چرا رنک گرافیستمو نمیدی؟ماه بعد میگیری
آخر رمان افول دیدگانت قرار بود چی بشه؟ برهمن به نواز خیانت کنه
چرا رنک گرافیستمو نمیدی؟ماه بعد میگیری
آخر رمان افول دیدگانت قرار بود چی بشه؟ برهمن به نواز خیانت کنه
خب خب خب
اگر یه آرمانگرا باشی و یه هدف خیلی خفن و بزرگ داشته باشی اون هدف چیه؟ راجع به این موضوع باید بگم که نمیگم چون زیادی شخصیه
رشته تحصیلی؟ دبیرستان ریاضی و الان مهندسی صنایع
دکتر اقیانوس چه شد خواهر:icon_popcorn:؟ آدم بد قوای نیستم اما سعی میکنم تا اول هفته یک پارت بدم
چنتا خواهر برادر داری؟ دو خواهر کوچیک تر
درونگرایی یا برونگرا؟ میان گرا
تيپ شخصیتیت اگه می دونی بگو.یادم نیست
در آخر به خودت از نظر اخلاقی از یک تا ده چند میدی؟ ۸.۷۵ که بدم
عه سلام نکردم که. راستی سلام-4--- سلام گل من![]()
سلامی از نوفل لوشاتوی مشهد _57-
- خانوم رمضانی چند وقته با @سادات.۸۲ دوستی؟ فکر کنم پاره چهار سال میشه
- خانوم رمضانی چیشد که اینجا مدیر شدی؟ سادات گفت میای مدیر نویسندگان گفتم باشه من آدم بیکاری نبودم هیچوقت و این شد که رسید به لنسجا
- خانوم رمضانی چیطو شد که مختو زدن مدیر روابط عمومی شدی؟ اونم یکدفعه ای شد
داشتم نون ماستم رو میخوردم ماهور عزیز اومد پیویم گفت میرم سر اصل مطلب مدیر روابط عمومی میشه منم گفتم بله
- خانوم رمضانی اون مخاطب خاصت کیه هی فرت فرت آهنگای عاشگانه موصطُفایی میذاری تو چنل و اینا؟:naughty2: یاور همیشگیم که نزدیک به هفت ساله با همیم
- خانوم رمضانی چیشد که نویسندگی رو انتخاب کردی؟ همه چی از نوشتن رمان تو تلگرام شروع شد و یک نفر اومد پی وی گفت انجمن ها هستن و الان من در خدمتم
- خانوم رمضانی درحال حاضر دستت تو جیب خودته و کار میکنی یا مادرخرج داری؟ اگه آره شغلت چیست؟ متاسفانه مادر خرج نیستم اما انشالله سال دیگه این موقع لیسانس گرفته و در حال کارم
- خانوم رمضانی نظرت راجب @PerS!aN پدرخرجمون چیه؟:buitre: تو رو اذیت میکنه به ما کاری ندارد خداروشکر
شخصیت متینی برای من داره
- خانوم رمضانی نظرتو راجب تیم ارشد (یَک یَکِ بچه ها) هم بوگو @Diako ایشون که برترین مدیر و با اخلاق ترینن @نـازلـی کاری و صد البته خوش برخورد @admin آدم پیگیر و دقیق @سادات.۸۲ دوست و یار قدیمی و عزیز @تمنای واژگان بهترین تمنای جهان البته که توروخدا تو تل جوابمو سریع بده @Zizi این بنده خدا هم به بیخ ریش ما خانم رمضانی میبینده آدم فکر میکنه صد سالشه همشهری پایه
- خانوم رمضانی اگه بخوای به خودِ ۲۰ سال آیندت درباره وضعیت الانت چیزی بگی، چی میگی؟ اینقدر به خودت فشار نیار و حرص نخور که ریزش مو داشته باشی
- خانوم رمضانی بو*س بای
خانم رمضانی دهنش سرویس شد
یووووخ بابا1- سلام چطوری؟ سلام قربانت بخدا که گرخیدم با این همه سوال
2-چندمین بار هست رو صندلی داغ میشینی؟ اولین باره
3-از عکسای بچگیت راضی هستی؟ بله زیااااد
4-از کسی که این اسم رو برات انتخاب کرد راضی هستی؟ بله اونم زیاد
5-خرابکاری گنده ای که در کودکی کردی چی بوده؟ فرش آتیش زدم
6-با دوستای دوران ابتدایی هنوز در ارتباطی؟ یکی بود تا سه سال پیش
7-سر صف قرآن و نیایش میخوندی؟ آره
8-عضو بسیج دانش آموزی بودی؟ نه
9-اولین دوس پسر دنیای واقعی یا مجازیت در چند سالگیت بوده؟ یوخ بابا یادم نی
10-تو دانشگاه تا حالا سر حجاب و پوشش بهت گیر دادن؟ نه شکر خدا که البته حراست دانشگاه ما خوابن
11-سر گرفتن نمره پایین گریه کردی؟ عمرا
12-از خو*ردن کدوم غذا سیر نمیشی؟ پاستا و ماهی پلو
13-با کار خونه میونه بهتری داری یا آشپزی؟ کار خونه
14-بین خانواده و قیافه و سرمایه برای انتخاب شوهر کدوم برات در اولویت هست؟ هیچکدام اخلاق
15-تا حالا از دوست غیرهمجنست کادو گرفتی یا دادی؟ دوست غیر همجنس ندارم
16-کدوم کاربر برات مبهم و مجهول هست؟ خودت
17-قشنگ ترین یوزر اینجا به نظرت برای کی هست؟ تمنای واژگان
18-به نظرت شوهر @Zizi چند روز بعد از عقد متوجه شد که چه کلاه گشادی سرش رفته؟! با عرض معذرت از زهرا همون ساعت اول
19-به نظرت @سادات.۸۲ دوس پسر داره؟ آره جین به جین
20-در خیالت کدوم کاربر دختر اینجا چادری هست و کدوم کاربر پسر اینجا ریش بلند دار؟ دلکش چادریه ریش بلند هم میذارم برا خودت
21-به نظرت کدوم کاربر (غیرمدیر ارشدا) در آینده مدیر کل میتونه بشه؟ والا تخصص تو این زمینه ندارم
22-کدوم عضو از چهره خودتو نازیبا و مشکل دار می پنداری؟ لبام
23-تا حالا بابلسر رفتی؟ بله
24-تو انتخابات سال قبل شرکت کردی؟ خیر
25-بازیگر مورد علاقه داخلی؟ جواد عزتی
26-بهترین سریالی که دیدی؟ خیلی زیادن
27-مدل گوشیت چیه؟ ای ۵۳ سامسونگ
28-تا حالا بیرون زد و خورد داشتی؟ نه
29-تا حالا نماز جمعه رفتی؟ نه
30-تو چند سالگی به نظرت فوت میکنی؟ ۷۰