HIIIS مدیر تالار علوم+مدیرآز ادبیات+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـمبرترین ارسال کننده ماه خانم نمونه داوری برتر فصل مدیر رسمی داوری حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,885 پسندها پسندها 18,699 امتیازها امتیازها 728 سکه 4,826 4/21/26 #41 از نویسندههایی که فکر میکنن با نوشتن کتاب، از بقیه بالِولترن بدم میاد.
HIIIS مدیر تالار علوم+مدیرآز ادبیات+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـمبرترین ارسال کننده ماه خانم نمونه داوری برتر فصل مدیر رسمی داوری حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,885 پسندها پسندها 18,699 امتیازها امتیازها 728 سکه 4,826 4/21/26 #42 از نویسندهای که خاکی نیست تو چت هم متنفرم!
نارنـگـی؛نارنـگـی؛ عضو تأیید شده است. جادوگر سیاه نویسنده نوقلـم مدیر بازنشسته vip مسئولیت پذیر فعال پشتکار خیلی خوب ارزشمند خانم نمونه پشتکار خوب حمایت محبوب مدیر رسمی مدیر روابط عمومی برتر سال نوشتهها نوشتهها 2,217 پسندها پسندها 17,523 امتیازها امتیازها 678 سکه 4,721 4/22/26 #43 انقدر از نویسنده هایی که الکی کشش میدن بدم میاد دستشو اینجوری کردم ساعت 10 و 45 دقیقه و 32 ثانیه بود خنده ای با لبای قرمز مایل به زردم که یکم بالاتر از چونمه و یکم پایین تر از بینیمه کردم بابااااااااا برو سر اصل مطلبببب گیر اوردی ماردو
انقدر از نویسنده هایی که الکی کشش میدن بدم میاد دستشو اینجوری کردم ساعت 10 و 45 دقیقه و 32 ثانیه بود خنده ای با لبای قرمز مایل به زردم که یکم بالاتر از چونمه و یکم پایین تر از بینیمه کردم بابااااااااا برو سر اصل مطلبببب گیر اوردی ماردو
M malihemalihe عضو تأیید شده است. ناظرهمراه ناظر همراه نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر فصل داوری vip نویسنده رسمی بررسی مدیریتی از تالار فعال برتر فصل طراحی و گرافیک مدیر رسمی با پشتکار عالی خلاقیت رتبه سوم مسابقات محبوب پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب برتر فصل بررسی مدیریتی از تالار خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 2,341 پسندها پسندها 14,488 امتیازها امتیازها 598 سکه 13,228 5/8/26 #44 نویسندهای که کپی میزنه و فکر میکنه شاهکار کرده!
حیات۰ مدیر تالار ادبیات + خونآشام پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح مدیر رسمی پشتکار خوب رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 189 پسندها پسندها 6,303 امتیازها امتیازها 298 سکه 739 5/8/26 #45 نویسندهای که به خودش اجازه میده بقیه رو نقد کنه ولی نوشته های خودش دست نویس انشای دختربچه های ابتدایی!
نویسندهای که به خودش اجازه میده بقیه رو نقد کنه ولی نوشته های خودش دست نویس انشای دختربچه های ابتدایی!