[درخواست معرفی و تبلیغ آثار نویسندگان]

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
سلام، درخواست تبلیغ اثرم را دارم.

نام اثر: همزاد غم
نویسنده: لیمو
موضوع: دلنوشته
مقدمه:
در اعماق وجودم همه چیز آزارم میدهد! خیلی وقت است که خودم را فراموش کرده ام و در راهی قدم نهاده ام که مرا به سرنوشتی تلخ فرا میخواند. آدم هایی که من ها را چو حیواناتی میدانند که شمایل انسانی داریم و فغان از قاضیان قاتل که با قضاوت خویش ما را به مرگ فرا می‌خوانند.
در این میان کسی گل نو شکفته قلبم را نا خواسته از شاخه می‌چیند و به نا کجایی می اندازد. من که فکر میکنم گلم، مایه حیات قلبم دست اوست؛ به ناچار روز ها به دنبال او میدوم و نمی‌رسم. گویی سرنوشت شوم دست از سر ما بر نمی‌دارد. زندگی ساده دیگران برای ما حسرت است و گله و شکایتی از هیچ کس نیست؛ مگر خدایی که این سرنوشت را در روح من دمید...

با عرض سلام
متاسفانه برای درخواست تبلیغ رد شد ❌

سلام دوست گرامی درخواست تبلیغ بدون سکه دارم

نام اثر: خون‌خواه

ژانر: جنایی

نویسنده: حسین یحیائی

خلاصه‌: داستانک خون‌خواه، زندگینامه ماریان باخمایر مادری آلمانی است که در یک اقدام نمادین و خودسرانه در دادگاه شهر لوبک آلمان با شلیک هفت گلوله قاتل و متجاوز دختر 7 ساله‌اش آنا باخمایر را به قتل رساند. قاتل، کلاوس گراپوفسکی پس از تجاوز به آنای خردسال او را کشت تا آنا هرگز لب به بازگویی آنچه در آن لحظات تلخ برایش اتفاق افتاده بود باز نکند.

مقدمه: همیشه بخشش لذت بخش نیست، بعضی اوقات انتقام زیباتر از هر چیزی است.

لینک اثر:

بدون سکه ای

سلام دوست گرامی درخواست تبلیغ بدون سکه دارم

نام اثر: خون‌خواه

ژانر: جنایی

نویسنده: حسین یحیائی

خلاصه‌: داستانک خون‌خواه، زندگینامه ماریان باخمایر مادری آلمانی است که در یک اقدام نمادین و خودسرانه در دادگاه شهر لوبک آلمان با شلیک هفت گلوله قاتل و متجاوز دختر 7 ساله‌اش آنا باخمایر را به قتل رساند. قاتل، کلاوس گراپوفسکی پس از تجاوز به آنای خردسال او را کشت تا آنا هرگز ل*ب به بازگویی آنچه در آن لحظات تلخ برایش اتفاق افتاده بود باز نکند.

مقدمه: همیشه بخشش لذت بخش نیست، بعضی اوقات انتقام زیباتر از هر چیزی است.

لینک اثر:

سلام و دورد ا
انجام شد.

ممنونم
کجا تبلیغ میشه دوست گرامی لینک داره ببینیم کجاست؟ لطفا اگر لینک داره برام ارسال کنید

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: zhina
بدون سکه ای
انجام شد زیبا.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا پایین