید؛

تاپیک جامع انتقادات و پیشنهادات تالار نقد

یاحق
|تیم مدیریت تالار نقد|

آخرین ویرایش:
با سلام خب امسال سال سومه که من با این نویسنده جوان و خوش قلم آشنا شدم... خب ایشون با نوشتن چندین رمان توانستند توانایی خودشون رو نشون بدن البته هرکس نقاط ضعف داره و هیچکسی نیست که نشه به اون خورده گرفت اما همیشه باید به سلیقه و نوشتار نویسنده احترام گذاشت هر رمان و داستان و کلا اثری که در ردیف اینها قرار میگیرد مثل بچه‌های نویسندهها میمانند گاهی زیبا و گاهی ممکنه زشت به نظر برسند اما همه آنها مثل همون بچه ها برای هر نویسنده ارزشمند است چرا که برایش وقت گذاشته مدتها با اونها زندگی کرده و هر کدام پایه ها و پله های ترقی اون هستند اونها باعث رشد و پیشرفت اون شدن اگه سراغ بزرگترین نویسندگان و یا نقاشان یا هر هنری دیگر برویم خواهیم دید که بزرگترین و معروفترین اون هنر آثاری داشته اند که قابل دفاع نیستند... اما همون آثار قطعا پله ترقی بوده‌اند... سخن کوتاه کنم و اما کابوس افعی من در همون سه سال با پارت پارت این رمان با نویسنده همراه بودم و باعث افتخار من است...نوع قلم در نوشتار و تصویر سازی از عوالم و موجوداتی که در عالم واقع وجود ندارد...این گونه توصیفات با سایر انواع رمان نویسی فرق اساسی دارد چرا که باید چیزی را توصیف کنی که نه تنها خود ندیدی بلکه بتوانی باور پذیر برای دیگران سازی...رمانهای تخیلی امروزه جزیی از توجهات تجارت کمپانیهای فیلم سازی و کارگردانهای بزرگ قرار گرفته است... و سرمایه های هنگفتی برای ساخت آنها قرار میدهند چرا که مخاطبان زیادی را به خود جلب کرده است...من به نوبه‌ی خود به خانم سادات تبریک میگم که با این سن توانسته اند در مسیری قدم بگذارند که احتمال شکستش بسیار است اما ایشون نشون دادن که توانایی این رو دارند که روز به روز بهتر از دیروز باشند... من خودم سالهاست یک موضوع ناب وجالب تخیلی دارم که مغز اصلی اون رو نوشتم اما در فضا سازی و تصویر سازی اون به واقع کمی به مشکل برخوردم پس درک میکنم که کافه نویسندگان بیشتر از دوهزار صفحه ای نوشتن چقدر سختی و شهامت لازم دارد و قطعا خب بدون ایراد هم نیست اما نقاط قوت اون به مراتب بیشتر است کفه ترازوی این اثر به سمت مثبت بیشتر تمایل دارد...امید اینکه روزی هم در کشور ما آنقدر صنعت فیلم سازی رشد پیدا کند تا سازندگان اینگونه آثار شهامت ساخت آنها را در کشور مانیز داشته باشند.خانم سادات امیدوارم در راه و هدفی که داری پاینده و موفق باشی...

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:

بی نامبی نام عضو تأیید شده است.

نویسنده رسمی رمان
نویسنده رسمی رمان
567
پسندها
پسندها
175
امتیازها
امتیازها
83
سکه
48
آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین