همگانی هدف کسایی که خود کشی می‌کنن؟

نتونستنشون
به حد رسیدنشون
اونا فشاری که بهشون وارد میشه فراتر از تحملشونه c54c27_25ndke-hanghead

اتفاقا من فکر می‌کنم خیلی دل می‌خواد که از زندگی دست بکشی و کار هر کسی نیست. ولی اون لحظه اونقدر ناامیدن یا دلایل بزرگی از نظر خودشون دارند که دست به این کار می‌زنند. توی بعضی جوامع مثل کره یا ژاپن اصلا یه جور کار شجاعانه و شرافتمندانه‌ست. ترجیح میدن خودکشی کنند تا با بی‌آبرویی ادامه بدن (که من اصلا موافق کارشون نیستم و جامعه‌شون نیاز به اصلاح داره) ولی خب بعضیا هم هستند که اینموضوع رو ساده می‌گیرن اکثرا می‌خوان نزدیکانشون رو بترسونند و بعد هم پشیمون میشن که معمولا دیره.
در هر صورت اگه تو کسی حتی نشانه‌های کوچیکی هم دیدین جدی بگیرید و کمکش کنید.

گاهی اونقدر تلاش کرد از هر مسیری رفتن ولی کسی ندید و تنها موندن و تنهاییشون بیشتر بهشون فشار آورد
دو درصد هستن بدون حرف محو میشن بدون جلب توجه
چون از همه جهات خودشون سنجیدن این فکر افتاد سرشون
پس نمیشه قضاوت کرد بگیم چرا این فکر کرده

اتفاقا من فکر می‌کنم خیلی دل می‌خواد که از زندگی دست بکشی و کار هر کسی نیست. ولی اون لحظه اونقدر ناامیدن یا دلایل بزرگی از نظر خودشون دارند که دست به این کار می‌زنند. توی بعضی جوامع مثل کره یا ژاپن اصلا یه جور کار شجاعانه و شرافتمندانه‌ست. ترجیح میدن خودکشی کنند تا با بی‌آبرویی ادامه بدن (که من اصلا موافق کارشون نیستم و جامعه‌شون نیاز به اصلاح داره) ولی خب بعضیا هم هستند که اینموضوع رو ساده می‌گیرن اکثرا می‌خوان نزدیکانشون رو بترسونند و بعد هم پشیمون میشن که معمولا دیره.
در هر صورت اگه تو کسی حتی نشانه‌های کوچیکی هم دیدین جدی بگیرید و کمکش کنید.
واقعا جرعت میخواد
به همین خاطر یه سریا فقط از خدا میخوان

• upset
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mansi
واقعا جرعت میخواد
به همین خاطر یه سریا فقط از خدا میخوان
شرایط زندگی اونقدر سخت شده که گاهی آدم دلایل و امیدش رو گم می‌کنه.
یه جمله هست تو فیلم 7 (سون)
«ارنست همینگوی میگه دنیا جای خوبیه و ارزش جنگیدن داره، من با بخش دومش موافقم»
دنیا جای خوبی نیست. ولی ما فقط یه بار فرصت زندگی داریم و نمی‌دونیم بازم همچین فرصتی بهمون داده میشه یا نه. پس بهتره تا جایی که میشه ازش استفاده کنیم و دووم بیاریم.

خیلی جالبه که انسان‌ها به این آدم‌ها میگن ضعیف هستن. ضعف در چیست به نظر شما؟
اصلا به اصل خودکشی دقت کنید، این انسان دنبال این نیست که ضعیف یا قوی خطاب بشه. کسی که سلامت روان نداره و حتی ضعفِ خاصی در وضعیتش وجود داره داره با یک چیز بزرگ‌تری از “ضعیف و قوی” بودن در زندگی می‌جنگه. و اگر خودکشی بکنه و موفق هم نشه باید با یک چیز بیشتری بجنگه.
گاها اگر موفق نشن بهشون نه تنها میگن ضعیفی‌ چون نتونستی زندگی کنی، این وسط این حرف هم بهشون زده میشه که تو حتی عرضه‌ی مردن هم نداشتی!
واقعیتش اینه که خودکشی علتش چیزی بیشتر و فراتر از ضعف و قدرت و توان برای زندگی کردنه.
این‌ها هم می‌خوان زندگی کنن، مثل بقیه بخندن، شاد باشن، حس زنده بودن داشته باشن ولی واقعا ندارن همچین چیزی رو.
نمی‌دونم تاحالا شده یا نه ولی واقعا این خیلی عذاب آوره که بیدار بشی و کاری نتونی بکنی، اصلا سرت رو بذاری روی بالشت و از ترس این‌که فردا هم باید بیدار بشی و همین حس رو تجربه کنی، همینقدر ناراحت، خسته، عذاب دیده، بخوابی.
عمده‌ی کسانی که خودکشی میکنن افسردگیه ماژور دارن، این‌ها حتی چشم باز کردن براشون سخته؛ چه برسه به زندگی کردن.
و واقعا فکر می‌کنید انسانی که افسرده شده یا هرگونه مشکل روانی‌ای که باعث شده کارش به اینجا بکشه دست خودش بوده؟ خودش تصمیم گرفته؟ گفته بیا بریم مشکل روانی‌دار بشیم girl11-smiley_a03y
خیلی از انسان‌ها خودشون رو بار اضافه در زندگی می‌دونن، روی زندگیه خودشون، خانواده‌شون و اطرافیانشون.
این آدم‌ها دنبال این نیستن که بهشون به چشم ضعیف و قوی نگاه کنید، می‌خوان احساسشون رو درک کنید، هم‌دل و هم‌درد باشید و درکشون کنید و کنارشون باشید.

شاید همین و شاید هم بیشتر.

به نظرتون هدف کسایی که خود کشی می‌کنن چیه؟
می‌تونه احمق بودنشون و کامل ب رخ بکشه یا باید ی عمل دیگه هم انجام بدن؟
اون لحظه طرف به ی جنون میرسه که میگه : هیچی مهم نیست فقط باید بمیرم
و این جنون از ترس،خشم،نفرت و.. میاد

همونطور که خیلیا گفتن بعضیا نمیخوان بمیرن و فقط قصدشون جلب توجه
ممکنم هست یکی یدفع ای خودکشی کنه(بدون اینکه بهش فکر کرده باشه) بخاطر ی اتفاق

این آدم‌ها دنبال این نیستن که بهشون به چشم ضعیف و قوی نگاه کنید، می‌خوان احساسشون رو درک کنید، هم‌دل و هم‌درد باشید و درکشون کنید و کنارشون باشید.
دقیقا همینطوره

• blossom
واکنش‌ها[ی پسندها]: Neen
عقب
بالا پایین