تسلیت [بانوی دو عالم 🖤 | فاطمیه،۱۴۰۴]

از عرش آمدی و زمین آبرو گرفت ... 🥀

یک شهر، خشم و کینه، در آن کوچه مانده بود
دست تو را چگونه ز مولا جدا کند

باور نمی کنم که رمق داشت دست تو
مجبور شد که دست علی را رها کند

باید شبانه داغ علی را به خاک برد
نگذار روز، راز تو را برملا کند

گفتند فاطمیه کدام است؟ کوچه چیست؟
افسانه باشد این همه؛
گفتم خدا کند....

گر نگاهی به ما کند زهرا،
درد ها را دوا کند زهرا 🖤

مادر🏴

[اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ]

-118-"{}

گر قسمتم شود که تماشا کنم تو را
ای نور دیده، جان و دل اهدا کنم تو را
این دیده نیست لایق دیدار روی تو
چشمی دگر بده که تماشا کنم تو را
حلالم کن، ای غریب مدینه
شدم راحت از، درد پهلو و سینه
خداحافظ ای تمام امیدم
در این عالم بهتر از تو ندیدم

شهادت مظلومانه ام‌ابیها، سرور و سالار زنان جهان، فاطمة الزهرا(س) به همه کاربران انجمن تسلیت ارض میکنم.

ای مادرِ عالم، ای سیده نساء العالمين، ای زهرا!

در قلب تاریخ ایستاده‌ایم و به نگاهی از پشت پرده‌های غبارآلود زمان می‌نگریم. می‌بینیم آن خانه‌ی کوچک و پر از مهر را که نورش تمام جهان را روشن می‌کرد، اما سایه‌ی سنگین ظلم و نادانی بر آن سنگینی کرد.

آه، فاطمه! چه کسی می‌تواند عمق اندوه پدری را که دخترش را مظلومانه و ناگهان در آغو*ش می‌فشارد، درک کند؟ و چه کسی می‌تواند صبر مادری را که در عزای همسر و فرزندانش می‌سوزد، تاب بیاورد؟

یاد شما، تسلی‌بخش دل‌های ما در برابر ظلم‌های روزگار است، اما همزمان، یادآور سنگینی مسئولیت ما در دفاع از حق و حقیقت است. غمتان، باقی‌مانده‌ای از یک تاریخ است که باید هر روز تکرار شود تا فراموش نکنیم بهای سنگینِ صداقت و ایمان چقدر است

فقط اونجا که امیرالمومنین (ع) به حضرت زهرا (س) میگن زهرا جان اگر عجل وفاتی نمیگفتی چند روزی بیشتر پیشم می موندی... 💔💔💔

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

آجرک الله یا صاحب الزمان 🖤🖤🖤

عقب
بالا پایین